Gość: ancia IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 26.06.03, 23:20 Czy jest ktoś, kto zdawał FC po kursie metodą Callana? Kończę 10 stage i jakoś nie do końca wierzę w swoje umiejętności.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.spidi Re: FC po Callanie ? IP: *.netsystem.pl 26.06.03, 23:37 Ja zdałem FC po Calanie - dokładnie przeszedłem cały kurs i tylko tyle, parę testów jeszcze zrobiłem i kilka wypracowań i egzamin zdałem na C. No a angielskiego jak nie znałem tak nadal nie znam. Powód: brak kontaktu z językiem.Na egzaminie ustnym szczególnie a i na słuchaniu również widać było przewagę Callana nad innymi metodami, ale na tym koniec plusów. Dobrze że mam wyobraźnię i na wypracowaniu machnąłem zabawny artykuł i to troche podciągnęło mi ocenę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: FC po Callanie ? 02.07.03, 23:59 No, C to zadna rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: FC po Callanie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 20:11 Czy mozecie mi powiedziec do jakich szkol chodzicie na Anglika (metoda Callana) musze cos wybrap-blagam o rade? Odpowiedz Link Zgłoś