Gość: Magda IP: *.resetnet.pl 08.08.03, 21:20 Mam zamiar wyjechac na naukę angielskiego do Angli,czy moze ktoś był na takim nauczaniu ichciałby doradzić mi gdzie to załatwić,i jakie są opłaty.dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: Nauka angielskiegow Angli 08.08.03, 22:53 Napisz do mnie na priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Nauka angielskiegow Angli IP: *.resetnet.pl 10.08.03, 17:13 czesc, z tej strony Magda, ja pytalam sie o nauke w Anglii. Ja chcialabym wyjechac do Anglii w celu nauki jezyka, ale tez chcialabym tez troche popracowac, dlatego chcialabym sie zapytac gdzie najlepiej pojechac, na jakich zasadach, jak tam jest, no i wogole jakiekolwiek informacje dotyczace wyjazdu, bylabym bardzo wdzieczna, i z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Nauka angielskiegow Angli IP: 62.189.158.* 09.08.03, 12:06 Najlepiej przyjedz do Bournemouth. Bardzo ladne miasto na poludniu Anglii. Jest tu kilka prywatnych szkol. Ja miszkam tutaj. Piekna nowa bilioteka. Najepiej www.richardcollege.co.uk Lidia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Nauka angielskiegow Angli IP: 62.189.158.* 09.08.03, 12:19 Pisze Ci dokladny adres. www.rlc-english-courses.com Jak Ci pisalam w pierwszym emailu to jest Richard Languge College43-45 Wimborne Bournemouth BH3 7AB England Tel: 00441202 555932 Najlepsze informacje uzyskasz przez strone internetowa. Zycze powodzenia Lidia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zo Re: Nauka angielskiegow Angli IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.08.03, 21:11 hej, ja wlasnie dzis wrocilam z Bournemouth. Buuu.... Potwierdzam- bardzo fajne miasto! Jest tam troche pracujacych Polek, jest kilka dobrych szkol. No i piekne morze i plaze, plaze, plaze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Nauka angielskiegow Angli IP: *.resetnet.pl 11.08.03, 09:48 lol 21 ndm wjaki sposób mogę śię z Tobą skontaktowac ,czy możesz mi podac swój adres mejlowy dzięki Odpowiedz Link Zgłoś