kesi6 12.10.09, 09:55 Planuje zakup takiej nagrywarki, czy ktoś może coś na jej temat powiedzeć - nigdzie nie znalazłem żadnej opinii. Przegrywanie filmów HD za pośrednictwem komputera to droga przez mękę. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: nagrywarka Canon DW-100 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 10:52 Zdajesz sobie sprawę, że ta nagrywarka jest praktycznie dedykowana tylko do kamer canona? Nawet żeby obejrzeć nagrany film HD to musisz sygnał przepuscic przez kamerę: "Odtwarzacz płyt w formacie AVCHD Nie ma potrzeby kupowania osobnego odtwarzacza płyt HD — nagrane płyty HD można odtwarzać po podłączeniu nagrywarki DW-100 do telewizora za pośrednictwem zgodnej kamery HD firmy Canon. Filmy w standardzie SD mogą być odtwarzane za pomocą zwykłego odtwarzacza DVD." Odpowiedz Link Zgłoś
kesi6 Re: nagrywarka Canon DW-100 12.10.09, 11:02 Mam kamerę Canon HF10. Zdaje sobie sprawę,że nagrywarka ta obsługuje jedynie kamery Canona. Mam jednak pytanie, czy po przegraniu filmów z kamery na płytę będą one odtwarzane płynnie jak jeden film tak jak ma to miejsce w przypadku bezposredniego odtwarzania z kamery na telewizor, czy bedą otwarzane oddzielnie poszczególne pliki. Nie wiem czy dobrze sie wyraziłem ale nie jestem biegły w tych sprawach? Odpowiedz Link Zgłoś