Dodaj do ulubionych

Jakie wybrać słuchawki do MP3 ??

04.11.09, 22:33
Witam,
mam pytanie dotyczące słuchawek do mp3. Chciałabym kupić nowe ponieważ miałam orginalne Creative, były "głośne", nigdy nie musiałam używać maksymalnej głośności ale niestety miały słabe kabelki które na mrozie zamarzały i pekały. W związku z tym poszukuję nowych ale takich przez ktore było by dobrze słuchać - może to jest trudne to ocenienia ale np żeby byly na tyle głośne, że jak jadę autobusem to nie slusze jak ludzie ook mnie rozmawiają :)
Najlepsze by byly takie male douszne ale jestem otwarta na propozycje :)

Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • ssaczek Re: Jakie wybrać słuchawki do MP3 ?? 04.11.09, 22:54
      Może zawczasu zapodaj sobie aparat słuchowy?
      • ola.otiska Ke?? 04.11.09, 22:58
        nie masz nic do powiedzenia na temat to się nie wypowadaj! w ogole masz coś sensownego do powiedzenia dzieciaku?? dobranoc
    • carlos321 Re: Jakie wybrać słuchawki do MP3 ?? 24.11.09, 12:15
      Ja proponuję ponownie Creativy. Dziwnym trafem u mnie "przechodziły" bez
      problemów całą zimę. Wydaje mi się, że zwyczajnie urwałaś kabel ;). A
      przechodząc do rzeczy, ze swoich jestem bardzo zadowolony i creativy polecam
      każdemu. Ale jeśli zależy ci na naprawdę górnej półce, to wybierz sobie jakieś
      Sennheisery...
    • paw-le Re: Jakie wybrać słuchawki do MP3 ?? 27.11.09, 16:14
      zależy ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na te słuchawki. czy to ma być koszt
      poniżej 100 złotych, czy byłabyś w stanie wydać ponad 200 złotych. i czy wolisz
      takie douszne, czy takie większe na głowę??? i jaką jakość muzyki preferujesz
    • someday_someone Re: Jakie wybrać słuchawki do MP3 ?? 30.04.10, 10:58
      Kupiłeś już te słuchawki?? jeśli tak to może podzielisz się z nami tym, jakie w
      końcu udało Ci się kupić i czy jesteś z nich zadowolony. A jeśli jeszcze stoisz
      przed takim wyborem to może w tej sytuacji zajrzysz sobie na stronę sklepu
      3kropki.pl tam jest bardzo duży wybór tego typu sprzętu i myślę, że tam
      znajdziesz to czego szukasz. a co do tego jakie słuchawki są najlepsze to
      myślę, że jedną z lepszych firm jest Sennheiser. może dla ciebie też byłyby
      odpowiednie???
    • Gość: A Re: Jakie wybrać słuchawki do MP3 ?? IP: *.smrw.lodz.pl 30.04.10, 17:31
      Najlepsze są Bang & Olufsen. Jak je założysz każdy je w autobusie zauważy...
    • kamil88m Re: Jakie wybrać słuchawki do MP3 ?? 10.02.14, 09:06
      Bardzo fajny poradnik mówiący o tym jak wybrać słuchawki został zamieszczony w serwisie nagatywHD i warto do odwiedzić... w końcu ktoś nie kopiował treści tylko napisał coś nowego z sensem
    • tomek9099 Re: Jakie wybrać słuchawki do MP3 ?? 23.02.14, 17:41
      Na porządny sprzęt trzeba wyłożyć trochę kasy. Jak chcesz wiedzieć jak zarobić nie wychodząc z domu to napisz do mnie a wszystkiego się dowiesz tomekja90@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka