Gość: Olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 20:10 proszę o pomoc ! Obecnie mam Polsat Cyfrowy ale nie HD, chciałabym zmienić tuner na HD czy muszę zmieniać antenę satelitarną czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rraaddeekk Re: HD - antena SAT 09.11.09, 00:57 Jeśli masz 90 cm to nie. Z 60 mogą być problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: HD - antena SAT 09.11.09, 11:50 nie wiem jak z Polsatem, ale ja zmieniając stary dekoder C+ na HD, nie zmieniałem swojej 60-cm anteny, odbiór jak żyleta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornik Re: HD - antena SAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 13:46 Zalezy gdzie bedzie ustawiana antena. Szczęśliwscy ze Szczecina czy Kostrzyna w zupełnosci zadowola sie 60-tkami, mieszkańcy Białegostoku czy Suwałk mogą byc zmuszeni kupic 90-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: HD - antena SAT 09.11.09, 19:52 ja mieszkam w Rzeszowie, anteny nie zmieniałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: HD - antena SAT 10.11.09, 12:50 Podczas silnych opadów deszczu też wszystko działa? Moja 90 tylko raz się nie podołała - podczas ostatnich opadów mokrego śniegu musiałem ją odśnieżyć, ale to normalne. Na szczęście pomyślałem o tym przy montażu i wystarczy rękę z długą szczotką wychylić z wyłazu dachowego, aby odśnieżyć. Odpowiedz Link Zgłoś