Gość: macia IP: *.echo.pl 29.11.04, 09:17 Witam, czy ktos z was korzystał z usług pixmania.com. mam ochote na pare produktów z ich oferty ale boje sie kupować bo adres do korespondenci jest francuski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbe51 Re: pixmania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:05 Jeżeli to jeszcze aktualne to polecam Pixmanie. Kupowalem aparat cyfrowy. Dostawa bez problemu. Gorzej było ze zwrotem tego aparatu ( jest taka możliwość). Na kasę czekałem 2 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: pixmania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 04:20 To nie wiem czemu polecasz jesli musiales tyle czekac na zwrot kasy. Pozatym ceny ktore tam sa, sa na oko wyzsze niz w przecietnym polskim sklepie internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecony Re: pixmania IP: 213.77.89.* 12.01.05, 11:21 witam, kupilem na pixmani kamerke, wszystko bylo ok, dostawa ( prawie ) w terminie, sprzet ok. Stronka jest rowniez po polsku, tyle ze sprzet jedzie z paryza, ja polecam jest duzo taniej niz w naszych sklepach. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś