Dodaj do ulubionych

kolumny B&W

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.08.02, 14:36
kurteczka, model kolumn B&W 602.5 S3 kosztuje 2.500 zł, ale gdzies znalazłem
promocyjna cenę ok. 2.200 i... zgubiłem namiary. ludzie, może ktoś wie cóś na
ten temat, tzn. wie, gdzie jest promocja na te (a może tez i inne kolumny)?!
(nadaję ze stolicy)
Obserwuj wątek
    • Gość: lupo Re: kolumny B&W IP: 141.39.41.* 09.08.02, 15:24
      Gość portalu: wujek Władek napisał(a):

> kurteczka, model kolumn B&W 602.5 S3 kosztuje 2.500 zł, ale gdzies znalazłem
      > promocyjna cenę ok. 2.200 i... zgubiłem namiary. ludzie, może ktoś wie cóś na
      > ten temat, tzn. wie, gdzie jest promocja na te (a może tez i inne kolumny)?!
      > (nadaję ze stolicy)

Poszukaj na niemieckich witrynach.
      W Polsce niektore kolumny sa TRZYKROTNIE drozsze niz w RFN !!!
      • Gość: jacek 2 Re: kolumny B&W IP: *.abo.wanadoo.fr 09.08.02, 22:08
        Gość portalu: lupo napisał(a):

> Gość portalu: wujek Władek napisał(a):
        >
        > > kurteczka, model kolumn B&W 602.5 S3 kosztuje 2.500 zł, ale gdzies znalazł
        > em
        > > promocyjna cenę ok. 2.200 i... zgubiłem namiary. ludzie, może ktoś wie cóś
        > na
        > > ten temat, tzn. wie, gdzie jest promocja na te (a może tez i inne kolumny)
        > ?!
        > > (nadaję ze stolicy)
        >
        > Poszukaj na niemieckich witrynach.
        > W Polsce niektore kolumny sa TRZYKROTNIE drozsze niz w RFN !!!
        Zgadza sie na tzw zachodzie sprzet audio video tanszy niz w Polsce!
    • Gość: lupo Re: kolumny B&W IP: 141.39.41.* 09.08.02, 15:28
      Gość portalu: wujek Władek napisał(a):

> kurteczka, model kolumn B&W 602.5 S3 kosztuje 2.500 zł, ale gdzies znalazłem
      > promocyjna cenę ok. 2.200 i... zgubiłem namiary. ludzie, może ktoś wie cóś na
      > ten temat, tzn. wie, gdzie jest promocja na te (a może tez i inne kolumny)?!
      > (nadaję ze stolicy)

W RFN kosztuja: 500 Euro za PARE !!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Zobacz pod:

www.tiefpreis.de/preisvergleich/hifilautsprecher1.asp
      • Gość: sernik Re: kolumny B&W IP: 195.94.206.* 14.08.02, 13:19
        czyli nie sa duzo tansze, a jak sie spierdola to bedziesz serwisowal w
        niemczech? jesli sprzet jest kupiony za granica to w polskich serwisach biora
        kilkakrotnie drozej. dystrybutorem b&w w kraju jest audioklan
        (www.audioklan.com.pl) a w sklepie top hi-fi na nowogrodzkiej znajdziesz spory
        wybor tych kolumn (i tam tez pewnie jest ta promocja)
    • Gość: PORADA Re: kolumny B&W IP: *.acn.pl 04.09.02, 09:55
      DROGI WUJKU ZALECAM TROCHĘ INNE KOLUMNY NIŻ B&W PONIEWAŻ ZNAM JE NA WYLOT,
      KONSTRUKCJĘ RÓWNIEŻ. ZAJMUJĘ SIĘ TECHNIKĄ KOLUMN GŁOŚNIKOWYCH OD 8 LAT - W TEJ
      CHWILI BEDĄ WCHODZIĆ NA RYNEK DWA MODELE FIRMY, KTÓRA NAZYWA SIĘ CHYBA "GLOBAL
      SOUND" - BĘDĄ KOSZTOWAĆ PODOBNIE JAK TWOJE WYMARZONE B&W - TYLKO MÓWI SIĘ, ŻE
      WYGLĄDAJĄ JAK LUKSUSOWY PROSTY MEBEL. JAK BĘDĘ COŚ MIAŁ NA ICH TEMAT TO DAM
      ZNAĆ.
      POZDRAWIAM
      • Gość: Wujek Re: kolumny B&W IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 11:29
        panie Porada, daj pan znac koniecznie! Kto będzie sprzedawał te nowe kolumny,
        przecie trza ich posłuchać
      • Gość: Wujek Re: kolumny B&W IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 11:30
        panie Porada, daj pan znac koniecznie! Kto będzie sprzedawał te nowe kolumny,
        przecie trza ich posłuchać. Cóż mi jednak po meblu, skoro fotele nie grają
        (chodzi mi o to, że ja kolumny kupuję jednak dla dźwięku, a nie wyglądu)
        • kalor_god Re: kolumny B&W 04.09.02, 15:43
          skoro kupujesz kolumny dla dzwieku a nie wyglądu to B&W nie są do końca dobrym
          wyborem.
          [używam 602 od 4 lat i teraz kupiłbym coś inej firmy]
          • Gość: wujek Władek Re: kolumny B&W IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 17:07
            ty masz od 4 lat i ci sie znudziły, daj teraz posłuchac innym. za 4 lata może i
            ja będe chciał lepsze póki co, ich dźwięk w danym zakresie cenowym najbardziej
            mi odpowiada (a propos: dlaczego chcesz inne?)
            • kalor_god Re: kolumny B&W 05.09.02, 10:48
              w pierwszym zdaniu masz sporo racji :) Aston Martin tez sie moze znudzic.

dla mnie w tej chwili 602 zdają sie byc poprawne az do bólu. to moze o nich
              swiadczyc dobrze i jednoczesnie źle. rozumiesz? taki dobry uczeń - bez polotu,
              fantazji i spontaniczności.
              chciałbym teraz paczki bardziej charakterne ale nie mam konkretnycg typów.
              • Gość: wujek Władek megafony?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.02, 12:24
                ho ho ho, ale masz wyrafinowane gusta! zastanawiałeś się nad jakimikolwiek
                najtańszymi kolumnami, one na pewno dodadza nagraniom "coś od siebie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka