cody2 16.08.05, 17:07 Przymierzam sie do zakupu odtwarzacza DVD z możliwością odtwarzania formatu DiVIX. Chcę przeznaczyc na to do 350zł. Czy może ktoś mi doradzić i polecic coś sprawdzonego i dobrego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: DVD z DiVIX 16.08.05, 17:28 jesli chodzi o DiVIXy to ja uzywam bellwooda. Spelnia wszystkie wymagania. Czyta czesto nawet takie pliki, ktorych nie czyta komputer. Oczywiscie trafi sie czasem jakis chrzan ale 99% filmow czyta bez problemu. Dodatkowo automatycznie wczytuje odpowiednie pliki z napisami i nigdy nie ma problemow z polskimi znakami. No i mozna go upgradeowac - gdy pojawi sie nowy codec. Ja robilem upgrade ze 4 razy, dziala i przynosi efekty no a ze wyglada jak wyglada i nazywa sie pieknylas to juz inna sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: DVD z DiVIX IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.05, 23:38 równie dobra i tania co belwood jest manta a ze sprawdzonych firm polecałbym samsunga p355 bo łyka naprawde dużo i nie problemów z napisami i tez można samemu zrobićzmianę oprogramowania poprzez sciągniecie go ze strony producenta i wgranie na płyte Odpowiedz Link Zgłoś