Dodaj do ulubionych

Telewizor czy lcd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:55
Bardzo powoli zastanawiam się nad zmianą telewizora z 29 cali na 36
cali.Pokój 34 m2.Myślę o panasie 36PD50 który jest oceniany bardzo wysoko lub
lcd ale który model nie mam pojęcia.Głównie telewizja trochę dvd.Zależy mi
bardzo na jakości obrazu.
Obserwuj wątek
    • Gość: locoloco Re: Telewizor czy lcd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:45
      panasonic - to stary model i ciekawe w jakie cenie masz oferte. Wielkośc pokoju
      mało mowi.
      Ile siedzisz od ekranu?
      Jeśli zakupisz dobry TV LCD , o dobrych czasach reakcji, wzmocnionym tunerze.
      To bedziesz zadowolona . Odległośc min. 2,5- 3 metry.
      Jeśli masz wątpliwośc zamow pokaz do domu i zadecyduj sama.
      szczegóły pokazów na gg 2868228
      pozdrawiam

• Gość: ciakawy Re: Telewizor czy lcd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:20
        Oferta na panasa w granicach 5.000 odległość od ekranu ok. 3-3,5 m.Panas to
        stary model?No dobra to jaki 36 cali?
        • Gość: locoloco Re: Telewizor czy lcd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:30
          5000 zł - to koszt ostatniego modelu jvc 36 p 38 /Eisa/ - chodzi rewelacyjnie
          ale w twoich warunkach / nie podałeś jaki masz sygnal ?/ dobrze bedzie gra 32
          LCD Sharp P 50 - 5200 zł
          pozdrawiam
          • Gość: ciekawy Re: Telewizor czy lcd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:40
            Dzięki za info, sygnał to antena, bez satelity(talerz w przyszłości), czasami
            filmy z dvd.Wgrę wchodzi tylko 36 cali.
            • Gość: locoloco Re: Telewizor czy lcd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:36
              Musisz - by zadowolony z 36 JVC p 38 - zawsze mozesz oddac, gdyby moja
              informacja była lipna.
              Ja jestem spokojny. Chodzi rewelacyjnie.
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka