Dodaj do ulubionych

Nie wiem co wybrac

IP: *.1-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.02.06, 10:22
Spodobaly mi sie dwa telewizory. Pomijajac fakt, ze wciaz nie wiem czy wole lcd czy plasme.
Plasma HD LG42PX4R
LCD Samsung LE37R41B
Probowalam znalezc jakies recenzje, ale niestety nie udalo mi sie.
Bede wdzieczna za wskazowki.
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: locoloco Re: Nie wiem co wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:34
      witam
      Plazma px 4 najlepiej wyposażona w tej klasie cenowej ,bardzo dobrze odcina
      kolory, HDMI , Pip - świetnie wyposażony

Samsung 37 R 41 - -jesli otrzyma bardzo dobry sygnał , potrafi pokazać swoją
      jakość. Jest pierwszym LCD w klasie cenowej - gonym polecenia.
      Pamietać należy jednak o jakości sygnału , sposobie podłączenia i odległości od
      ekranu.
      Ważne a raczej najważniejsze - jest jakość złącz.
      Dobrze się też zdazyło - bo nowe ceny są extra
      pozdrawiam
      • Gość: kobieta Re: Nie wiem co wybrac IP: *.25-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.03.06, 09:36
        Bardzo dziekuje za odpowiedz:)
        Wyglada na to, ze oczy nie myla.
        Bede sie raczej sklaniac ku Samsungowi, bo jest mniejszy. 42 moze byc odrobine za duzy.
        Co do jakosci zlacz nic nie moge na ten temat powiedziec, okaze sie praniu.

Pozdrawiam
        • Gość: locoloco Re: Nie wiem co wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:53
          witam
          poczekaj z zakupami tego modelu / LCD 37 R 41/ - bo bedzie w nowej znacznie
          niższej cenie
          pozdrawiam
          • Gość: kobieta Re: Nie wiem co wybrac IP: *.23-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.03.06, 09:43
            Cena jaka widzialam tutaj to 1999euro, nie wiem jak to sie odnosi do cen w Polsce, ale podejrzewam, ze
            pewnie jest nizsza.
            • Gość: locoloco Re: Nie wiem co wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:40
              witam
              są dostepne już /37 R 41/- za 6945 zł
              pozdrawiam
    • Gość: kobieta Wczoraj kupilam IP: *.28-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.03.06, 15:27
      Jednak plazme, nie wiem dlaczego, ale obraz bardziej mi sie podobal. Mam nadzieje, ze dobrze
      wybralam.
      Dzieki za rade:)
      • Gość: locoloco Re: Wczoraj kupilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:36
        witam
        jeśli więcej oglądasz wieczorami , to plazma daje większy komfort.
        Większą płynność , mniejsze smużenie
        tylko pytaj o cenę przed zakupem.Bo nowe ceny są znakomite
        pozdrawiam
        • Gość: wredniak Re: Wczoraj kupilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:36
          Szanowny Locoloco.... duzo mozna powiedziec komplementow o cenie..
          ale "znakomita" ?

znakomity m. os znakomici, st. w. znakomitszy 1. <<wybitny; słynny;
          wyśmienity>>: Znakomity skrzypek, Znakomita kolacja. 2. książk. <<ogromny,
          przeważający>>: Znakomita większość. Znakomita część. * Nadużywane. Np.:Wybrany
          znakomitą, lepiej: znaczną, większością głosów.

wiec w trosce o nasz jezyk... chodzi Panu o znaczenie wybitny, słynny,
          wyśmienity ?

bo ja sadze ze to raczej naduzywanie...
        • Gość: kobieta Re: Wczoraj kupilam IP: *.28-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.03.06, 09:53
          Cena spadla w przeciagu tygodnia o 310euro, myslelismy, ze to my mylimy telewizory:)
          Jak patrze na LCD bola mnie oczy, kolory sa zbyt intensywne i przeklamane.

Pozdrawiam
          • Gość: wredniak Re: Wczoraj kupilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:21
            ech kobieta... przesadzasz jak jasna cholera... kolory zbyt intensywne ?
            przeklamane ? jakos siedze na codzien przy monitorze lcd i nic takiego nie
            widze... a i z tv jest wszystko ok...

moze patrzylas na tv lcd firmy medion ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka