Gość: MMM IP: *.war.pl.prserv.net 25.03.03, 14:51 czy ktos ma pojecie czy warto cos takiego kupic? cena 799zl moze da sie cos tanszego wybrac o podobnych parametrach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumpik Re: DVD Sony DVPNS330 06.04.03, 17:15 Witaj.Sam niedawno kupiłem taki.Dałem nieco więcej - 899,ale jestem zadowolony,mimo tego,iż te same funkcje ma philips ostatnio w promocji w sieci real za 444 zł. Myślę,że jeśli nie zależy Ci na marce ,to warto kupić coś tańszego.Pamiętać musisz,aby odtwarzał pliki DVD,VCD oraz MP3-te są najważniejsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercikk Re: DVD Sony DVPNS330 IP: 213.17.170.* 24.09.03, 14:08 Pumpik...także posiadam NS330, dostałem go w prezencje slubnym, niestety z instrukcją w języku Rosyjskim, jeśli posiadasz instrukcje w jezyku Polskim i mógbyś mi jej w jakis sposób użyczyć do skserowania (jestem z Warszawy)albo jesli masz ja zeskanowaną to prosze o odzew. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercikk Re: DVD Sony DVPNS330 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 23:17 Ponawiam pytanko, może ktoś się znajdzie kto ma ten sprzęt i instrukcje PL. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DVD Sony DVPNS330 IP: *.net.pl 25.09.03, 22:08 Kupiłem rok temu DVP NS 405 za 1200 złotych. Pół roku chodził normalnie, ale później nastąpiła dziwna awaria: wysiadło wyjście cyfrowe. Czyli to, co dla mnie w DVD najważniejsze, bo bez tego nie da się odtwarzać DTS-u ani Dolby Digital. Serwisy to jest droga przez mękę. Nikt się na niczym tak naprawdę nie zna. Moja rada: nie kupuj Sony. To już nie jest to Sony, co parę lat temu. Przeczytaj ciekawą dyskusję poniżej. Pozdrawiam, Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś