Dodaj do ulubionych

Sony vs Yamaha

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.07, 19:09
Proszę o pomoc w doborze kina domowego. Sprzęt ma służyc do słuchania muzyki
oraz oglądania filmów od czasu do czasu.
Mój wstępny typ to
www.hoopla.pl/product_info.php/cid/68_79/pid/18015/RTV/Kino_domowe/Sony_HTP-40/
lub
www.hoopla.pl/product_info.php/cid/68_79/pid/16549/RTV/Kino_domowe/Yamaha_DVD-S559_+_HTR-5930_+_Prism_Amethyst/

Proszę o pomoc w doborze. A może coś innego? Chcę wydać ok. 1400-1700 zł.
Z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • slavko83 Re: Sony vs Yamaha 30.01.07, 17:21
      Witam.

Decydujac sie na wybor sprzetu kina domowego zwroc uwage na jedna i to w dodatku ogolna rzecz ktora przemawia za jednym z kandydatow na kino domowe....mianowicie doswiadczenie producenta w dziedzinie elektroniki. ZArowno sony jak i yamaha sa naprawde niczego sobie "maszynkami" lecz naprawde polecam firme YAMAHA. Osobiscie uzywam sprzetu Yamahy i jestem zadowolony z niego...Keyboard Yamaha PSR 2000, kartyu dzwiekowe yamahy (2 rozne) Wieza skladana, sluchawki, kolumny. POzatym Yamaha uzywa naprawde mocnych przetwornikow dzwieku z roznymi efektami, ale to sa juz szczegoliki. Ja stawiam na yamahe. Przyjemnych zakupow
      • Gość: Egon Re: Sony vs Yamaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:34
        Z proponowanej dwójki też polecam yamahę, choć głośniki z tego kompletu w
        stereo za dobrze nie zagrają.
        Gdybyś jednak wyskrobała jeszcze trochę grosza to zdecydowanie polecam kino
        domowe firmy Denon - yamaha i sony mogą się schować.
        Najlepiej jednak jest wybrać się do jakiegoś salonu i samemu porównać brzmienia
        każdego zestawu.
        • Gość: maryjusz Re: Sony vs Yamaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:56
          zdecydowanie yamaha
        • Gość: YP Re: Sony vs Yamaha IP: *.mikolow.net 12.02.07, 20:14
          1. żadne glosniki kina domowego nie zagraja za dobrze w stereo
          2. zgodze się , że musisz się wybrac do sklepu i posluchac

pozdro
    • koljax Re: Sony vs Yamaha 09.02.07, 14:34
      Jesli Sony, to raczej polecam TV a nie Hi-Fi.
    • Gość: YP Re: Sony vs Yamaha IP: *.mikolow.net 12.02.07, 20:15
      yamaha to sprzet o klase lepszy od sony w tej dziedzinie . ja bym brał yamahe .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka