Dodaj do ulubionych

kino domowe - pomocy

IP: *.centertel.pl 23.02.07, 20:16
Kochani,
mam wreszcie uzbierane 2600 i czas na decyzje. Okazuje sie, ze poza tym, ze
marze o zestawie kina i lubie wrazenia audio :) totalnie nie wiem co wybrac.
Prosze o polecenie jakiegos sprzetu. Duzo dobrego slyszalem o yamaha. Rowniez
o onkyo. Najlepiej jednak, bym sam nic nie kompletowal (przepraszam, ale
naprawde nie znam sie), ale znalazl jakis gotowy dobry zestaw. Prosze o pomoc.
Romano
Obserwuj wątek
    • Gość: eser Popytaj lub poszukaj na tych forach IP: *.bsk.vectranet.pl 23.02.07, 21:36
      forum.idg.pl/index.php?showforum=132
      hdtv.com.pl/forum/
    • Gość: Tomek Re: kino domowe - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:03
      Witam.
      Niedawno sam to przerabiałem - Yamaha tak jeśli do filmów, Onkyo odradzam,
      jeśli do muzyki i filmów to zdecydowanie polecam kino firmy Denon.
      Kupiłem Denona i jestem bardzo zadowolony.
      Za tą kwotę kupisz zestaw : dvd 1730 + ampli 1306 + głośniki Wharfedale.
      Polecam bo warto.
      • Gość: buzz Re: kino domowe - pomocy IP: *.devs.futuro.pl 23.02.07, 23:16
        Za tą sumę to ja proponowałbym
        www.tiptopmarket.pl/go/_info/?id=4193
      • Gość: Romano Re: kino domowe - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:06
        Kupilem glosniki o ktorych mowisz, okazuje sie ze glosniki sourund sa
        bipolarne. Jak sie je umieszcza, z tylu czy z boku?
        • Gość: Kornik Re: kino domowe - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:10
          Z boku
      • Gość: Sound Re: kino domowe - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 16:23
        A Onkyo to czemu kolega odradza?jakieś konkrety czy tylko " bo tak"?.W każdym
        razie ,choćby na forum hdtv , czy niemieckich stronach fachowych opinie ta
        marka ma pozytywne a polskie Audio Stereo jej nie promuje z zupełnie innych
        względów niż jakość - powszechnie znana historia konfliktu redakcji z polskim
        dystrybutorem.Pewnie tylko indywidualne preferencje słuchowe prawda?:)))
    • Gość: greg Re: kino domowe - pomocy IP: *.dandn1.vic.optusnet.com.au 28.02.07, 11:48
      tomek ma racje yamaha do filmow jest super/choc i do muzyki tez jesli masz
      dobre kolumny ja mam rx-v650 digital/cyfrowa i od 3 lat sprawuje sie
      znakomicie/ustawia sie sama zapomaca specjalnego programui microfonudo
      pomieszczenia w ktorym sie sluch duzo wejsc optical icoaxial/nie wiem jak to
      jest po polsku
      • Gość: locoloco Re: kino domowe - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 01:58
        witam
        Prawie idealnie mieścisz się w środkach na zestaw Onkyo - 504/404 HDMI +
        kolumny Quadrala Quintas 500 / 2673 zł/.
        Doskonale daje sobie radę zarówno w realizacji dźwięku kina domowego / ma trzy
        złącza komponent/,ale również precyzyjny dźwięk surround.
        Oczywiscie zestaw Denona gra też extra.
        pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka