Dodaj do ulubionych

Kino domowe - rada

02.07.07, 10:57
witam
Chciałbym nabyć kino domowe i powiem ze w tej chwili nie wiem co robić co
krok słysze Sony ok. to za moment nie czyta wszystkich płyt kup to i tamto
moze ktos z was pomoże.
cena max 2000 zł
z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Kino domowe - rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:45
      sony i inne muzyczne wynalazki odradzam. za 2000 pln technicsa tez kupisz a
      dzwiek bez porownania
      • des4 Re: Kino domowe - rada 03.07.07, 09:28
        Sony robi dobry sprzęt klasy średniej. Sam mam kino domowe Sony i nie narzekam.
        Odradzam Technics i inne wynalazki.

Za 2000 tysiące jednak nie kupisz kompletnego zestawu Sony ze średniej półki.
        Przzwoity ampli zaczyna ok. 2,5-3 tysiące do tego 500-600 za odtwarzacz....
    • rafal761 Re: Kino domowe - rada 03.07.07, 17:25
      wiadomo ze na kino to nie jest zbyt wielka kwota ale nie kazdy od razu ma 10000
      na super sprzet. Ja mam pioneera 515 i rubicony 26 i dokładając niewiele do
      2000 mozesz taki sprzęcik mieć, oczywiscie bez suba, ale to zawsze mozna
      dokupić. Dodam ze ja z tego zestawu jestem bardzo zadowolony.
      • Gość: pinky Re: Kino domowe - rada IP: *.pke.pl 04.07.07, 14:07
        Proponuje Yamaha.To firma która sie specjalizuje w takich urzadzeniach.Za te
        pieniadze dostanie sie nawet z komp głosników isubf min 6x100w
        • Gość: Kerr Re: Kino domowe - rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:52
          Sluchaj ja mam kino domowe LG i powiem ze ma dobra jakosc, mam od kilku miesiecy
          i musze je pochwalic naprawde. Wiadomo ze mozesz kupisz sprzet hifi dla
          audiofila itp za duze pieniadze. Poza tym np z sonym jest problem ze divixow
          czesto nie odtwarza a LG kazdy i to jest tez duzo zaleta!
          • Gość: Gurus Re: Kino domowe - rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:46
            mialem ten sam problem - kupilem kino domowe nie odtwarzalo divixow - szajs
            teraz mam LCD bardzo dobra jakosc za taka cene - jestem zwyklym uzytkownikiem
            nie potrzebuje wypasow ....
    • Gość: locoloco Re: Kino domowe - rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 02:03
      dołóż 500 zł - dostaniesz najnowszy zestaw Pioneera 417 + nagrywarka + kolumny
      Rubicona . A plastiki odłóż na bok.
      • Gość: zorba Re: Kino domowe - rada IP: *.dandn1.vic.optusnet.com.au 07.07.07, 05:02
        od lat uzywam yamahe 7.1 jesli lubisz ostry dzwiek, szybie akcje ,jest
        nezastapiona,pozatym ma zawsze najnowsze rozwiazania techniczne.sony dvd to
        prawda ma specjalne cody i nie zawsze odtwarza kopie.
      • Gość: Franek Re: Kino domowe - rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:37
        hehe plastiki co za podsumowanie
        wiesz co ja mam zestaw LG i polecam ..nie ma sensu przeplacac a moge miec spoko
        sprzet w konkurencyjnej cenie ktory zaspokaja moje potrzeby
    • Gość: meteor01 Re: Kino domowe - rada IP: 83.168.75.* 25.07.07, 22:49
      sony ma niezłe czytniki w dvd bo czyta wszystkie piraty.z divix to faktycznie
      jest problem.ja mam harmana kardona też jest ok
    • beatadabrowska Re: Kino domowe - rada 26.07.07, 06:43
      Polecam panasonica :)
      • dabek_kd Re: Kino domowe - rada 26.07.07, 22:11
        dzieki wielkie za porady kupilem jednak onkyo :) jak narazie super a jeszcze
        nie jest optymalnie rozstawione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka