Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:05 witam jestem właśnie na etapie kupna telewizora lcd o przekątnej 26 lub 32 cale.Chciałbym kupić dobry telewizor ale nie przepłacać za niego.Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jar Re: Kupno telewizora LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 11:23 www.radar.pl/Produkt/20958/Telewizor-32quot-LCD-LG-32lc51r.html - solidne 32 cale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vienior Re: Kupno telewizora LCD IP: *.chello.pl 02.03.08, 23:40 Bardzo solidny towar,nie kupiłem niestety bo mnie nie było stać. Ale zapamietałem go jak szukałem dla siebie tv.pozdrawiam sklep.vobis.pl/oferta/monitory_i_telewizory/lcd-tv/885031_samsung_le32r81w.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Kupno telewizora LCD IP: *.aster.pl 03.03.08, 09:56 po pierwsze daruj sobię lg i samsunga po drugie wybieraj z poniższych marek : jvc sharp panas ewentualnie sony i toshiba po trzecie idz do sklepu, zobacz, porównaj po czwarte nie zwracaj uwagi na parametry pisane w ulotkach, w większości przypadków to marketingowy bełkot po piąte napisz jekie masz wymagania co do telewizora, ile masz kasy, jaki sygnał, czy chcesz podłączyć kompa itd., postaram wybrać cos dla ciebie,pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty Re: Kupno telewizora LCD IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.08, 09:54 Witam tez chce kupic telewizor lcd do 2700zł 32 cale pomocy:), będe wdzieczny, wiem że trzeba zwracać uwage na kontrast statyczny i na rozdzielczośc, poziom czerni tez jest wazzny, ale to chyba tylko mozna sprawdzić wyłanczajac całkowicie kolor. Poradzcie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Kupno telewizora LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:11 Ile sklepow i marek tyle zdan i kncepcji. Jestem na podobnym etapie wyboru - i drogą eliminacji zostały mi sony, toshiba i panasonic. SOny jest z reguły najdrozsze w danym poziomie parametrów, toshiby sa niezły ale grube i cieżkie (tez jakis parametr). Warto tez pytac o zuzycie pradu - niby szczegól ale Lcd i szczegolnie plazmy zuzywaja duzo wiecej produ niz stare tv kineskopowe. I tak dalej.... . Na koncu 2-3 wybrane modele po prostu trzeba zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś