Dodaj do ulubionych

SIRIUS internetowy sklep

23.08.08, 18:01
chce kupic telewizor lcd i mam pytanie czy ktos kupowal telewizor z
internetowego sklepu SIRIUS? jesli tak to czy jestescie zadowoleni? ceny sa
bardzo atrakcyjne i kuszace ale mam obawy i kolejne pytanie dlaczego ceny w
takich sklepach sa az niekiedy o ponad 1000zl nizsze niz w normalnym
sklepie??? sa gorszej jakosci???
Obserwuj wątek
    • koc-pl Re: SIRIUS internetowy sklep 27.08.08, 13:07
      ceny tak , sa niskie , jednak transport masakra.
      korzystaja z uslug DHL wiec nie dowioza Ci do domu chyba ze z niego
      nie wychodzisz.
      powiedza ci godz 11- ta i tyle , potem sama sobie odbieraj wiec po
      co placic za transport
    • nightrain Re: SIRIUS internetowy sklep 28.08.08, 11:41
      kupiłem u nich lcd i jestem zadowolony, jedyne co mnie zdziwiło to że musiałem
      jeszcze dodatkowo zapłacić za sprowadzenie sprzętu z Warszawy, a sprzęt
      odbierałem sam w oddziale więc nie wiem jak jest z dostawą do domu.
      • alynkaa Re: SIRIUS internetowy sklep 28.08.08, 15:19
        ale i tak sie oplaca, bo ten telew co ja chce kosztuje u nich 3100 a w sklepie
        4300, wiec jak dam 100 za transport to i tak sie oplaca. jak jest u nich z
        gwarancja. jesli np dostalabym uszkodzony model, bo potem w czasie eksploatacji
        telew to chyba naprawa tylko w serwisie
        • Gość: kostek Re: SIRIUS internetowy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 12:59
          Ceny są zróżnicowane- częśc będzie tańsza u nich, a inne towary nawet w zwykłych
          sklepach. Sam tak sparwdzałem rózne elektroniczne rzeczy i nawet kilka produktów
          było np. najtańszych w vobis, kilka na agito, a jeszcze inne w jakimś kompletnie
          nieznanym nowopowstałym sklepiku(ale z takich nie korzystam bo wydają mi się
          podejrzane) Jak sa kilkuzłotowe różnice to sprawdzaj jak z kosztami dostawy, bo
          niektóre firmy załatwiają dostawę gratis powyżej jakiejśtam kwoty(w morele.net
          np jest darmowy odbiór osobisty,ale pobierają opłatę logistyczna za duże
          gabarytowo przedmioty, vobis powyżej 100zł jest gratis,a w agito kilkanaście zł
          dostawa plus koszty za gabaryty i kg od 20 do 79zł) Także przy małych różnicach
          cenowych czasem bardziej opłaca się wziąc tam gdzie niby drożej ale po
          podliczeniu kosztów dostawy w sumie wyjdzie taniej:) No i przy droższych
          sprzętach jednak doradzam płatności przy odbiorze.Jeśli towar jest uszkodzony to
          od razu trzeba przy kurierze spisać reklamacje całą.To jest podstawą do
          jakichkolwiek roszczeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka