Dodaj do ulubionych

kobiece stopy

27.10.09, 21:01
Zdawałoby się, że czterdziestoletni facet ma już ugruntowane podejście do erotyki i wie co na niego działa, a co nie. Błędny osąd.
W poniedziałek wracałem Ex ze Szcecina (nie sądziłem, że tak mało osób podróżuje pociągami), w Stargardzie do przedziału przysiadła się bardzo atrakcyjna kobieta koło trzydziestki, kilka grzecznościowych zdań i jedziemy w ciszy. W pewnej chwili moja sąsiadka z naprzeciwka zdjęła dość wysokie kozaczki i oparła swoje stopy tuż obok mnie, ich zapach wypełnił moje nozdrza ..i właśnie w tym momencie nastąpiło we mnie uwrażliwienie, wręcz pragnienie nowych bodźców, nieznanych, niedostrzegalnych dotąd: Zapach, nie jakaś nieprzyjemna woń docierał niemal do każdej szarej komórki w mym mózgu. Odbierałem go wszystkimi zmysłami połykałem ustami i smakowałem, dostrzegałem prawie jak emanuje z jej slicznych stóp i wypełnia mnie dając poczucie niezapomnianej ekscytacji... - zmieniając mnie w ..fetyszystę??! Dziś ogromnie żałuje, że ich nie skosztowałem..
Obserwuj wątek
    • noyer Re: kobiece stopy 28.10.09, 00:15
      Od kobiecych stóp lepsze są całe nogi. Stopami można się tylko poocierać :)
      • Gość: czarnooka Re: kobiece stopy IP: 195.47.201.* 28.10.09, 13:38
        hm....mnie to kreci ;-) mogłabym cie spotkac.....
        • Gość: masz_bdsm Re: kobiece stopy IP: *.146.18.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.10.09, 16:20
          ..a co Cię kręci? może moglabyś mnie spotkać...
        • Gość: grzegorz Re: kobiece stopy IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.14, 13:38
          napisz tylko skad jestes i juz
    • ferero Re: kobiece stopy 28.10.09, 17:05
      wiesz jak w dalekobieżnych pociągach jest brudno? afe-ty-szysta zimnych nóżek?
      • Gość: masz_bdsm Re: kobiece stopy IP: *.146.22.87.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.10.09, 17:29
        uważasz że każdy kto jedzie brudnum pociągiem, również musi być brudasem?
        • Gość: czarnooka Re: kobiece stopy IP: 195.47.201.* 29.10.09, 14:57
          kręci mnie...mieć mężczyznę u swoich stóp...;-)
          • Gość: kobiecestopy_com Re: kobiece stopy IP: 94.76.254.* 23.11.09, 16:59
            lubisz spoglądać z góry pięknymi czarnymi oczami? ;)
          • Gość: grzegorz Re: kobiece stopy IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.14, 13:37
            nie ma problemu jestem gotowy co tylko zechcesz
    • jatopier Re: kobiece stopy 04.11.09, 22:32
      Kobiece stopy, to temat "rzeka"!
      Uważam się za ich znawcę i ... konesera! To jedna z najważniejszych
      części Ich ciała! Wiele innych "mankamentów" można wybaczyć - nie
      zauważyć, jeśli stopy są piękne. A co to znaczy piękne? No, nie za
      bardzo umiem to wyrazić pisanym słowem....
      Szczupłe, zadbane, kształtne, z piękną linią palców, paznokci,
      niewielkie... - rekomendowany rozmiar - 35, 36...
      Co to ja - fetyszysta chyba jakiś...?
      • Gość: ttt Re: kobiece stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 00:57
        Jak ja Cię rozumiem. One mają wiele pięknych miejsc ale stopy należą do najbardziej udanych!!!
    • Gość: zalogowany gosc obrzydliwy jestes IP: 194.181.22.* 08.12.09, 21:30
      dla mnie stopy to najbardziej aseksualna czesc ciała kobiety. po prostu mnie odrzucają. i nie, nie mam zadnych przykrych wspomnien, zadna z moich dziewczyn nie miala brzydkich stop.
      • Gość: Borys Re: obrzydliwy jestes IP: 195.205.202.* 08.12.09, 22:45
        Gość portalu: zalogowany gosc napisał(a):

> dla mnie stopy to najbardziej aseksualna czesc ciała kobiety

myślałem, że tylko ja tak uważam
    • Gość: masz kuku na muniu Re: kobiece stopy IP: 82.177.243.* 09.12.09, 14:55
      jak pomyślę sobie nad figlarnyą uwagą ,będącą źrudłem podobnych
      opowieści ....;-)
    • Gość: footfan Re: kobiece stopy IP: 89.108.254.* 12.12.09, 22:13
      Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Wielu facetów zwraca uwagę na stopy kobiet.
      Pieszczenie stóp to fajna gra wstępna. Sam ją często stosuję :)
      Wąchanie stóp, to skrajna forma tej fascynacji, ale... "...nic nie jest ani
      dobre ani złe, to myślenie takim to czyni..."
      • Gość: do footman Re: kobiece stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 22:05
        Dobrze powiedziane. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego ani tym bardziej złego. Uwielbiam te formę igraszek, jestem na stronach SGI od dłuższego juz czasu, mam stałego partnera a wszystko co zwiazane ze stopami sprawia mi ogromną radośc. Przy okazji mój facet uwielbia moje stopy i jak sam mówi całą resztę również. Pozdrawiam wszystkich stópkowych fanów.
    • Gość: gość Re: kobiece stopy IP: *.146.216.137.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 14:36
      szkoda że to nie ja
    • Gość: anonim Re: kobiece stopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 23:59
      Opisz swoją historię na nowo powstałym forum o stópkach: www.stopomaniak.pl na
      pewno zainteresuję się ktoś twoją historią :) POlecam: www.stopomaniak.pl
    • genderman Re: kobiece stopy 23.01.10, 15:54
      Widocznie jesteś fetyszystą skoto wzbudziły one w Tobie takie podniecenie i
      fascynacje
      • teerly Re: kobiece stopy 24.01.10, 00:20
        Ja mam tak samo.

Stopy to mój fetysz dość mocno rozwinięty.

Poznałem kiedyś kiedyś baaardzo ładna dziewczynę. Lat 21-24 nie pamiętam
        dokładnie i mieliśmy się ze sobą przespać. Jakoś tak się stało ze zobaczyłem jej
        stopy i dyskretnie odmówiłem. Miała jakieś koślawe haluksy i mnie to obrzydziło.

Innym razem spotykałem się z nie co brzydsza ale stópki miała takie ze pieściłem
        je bez końca.
    • franciszkaner Re: kobiece stopy 07.06.10, 16:14
      Trzeba było skosztować, kto wie co by z tego wyszło ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka