Dodaj do ulubionych

Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegraniec?

• pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:15
      Poza tym czuję się jak dziwak. Potrafię myć pod prysznicem włosy z 10, jak nie
      więcej minut, robiąc specjalny masaż skóry głowy, który ma rzekomo zapobiegać
      łysieniu, jem dziwne rzeczy, czasem i parę razy dziennie potrafię sprawdzać
      przed dużym lustrem czy nie robi mi się łysina z tyłu głowy i czasem potrafię z
      pół godziny patrzeć w swoją twarz w lusterko i analizować czy z nią wszystko OK
      albo leżeć na łóżku i marzyć o tym, jaki bym chciał być
      • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:19
        pan_jozio napisał:

> Poza tym czuję się jak dziwak. Potrafię myć pod prysznicem włosy z 10, jak nie
        > więcej minut, robiąc specjalny masaż skóry głowy, który ma rzekomo zapobiegać
        > łysieniu, jem dziwne rzeczy, czasem i parę razy dziennie potrafię sprawdzać
        > przed dużym lustrem czy nie robi mi się łysina z tyłu głowy i czasem potrafię z
        > pół godziny patrzeć w swoją twarz w lusterko i analizować czy z nią wszystko OK
        > albo leżeć na łóżku i marzyć o tym, jaki bym chciał być

Dodam, że przed wyjściem z domu zmieniam skarpetki oraz majtki (jeśli wcześniej
        się załatwiałem albo onanizowałem) i myję zęby oraz mam wrażenie, że wiele
        normalnych, codziennych czynności robię rytualnie, według ściśle określonej
        kolejności itp.
        • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:52
          Powiedz, kto ci płaci za te durnoty? I ile? Ja też chcę tak zarabiać.:D
          • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:14
            Administracja serwisu Gazeta.pl
            Jestem zatrudniony na etacie trola, który ma podkręcać dyskusję i zwiększać
            liczbę odwiedzin na portalu, czego skutkiem będzie więcej reklamodawców. Tak
            naprawdę jestem kobietą i piszę pod wieloma loginami, nawet w tym temacie pod
            więcej niż jednym. Za to mi płacą ;)
            • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:20
              To powiem tak: jesteś przepłaconym trollem nie wartym tych pieniędzy.;)
          • wacikowa Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:17
            Bądź wyrozumiała:)
            Pan jezioro (vel procent) kiedyś był Napoleonem:)
            • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:21
              Procent? Wobec głupoty trudno o wyrozumiałość.:D
              • wacikowa Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:33
                Procent ten od ilości nie jakości:) Wystarczy po wątkach skojarzyć:)
                A tam głupoty no nazwijmy to chorobą forumową:D
                • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:44
                  Wystarczyło mi jedno spotkanie forumowe z tym nickiem. I teraz jak widzę jego
                  nicka to od razu odechciewa się czytać, stąd brak kojarzenia stylu z innymi
                  nickami.
                  Choroba w pełnej ofensywie.:D
    • aardwolf Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:18
      Niekoniecznie są pojedynczy ale prawdopodobieństwo sukcesu maleje drastycznie.
      Jest to dodatkowo świetne źródło kompleksów.
      Jak dla mnie najlepsza rada dla tego gostka to fitness club.
      Nawet mu trochę zazdroszczę - przezyć jeszcze raz ten odlot pierwszych miesuięcy
      fitnesu.

Ale i tak wiem że nie posłucha.
      • kombinerki_pinocheta Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:26
        Wyluzuj, nie potrzebuje. 82 kg zywej wagi, a tylek to jedna z niewielu czesci mojego ciala, do ktorych nigdy nie mialem zastrzezen. Preferuje inny rodzaj ruchu.
    • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:25
      Nie pisałem o sobie. Uważam, że do zaoferowania dla kobiety coś mam, ale takie
      ocenianie ludzi np. po prawie jazdy jest po prostu płytkie i puste
      • swinia_i_cham Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:36
        czlowieku, jezeli Ty tak serio piszesz a nie trollujesz, to masz powazne sprawy do rozwiazania w swojej psychice :D

> Nie pisałem o sobie. Uważam, że do zaoferowania dla kobiety coś mam, ale takie
        > ocenianie ludzi np. po prawie jazdy jest po prostu płytkie i puste

ludzki gatunek mysli stereotypami - biora sie to stad, ze genetycznie (ewolucyjnie) w ogolnosci reagujemy na podobne czynniki.

No i dla nas, facetow, kobieta atrakcyjna jest atrakcyjna fizycznie (tutaj juz wchodza indywidualne gusta), ale rowniez czula, namietna, wesola, radosna, inteligentna, wrazliwa, kiedy trzeba kuszaca i flirtujaca (z wlasnym chlopem).

Facet z kolei jest pewna siebie ostoja, opoka, sila stabilizujaca miotany emocjami kobiecy swiat. Silnymi dlonmi, ktore obronia, przytula, wypieszcza, naprawia cos w domu. Sila charakteru, na ktorej ona sie wesprze, gdy kobieca wrazliwosc i emocje wpedza ją w jakiegoś doła.

Facet z kompleksami, sam bojacy sie swiata NIE JEST i nigdy nie bedzie kobiecy ideal. Pewnie, ze predzej czy pozniej ma szanse kogos sobie znalezc. Ale nie zwalczajac tych kompleksow powaznie zawezasz sobie pole wyboru.
    • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:28
      Powiem tak. Obwody jakkolwiek mają wpływ na postrzeganie przez otoczenie, to nie
      decydują w stopniu zasadniczym. Gdyby tak było, to tylko piękni i szczupli
      mieliby swoje połówki. A przecież tak nie jest, prawda? Ci najpiękniejsi bywają
      sami, a ci okrąglejsi szczycą się związkami, tak?
      Najgorzej jednak, kiedy obwody przysłaniają resztę człowieka albo człowiek chowa
      się za swoimi obwodami. Wtedy delikwent sobie tłumaczy: jestem sam czy sama, bo
      ważę więcej od innych. Wszelkie niepowodzenia mają swe źródło w tym, że mam
      więcej cm tu i tam. I kółko się zamyka. ;)
      Jak na moje oko osoby okrągłe mają większy kłopot z postrzeganiem siebie, niż
      otoczenie. Pomijam skrajności, tj. np. chorobliwą otyłość albo wyzłośliwianie
      się gó...arzerii.
      Nie chcę tu przytaczać nic z mojego podwórka, bo to mało wiarygodne będzie.
      Chociaż zważywszy na moje wcześniejsze posty z innych wątków już jest.;)
      • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:31
        Dla uzupełnienia dodam, że nie twierdzę, iż wygląd zewnętrzny nie ma znaczenia.
        Ma. Ale atrakcyjność człowieka nie zamyka się tylko w cm, długościach i kolorach.;)
    • aardwolf Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:31
      W sumie nie rzuciłem się, teraz mam trochę pracy to do 3 godzin ledwo dociągam.
      Poza tym znalazłem coś innego - zapisałem się do organizacji religijnej.

Pomogło bardzo - moje życie choć wciąż wiele mu brakuje to jest znacznie lepsze
      niż 15 miesięcy temu. Nawet przeprowadzka była bezpośrednio spowodowana fitnesem.
    • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:34
      Ja to rozumiem, ale samo prawo jazdy nie jest dla mnie dowodem zaradności, bo ja
      np. oblałem kilka egzaminów, a jeżdżę gorzej niż niejeden kursant w pierwszych
      godzinach jazdy. Nie każdy ma predyspozycje do bycia kierowcą
    • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:43
      hermina26 napisała:

> hihihi
      > Skro już prowadzimy taką analize to uważaj bo zaraz Cię poprosimy o
      > fote tej perfekcyjnej czesci ciała:>
      >

Jedną? Wszystkich w całości.;)
    • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 12:47
      Kilka miesięcy temu poznałam pewnego faceta przez sieć. Gadka szmatka,
      propozycja spotkania. Pewnie by do niego doszło, gdyby nie fakt, że w każdej
      wiadomości pisał o swojej cyt. 'chudej dupie'. Na każdym kroku podkreślał, że
      jest chudy, że mu chuda dupa marznie na zimnie, że ma chude pośladki. Nie
      zdzierżyłam. Nie dałam rady. Tak jakby cały jego świat zaczynał się i kończył na
      tej jego chudej (_._)ie.
    • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:15
      hermina26 napisała:

> Niby świna i cham, a jaki oświecony.
      > Przyklaskuje w 100%, choc po przeczytaniu poniższej wypowiedzi o
      > zmianie bielizny i łysienu przychylam sie do wersji o trollowaniu.

Niestety naprawdę zmieniam bieliznę przed każdym wyjściem, gdyż przed wyjściem z
      domu przebieram się w wyjściowe ciuchy
      • swinia_i_cham oz Ty trollu.... 02.02.10, 13:21
    • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:18
      Toż mnie nie o dupę chodziło. Chudą czy gruba. Tylko o ciągle wspominanie o tej
      jego dupie. Dupa to, dupa tamto.:P

Dobrze. Pochwalisz mi się potem swoim wyczynem pączkowym. I ja swoim.:P
    • swinia_i_cham Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:20
      > Niby świna i cham, a jaki oświecony.

a jedno drugiemu przeczy? Nie mam nicka "glupi i niedoswiadczony" ;) Dzieki za komplement w kazdym razie :]
    • menk.a Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:31
      hermina26 napisała:

> A więc pueanta jest następująca: dupa nie powinna przesłaniać całego
      > świata.:)

W każdym znaczeniu tego słowa. Znaczy zdania.:D
    • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 13:57
      Poza tym uważam, że kobieta która miała wielu partnerów pasuje do "rozpłodowego
      byczka", tak jak prostytutka do alfonsa albo regularnego klienta burdelu. Ja nie
      po to się szanowałem, inwestowałem w siebie, kształciłem się, dbałem o siebie
      żeby brać panią, która skakała z kwiatka na kwiatek i stawiała seks ponad
      wzorowym prowadzeniem się
      • swinia_i_cham Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 15:16
        > po to się szanowałem

to znaczy ile konkretnie propozycji seksu odrzuciłeś? :D

Mając 18 lat - do ilu kobiet odważyłeś się zagadać i zaprosić do kina?

Bądź chociaż względem samego siebie uczciwy i nie dorabiaj ideologii do braków w pewności siebie i strachu przed kobietami wyzwolonymi
        • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 15:34
          Nie to, że się boję. Po prostu partnerów w związku powinno coś łączyć. Zresztą
          dla takiej kobiety byłbym tylko małym, niezdarnym chłopcem. To dwa różne światy
          i nie pasowalibyśmy do siebie
      • jedzoslaw Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 18:00
        pan_jozio napisał:

> Poza tym uważam, że kobieta która miała wielu partnerów pasuje do "rozpłodowego
        > byczka", tak jak prostytutka do alfonsa albo regularnego klienta burdelu. Ja ni
        > e
        > po to się szanowałem, inwestowałem w siebie, kształciłem się, dbałem o siebie
        > żeby brać panią, która skakała z kwiatka na kwiatek i stawiała seks ponad
        > wzorowym prowadzeniem się

Po pierwsze: skąd będziesz znał ich biografię? Będą miały wypisaną na czole
        historię seksualną? Po drugie: traktujesz doświadczenia seksualne li tylko jak
        brudny, prymitywny dziwkarski seks. Skąd wiesz, co owa "pani" przechodziła. Dla
        większości takowych to nie były przygodne "lody" na dyskotece tylko piękne,
        czasem burzliwe związki, pełne uczucia, a nie skakanie z kwiatka na kwiatek.
        Traktujesz to wszystko w kategoriach czarno-białych, kompletnie nie zważając na
        odcienie szarości. Bo każdy człowiek i jego działania to określone motywy i
        odczucia. Ty jednak lubisz szufladki. Miała wielu przede mną= jest dziwką, za to
        ja jestem porządny i czysty. I co to za gadka o "inwestowaniu w siebie i
        kształceniu się"? Co ma do tego wykształcenie? Można mieć zawodówkę i być
        dziewicą i można mieć doktorat i lubić seks zbiorowy. Nie będę robił Ci diagnozy
        psychologicznej, bo już sporo powiedziano wcześniej. Dodam tylko, że
        poszukiwania "nieskalanej", a najlepiej dziewicy to strata czasu i życia. A w
        Twoim przypadku, skoro prawictwo tak Ci doskwiera jest to czynieniem
        idiotycznych przeszkód, które nie mają sensu. A co, jeśli wreszcie zwiążesz się
        z kimś, kto potem okaże się być "z przeszłością"? Odrzucisz ją, bo źle się
        prowadziła? A może to Ty będziesz tym pierwszym, dla którego zejdzie ze złej drogi?
        Wreszcie, zapytam: kto się gorzej prowadzi: nie-dziewica, która miała przed Tobą
        2-3 partnerów czy dziewica fizjologiczna, która ma "błonkę", ale za to co
        weekend robi lody dresom w klubie?
        • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 18:39
          Oczywiście, że wolę ten pierwszy przypadek, a pisałem wyraźnie że kobiety, która
          uprawiała seks z miłości nie nazywam kobietą z bujną przeszłością, bo takie coś
          jest normalne i nic w tym złego nie ma. Zresztą kobieta mająca za sobą
          prawdziwie bujną przeszłość raczej prawiczka by nie chciała, więc w moim
          przypadku mała szansa trafienia na taką. Dlatego pisałem o rzeczach właśnie
          "brudnych", bo seks w związku to rzecz normalna i pisząc o bujnej przeszłości
          nie zaliczałem go do niej, bo wtedy to by była paranoja, a tak nie jest
    • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 17:22
      Zresztą w Internecie można poczytać o prawiczkach, którzy są: wykształceni,
      oczytani, zaradni, inteligentni, mają dobrą pracę, dobre zarobki, pasję, hobby,
      przyjaciół, może własne firmy, dobry samochód, są zadbani, uprawiają sport i co?
      Dalej są prawiczkami. Przykład:
      forum.gazeta.pl/forum/w,150,100140670,100140670,stary_temat_w_nowym_wydaniu_STARY_prawiczek.html
      Moim zdaniem jest to pewnie zdeterminowane przez geny. Taki ktoś po prostu ma
      nieodpowiednią genetykę i żadna kobieta nie jest w stanie poczuć do niego chemii
      • aardwolf Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 17:47
        Żadne geny tylko brak szczęścia.
        Kobiety lubią mężczyzn którzy już są zweryfikowani przez inne kobiety. Dodatkowo
        ewidentnie widać kiedy mężczyzna jest sam przez dłuższy czas.
        Wystardczy raz to przełamać i złapac 'kryzysową narzeczoną' a potem problemy
        znikają.

• pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 17:53
          aardwolf napisał:

> Żadne geny tylko brak szczęścia.
          > Kobiety lubią mężczyzn którzy już są zweryfikowani przez inne kobiety. Dodatkow
          > o
          > ewidentnie widać kiedy mężczyzna jest sam przez dłuższy czas.
          > Wystardczy raz to przełamać i złapac 'kryzysową narzeczoną' a potem problemy
          > znikają.
          >
          >

Może to też kwestia feromonów
          • aardwolf Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 02.02.10, 17:55
            nazywa się to "zasada św. Augustyna"
    • mammaewuni nie n/t 02.02.10, 17:32

• nuova 2X lat- co to? nt 03.02.10, 10:41

• pan_jozio Re: 2X lat- co to? nt 03.02.10, 11:56
        20 z hakiem
        • nuova Re: 2X lat- co to? nt 04.02.10, 10:45
          ...bywają haki i haczyki.
          Brak precyzji.
    • ale.sobie.konto.wymyslilem Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 11:37
      Długo pisał całkiem do rzeczy ale pod koniec chyba jednak wylazło z niego
      trollisko (szczegóły wymiany majtek po zonanizowaniu się etc).
      • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 11:57
        To akurat prawda. Nie wiem jak wy, ale ja w takich majtkach z domu nie wyjdę, a
        onanizuję się dość często, wręcz za często. Bycie starym prawiczkiem to nie radość
        • wacikowa "Weź nie pie..." 03.02.10, 12:16
          www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w
          • pan_jozio Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 15:41
            wacikowa napisała:

> www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w

I tak nie mam z kim się pie...ć
            • nikt_znaczacy Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 21:14
              A ja Cię pod pewnymi względami rozumiem. Skończyłem studia, techniczne, i jakoś tak się złożyło, że w ich trakcie nie trafiła mi się okazja na poznanie dziewczyny. A potem znalazłem pracę i zacząłęm się rozglądać. W ciągu ostatniego roku przeszedłem trzy krótkie związki. Żadna z tych dziewczyn nie była "łatwa" (o ile mi wiadomo), żadna też nie była dziewicą. I to nie pozwoliło mi się przełamać. Jedyne co mi zapewniły te związki to straszliwe poczucie winy, zwłaszcza po rozstaniu się z dziewczyną, która mówi że Cię kocha i wiesz że z prawie każdym innym byłaby szczęśliwa. Na dzień dzisiejszy jest mi po prostu gorzko:(
              • pan_jozio Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 21:19
                Dlaczego jest Ci gorzko? :(
                • nikt_znaczacy Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 21:22
                  Bo jednak człowiek pragnie wierzyć, że będzie jedynym dla dziewczyny i odwrotnie, dlatego przynajmniej ja czekam. I nie zanosi się, aby to czekanie miało jakiś efekt. Więc obiecałem sobie, że w wieku 25 lat zacznę szaleć, nie przejmując się już niczym ani nikim, do tego czasu zaś będę dalej szukał. Ale nie bardzo wierzę w powodzenie, po wcześniejszych doświadczeniach.
                  • pan_jozio Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 21:34
                    A czemu nie chciałeś być z tamtą dziewczyną?
                    • nikt_znaczacy Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 21:55
                      No to chyba jasno wynikało z postu. Nie była dziewicą. Skoro ja mogłem poczekać, wierząc że spotkam kogoś na cały życie, czemu mam oczekiwać mniej? Nie umiem, nie chcę pogodzić sie z byciem drugim. I nie mam zamiaru oszukiwać kogoś ciągnąc związek, który i tak zerwę. Z drugiej strony głupio jest zapytać się od razu dziewczyny czy uprawiała z kimś seks, więc to trochę czasu trwało. Zwłaszcza, że nie masz pewności co do prawdziwości odpowiedzi. A tak, jak wyjdzie to przy okazji, to raczej możesz być pewny.
                      • pan_jozio Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 22:10
                        Ale przecież nie-dziewica też może być czułą i kochającą kobietą. Wcale nie
                        musiała się puszczać. Jeden były partner u kobiety też by Ci przeszkadzał
                        • nikt_znaczacy Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 22:18
                          Bo mam marzenie, żebym znalazł kogoś kto byłby dla mnie całym światem i odwrotnie. Uważam, że to wspaniałe uczucie wiedzieć, że ktoś czekał na Ciebie całe życie. I głównie dlatego trwam w tym stanie, żebym móc komuś odpłacić tym samym. Ot takie marzenie. Ale nie ma co czekać niewiadomo ile. Dobiję 25 i z tym skończę, najlepiej jakąś przygodą, jeśli mi się nie uda znaleźć tego czego szukam wcześniej. Proste.
                          • pan_jozio Re: "Weź nie pie..." 03.02.10, 22:49
                            Nie myśl w ten sposób, bo może stracić kogoś kto będzie naprawdę wartościową osobą
                      • ale.sobie.konto.wymyslilem Re: "Weź nie pie..." 04.02.10, 09:01
                        > No to chyba jasno wynikało z postu. Nie była dziewicą. Skoro ja mogłem poczekać
                        > , wierząc że spotkam kogoś na cały życie, czemu mam oczekiwać mniej? Nie umiem,
                        > nie chcę pogodzić sie z byciem drugim.

Jezu, napisz proszę że jaja sobie robisz...
                        • pan_jozio Re: "Weź nie pie..." 04.02.10, 10:40
                          Niemniej jednak, on ma prawo do takich poglądów. Może ma żal, że on czekał, a
                          dziewczyny się ciupciały jak króliki i teraz się uniósł dumą i chce to sobie
                          odbić i odreagować
    • madame.live Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 21:26
      Nie
      • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 21:31
        Jeden dający nadzieję wpis
    • puma_z_gminy_biala Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 22:00
      Myslę że ty w ogóle nie powinieneś szukać sobie kobiety, nie z
      powodu prawictwa, bo to raczej sympatyczne, ale z powodu wszystkich
      twoich lęków przed kobietami, tych wszystkich zarzutów które ci
      zalewają mózg kiedy myslisz "kobieta", tego rozbujałego popędu
      wyrażającego się w watkach takich jak o seksie analnym, idź najpierw
      do dobrego terapeuty albo nawet do psychiatry.
      • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 22:12
        A co nienormalnego w lękach? Każdy prawiczek ma jakieś lęki, bo tak naprawdę nie
        poznał jeszcze kobiet w pełni. Uważam, że jakbym jakąś poznał na dobre, to by
        się wszystko mogło zmienić
        • nikt_znaczacy Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 22:24
          A tak jeżeli chcesz rady praktycznej to znajdź sobie dziewczynę. Nie musisz iść na całość, nie musi być ładna, nie musi Ci się nawet podobać, nie musi to być na długo. Zobaczysz, że dziewczyny to tacy sami ludzie, są dobre, są i złe, są miłe, są i głupie, ot tak po prostu. Do tego przeważnie ulegają emocjom, przez co o wiele łatwiej dają się manipulować. Jeśli znalazłbym dziewczynę, która potrafiła by odrzucić cały ten emocjonalny bełkot, myśleć cynicznie i logicznie, to wtedy pewnie bym się zakochał, nieważne ilu miała wcześniej partnerów. Ale marne szanse, pewnie na moje szczęście.
          • puma_z_gminy_biala Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 22:52
            Jesli będzie umiała odrzucić emocjonalny bełkot, co wcale nie jest
            trudne, raczej robi sie tak machinalnie - to przede wszystkim
            odrzuci kogos takiego jak ty.
            • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 23:10
              On wcale nie jest osobą bełkoczącą, jedynie trochę zagubioną
    • bakejfii Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 22:19
      Prawiczek od anala.
      • puma_z_gminy_biala Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 03.02.10, 22:49
        ...i od onanizmu.
        • pan_jozio Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra 04.02.10, 11:02
          Każdy ma swoje potrzeby
    • Gość: ;) Re: Czy stary prawiczek 2X lat to dla was przegra IP: *.md4.pl 12.02.10, 10:31
      Nie to świadczy o Tobie, mój chłopak mając 22 lata kochał sie ze mna po
      raz pierwszy, ja miałam 19lat, i powiem Ci ze to bardzo dobrze o Tobie
      swiadczy, spójrz na to jak dziewczyna jest traktowana jak robiła to
      którys raz z kolei? tak samo kobiety patrzą na faceta to nie chodzi o
      to jakie masz doświadczenie seksualne , my nie mieliśmy wogóle a jest
      nam cudownie, jesteśmy już prawie 2 lata ze sobą, i nie oglądaj sie za
      innych ze ten w wieku 16 lat juz poznał smak seksu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka