Dodaj do ulubionych

wybaczyc???

10.03.04, 19:06
moj facet mnie zdradzil....zrobil to zanim eszcze zaczelismy wspolzyc!!czy
mam mu wybaczyc??????????co zrobilybyscie na moim miejscu??myslicie,ze juz
tego nie zrobi wiecej??
Obserwuj wątek
    • Gość: Zapałeczka a po co ? IP: *.intergeo / 80.51.46.* 10.03.04, 20:45
      wybaczyc ?? a po co ?? żeby cie drugi raz zdradził ?? nie ma sensu ... a poza
      tym jak będzie ten związek wyglądać jak ty w każdym jego zachowaniu będziesz
      widzieć zdrade ... myśl o innej kobiecie ... szkoda czasu i marnowania
      uczuć ...
      • Gość: jola Re: a po co ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 22:20
        zostaw go i jeszcze zmieszja z blotem zeby cie popamietal
        • Gość: AiM Re: a po co ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 23:22
          znam obecnie baaaaaaardzo szczęśliwą parę, która znalazla się kiedys w podobnej
          sytuacji. było ciężko ale udało im się przetrwać tę "próbę" - podobno miłość
          zwycięży wszystko.
          mimo to, ja nie wybaczyłabym zdrady.
          • Gość: Mariusz Re: a po co ? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 23:24
            Jak dla mnie, zdrada przekreśla wszystko i osoba, która zdradza, niszczy
            wszystko. Jak taka osoba może kochać? Ciężko mi uwierzyć w to, że tacy ludzie
            moga później być "bardzo szczęśliwi", no może po wielu latach...ale dla mnie
            zdrada świadczy o braku miłości.
            • Gość: Zosia Re: a po co ? IP: *.gwiazda.net.pl 10.03.04, 23:35
              wierz mi Mariuszu moga i sa zdrada nie przekresla wszystkiego ona uczy tak jak
              kazdy blad czlowieka a uczucia po niej moga znacznie wzrosnac z obu stron i
              naprawde mozna o tym nie myslec ja jestem szczesliwa i to niezmiernie nie ciazy
              to nade mna choc przez to przeszlam ale naprawde trzeba zalowac przed samym
              soba a jesli chodzi o to czy wybaczyc to zalezy od uczuc ja nie potrafilabym
              wybaczyc ale kocham tak bardzo ze zrobila bym to bo bardzo chce byc z ta osoba
              juz zawsze p.s. osoba ktora nie spotkala sie z tego typu sytuacja nie zrozumie
              a po drugie moze sie rowniez okazac czego nie wykluczam ze osoba ktora
              zdradzila nie zaluje i zrobi to ponownie wszystko zalezy od uczucia miedzy
              dwojgiem osob pozdrawiam ;)
              • Gość: Mariusz Re: a po co ? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 23:49
                Masz rację, ja tego najwidoczniej nie rozumiem i nie zrozumiem. Inaczej na to
                patrzę. Kocham swoją żonę i nie mógłbym tego zrobić. Ja nie patrzę na zdradę
                jako "zapomnienie". Myślę, że silny facet nie zapomni się. Dla mnie zdrada nie
                jest potrzebna, żeby "ocieplać"strosunki, bo zawsze były one bardzo ciepłe i
                szczere. Moim zdaniem inne rzeczy zbliżają dużo bardziej. W moim przypadku
                zdrada niszczy wszystko, nieumiałbym znów zaufać. Bo skoro zdarzyło się to raz,
                to jaką ma się pewnośc, że nie stanie się drugi raz. To jest moje zdanie. No
                ale każdy patrzy na tą sprawę ze swojego punktu widzenia.
    • atemlos1 Re: wybaczyc??? 10.03.04, 23:39
      nieeeeeeeeeeeeeeee, nigdy w życiu
    • Gość: mala Re: wybaczyc??? IP: *.smsnet.pl / 80.48.133.* 11.03.04, 11:27
      nigdy w zyciu jak facet raz to zrobil to zrobi to jeszce i z piec razy ,wiem ze
      mzoe go kochasz o to trudne ale im wczesniej zakonczys zta znajomosc tym lepiej
      dla cibie
    • Gość: goran Re: wybaczyc??? IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 11.03.04, 11:58
      myślę, że Ty też powinnaś go zdradzić wtedy będzie Ci łatwiej mu wybaczyć
    • verka.w Re: wybaczyc??? 11.03.04, 14:30
      Vitam!!!
      A kto Ci o tym powiedzial, ze ten facet Cie zdradzil? On sam, kobieta z ktora
      Cie zdradzil a moze sama na to wpadlas, bo kolezanki doniosly? Bo widzisz,
      jesli drugi lub trzeci przypadek to musisz to zweryfikowac z tym co mowi Twoj
      facet. Jezeli pierwszy to powinnas sie zastanowic dlaczego on Ci o tym
      powiedzial. Bo moze byc tak, ze to no chce z Toba zerwac i pomyslal, ze jesli
      powie Ci o zdradzie to moze latwiej by mu bylo to zrobic lub co gorsze sprawic,
      iz to Ty z nim zerwiesz. A faceci wola jak to kobieta z nimi zrywa bo wtedy nie
      maja wyrzutow sumienia ze zostawili dziewczyne i ona teraz cierpi.
      Moze byc tez tak, ze powiedzial Ci o swojej zdradzie poniewaz jest z Toba
      szczery i nie chce Cie oklamywac, ze moze chce w pewnym sensie odpokutowac. Ale
      tego dowiesz sie tylko przez szczera rozmowe z nim. Zapytaj tez dlaczego to
      zrobil i co w zwiazku z tym zamierza. Czy chce byc z Toba czy zamierza cos
      innego.
      Nie powiem Ci czy masz z nim byc nadal czy nie. Ale najwazniejsze jest to zebys
      wiedziala czym kierowal sie Twoj chlopak kiedy postanowil Cie zdradzic, bo moze
      sie okazac ze jest to cos czego Ty mu nigdy nie bedziesz mogla dac i on wtedy
      bedzie Cie nadal zdradzal.
      Pozdrovionka - Verka
    • Gość: ireen Re: wybaczyc??? IP: *.chello.pl 15.03.04, 21:43
      Wyglada na to, ze jemu chodzi glownie o seks...
      Byc moze sie myle. Pogadaj z nim powaznie - sama bedziesz wiedziala najlepiej czy warto.
      Pozdrawiam
    • kinakina Re: wybaczyc??? 19.03.04, 11:11
      co za dupek! wyrzuć go ze swojego życia bez chwili wahania!!!!taki typ sie
      nigdy nie zmieni! nie ciągnij tego dłużej, nie jest tego wart!!!!
    • marieann_18 NIGDY!!! 20.03.04, 17:40
    • marieann_18 NIGDY!!! 20.03.04, 17:43
      "Po co?" to najwlasciwsze pytanie. Jeste[ mloda, masz czas na szukanie milosci.
      Dlaczego mialabys marnowac czas z draniem?
    • Gość: facet ZDECYDOWANIE WYBACZYC!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.03.04, 14:44
      nie daj sie omotac tym zaslepionym babom z tego forum,ktore tylko pluja jadem i
      zycza ci rozpadu zwiazku. przedewszytkim porozmawiaj z nim, bo jak niektorzy tu
      pisali moga byc rozne przyczyny...po drugie pamietaj ze facet inaczej zdradza
      niz kobieta i to moze dla niego nic nie znaczyc a wtedy nie warto tracic
      szczescia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka