IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:28
Dziewczyny czy naprawde lubicie robić facetowi loda? Kiedy po raz pierwszy
się do tego przełamałyście i w jakiej sytuacji to było, czy było to za namową
faceta czy same tego chciałyście? Ja niestety nie potrafie się do tego
przełamać:((
Obserwuj wątek
    • lotsofexperts Re: oral 30.03.04, 18:09
      czesc, nie jestem dziewczyna ale wydaje mi sie ze twoje pytanie jest na tyle
      wazne ze moge na nie odpowiedziec. sluchaj moim zdaniem twoje obawy sa jak
      najbardziej uzasadnione bo sex oralny to jest przekroczenie kolejnej mniejszej
      czy wiekszej granicy. na pewno nie powinnas sie do niczego zmuszac i
      przelamywac bo to nie jest skok na banji. jedno jest raczej pewne twojemu
      facetowi milosc rancuzka sprawi niewyobrazalna satysfakcje, czesc kobiet takze
      przedklada pieszczoty oralne ponad zwykly stosunek wiec jesli pozwolisz mu na
      to to powinno ci sie spodobac. nie wiem jakie masz podejscie do seksu i o
      jakiej sytuacji mowimy ale wydaje mi sie ze jezeli masz do niego zaufanie to
      naprawde mozes smialo zaproponowac taka forme pieszczot. milosc francusk ma
      wiele etapow mozecie zazac po malu od pojedynczych plytszych flebszych
      pocalunkow, bez doprowadzania do orgazmu , zobaczysz wtedy czy ci to odpowiada.
      a pozniej granica jest juz tylko wasza fantazja i pomyslowosc. pozdrawiam
      goraco i zycze udanej zabawy
      • Gość: llll Re: oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:28
        wiec ja pierwszy raz pol roku temu.I przyznam ze sie do tego zmusilam moj
        chlopak mnie nie zmuszal ale chcialam sprawdzic jak to jest.Bardzo mi bylo
        niedobrze i z trudem sie wstrzymywalam od ....ekhm......:( naszczęście nei
        musialam (jak to sie brzydko mowi) brać z połykiem bo chlopak mnie wczesniej
        uprzedzil
        • Gość: mega Re: oral IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.03.04, 23:09
          Chyba po dwóch latach chodzenia. Przyszło to bardzo naturalnie. Po pierwsze nie
          wyobrażam robienia tego gdzieś ukradkiem, bo do tego potrzebny jest MAXXXXXXXX
          higieny. Po wspólnej długiej kompieli jest to całkiem naturalne i bardzo
          przyjemne. Oczywiście musi być z wzajemnością inaczej sobie nie wyobrazam,
          najlepiej pozycja 69, jeszcze krem, bita smietana lub szampan w ustach. Z tym
          szampanem to naprawdę super wrażenia.
          • fridaymorning Re: oral 01.04.04, 19:26
            Nie wiem czy zauważyliście,ale prawie każda kobieta to robi i prawie żadna nie
            przyznaje się do tego publicznie.Tutaj na forum każdy jest anonimowy i może
            napisac o wszystkim.Ciekawe,ze nadal w naszym społeczeństwie panuje pruderia.
            Ja uwielbiam francuza,ale od niedawna.Z moim wcześniejszym partnerem też to
            robiłam,ale się zmuszałam.A dlaczego?No cóż pan po pierwsze mnie zmuszał a po
            drugie nie za bardzo dła o higiene.A jak robił to mnie to czułam się
            fatalnie.Chyba nie do końca potrafił to robić bo jakoś nigdy nie byłam
            podniecona.Z obecnym jest rewelacyjnie!!!Uwielbiam go całować,ssać i połykać.A
            jak ze smakiem?Nie pije żadnych soczków ananasowych a i tak jest wystarczająco
            słodki.Uwilebiam jak przeżywa orgazm dzięki mnie.
    • Gość: AnaisNin Re: oral IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 30.03.04, 23:23
      A umnie to jakos naturalnie wyszło, po prostu pieszcząc się z facetem
      pomyslałam, ze mam ochotę go poczuć w ustach. Bardzo mi sie to spodobalo. Nie
      wyobrażam sobie seksu bez miłości francuskiej. Uwielbiam. Przyznam, że warunkiem
      jest zachowanie higieny!!
    • Gość: sonia Re: oral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 18:35
      Milosc francuska sprawia mi ogromna rozkosz (zarowno ta otrzymywana jak i
      dawana). To jest duzy krok w zwiazku, oparty przede wszystkim na zaufaniu i
      MILOSCI. Jest to przede wszytskim pokonanie bariery psychicznej. To krok duzo
      wiekszy niz normalny seks. To przypieczetowanie zwiazku...takie jest
      przynajmniej moje zdanie.
    • Gość: eMeR Re: oral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 15:41
      Nie zmuszaj się w żadnym wypadku. Przez kilka lat trwania poprzedniego związku
      nie mogłam się zmusić ani razu. Z obecnym partnerem robię to BARDZO często,
      bywają tygodnie, że codzinnie :) Ja po prostu mam straszną ochotę na niego!
      Łykanie - warunek konieczny udanego zakończenia (jak dla mnie:) ) Lubię się nim
      delektować, z każdej strony.... Jest taki słodki i czyściutki.... Myślę, że
      trzeba trafić na osobę na której punkcie się zwariuje - wtedy można zrobić
      WSZYSTKO!
    • Gość: Naba' Re: oral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 17:14
      Bożwe nigdy nie zrobiłabym czegoś takiego facetowi tzn sobie :) to jest
      obrzydliwe nie wyobrażam sbie tego nigdy papap
      • Gość: akirka Re: oral IP: *.dialup.telenergo.pl 13.04.04, 18:25
        chyba kazda dziewczyna tak mowila..;)
        • Gość: sylwesters1 Re: oral IP: *.qc.sympatico.ca 14.04.04, 01:50
          Ja jako facet wiem ze jak pragne dziewczyne to pragne cala,a jak juz dobierze
          sie dwoje takich samych -jest jak w bajce.Sex tylko dla odwalenia roboty nie
          jest seksem. Franch polecam. Pozdrawiam
    • Gość: ania Re: oral IP: 213.25.164.* 16.04.04, 12:29
      Nie mówie NIE, ale w chwili obecnej nie wyobrażam sobie tego.
      • Gość: akirka Re: oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:22
        no widzisz, a ja mowilam "za nic- nigdy".to bylo z moim bylym po prostu soebie
        tego nie wyobrazalam.teraz b,to lubie:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka