oandk 25.04.04, 15:20 witam od dłuższego czasu biorę Diane i ginekolog zaproponował mi zmianę na inne tabletki.Orientujecie się jakie są ceny np.cilestu, minuletu i innych tabletek,których używacie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
female22 Re: ceny pigułek 25.04.04, 15:26 Microgynon21 niecale 10 zl (ryczalt), Cilest okolo 40zl. Reszty nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ceny pigułek IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 25.04.04, 15:47 Jesli placisz 40 zl za Cilest, to ostro przeplacasz. W wiekszosci aptek warszawskich zaplacisz 30-33zl, za Harmonet 32-35, Logest 31-34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa Re: ceny pigułek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 17:10 cilest- 31 zł Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: ceny pigułek 07.05.04, 09:04 to troszke duzo, ja za novynette place 29 do 31 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ceny pigułek IP: *.ec.pl / *.ec.pl 26.04.04, 22:54 A ja płacę od około 3 m-cy około 3 zł za stediril 30 i jest ok tylko troszke brzuszek urósł od zatrzymania się wody. wczesniej brałam cilest i zle sie czułam plamienia itp, pozniej diane przez ponad rok ahhhhh ta depresja, i humorkiStwierdziłam że nie zawsze to co drogie=dobre a 30 zł mam na około 10 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: ceny pigułek IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.04.04, 16:03 no nie wiem czy to tak pieknie wyglada,bo z tego co mowia ginekolodzy,te tanie pigulki sa starej generacji,kiedy stosowano zbyt duze dawki hormonow,co zle wplywa na ogranizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ceny pigułek IP: *.ec.pl / *.ec.pl 29.04.04, 18:10 W moim przypadku zle wpływały na mnie właśnie te drogie, sens wywalać tyle kasy jak mam to samo za kilka zł a trzecia reka mi nie wyrosła? przesadzacie z tą stara generacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: ceny pigułek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 23:02 minulet ok 34zł marveon ok 24zł to minipigułki szczególnie polecane dla młodych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmaja Re: ceny pigułek IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.04, 21:41 > minulet ok 34zł > marveon ok 24zł > to minipigułki szczególnie polecane dla młodych kobiet ze niby ktore z nich to minipigulki? jedyne mini pills zarejestrowane w polsce to cerazette, podstawowa cecha to obecnosc tylko progestagenu. mozna je stosowac w czasie karmienia piersia. wymienione przez ciebie to klasyczne pigulki dwuskladnikowe, jedne z dezogestrelem, a drugie z gestodenem (chyba, o ile pamiec mnie nie myli). istnieja juz slabsze np. mercilon, harmonet. regulon kosztuje ok. 25 zl i jest to dopowiednik marvelonu. tu sa ceny reszty, orientacyjne, dawno nie uaktualniane: www.antykoncepcja.com.pl/ceny_oc.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aalexandra Re: ceny pigułek 30.04.04, 21:55 Witaj. Gdy czytam jak ktos pisze "bo to pigułki starej generacji"...Diane35 jest taka tania(ok 10zł) bo jest refundowana gdyż jest zarejestrowana jako środek leczniczy a nie pigułka antykoncepcyjna. Myślę, że gdyby była refundacja na wszystkie pigułki to były by w podobnej cenie. Harmonet - ok.34zł Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ceny pigułek IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 04.05.04, 10:38 To nie jest kwestia wyrosniecia trzeciej reki, lecz znacznego obciazenia watroby Odpowiedz Link Zgłoś