Dodaj do ulubionych

weekend...

02.09.11, 11:58
Jeszcze tylko 3 godziny i się zacznie :)
Obserwuj wątek
    • login_zajety Re: weekend... 02.09.11, 12:17
      Szkoda tylko, że jak zwykle szybko się skończy...
      • istotazwenus Re: weekend... 02.09.11, 14:48
        ...ale zawsze jest nadzieja ze może być nieziemski.....:)
        • login_zajety Re: weekend... 02.09.11, 15:04
          Jaka nadzieja? Zawsze jest nieziemski. :))
          • kontuzjowana Re: weekend... 02.09.11, 19:38
            zależy dla kogo jest udany.
            • login_zajety Re: weekend... 06.09.11, 11:13
              Dla Ciebie nie? A co się stało?
              • istotazwenus Re: weekend... 06.09.11, 11:32
                hmm...nigdy nie jest tak jakby sie chciało.....był pracowity...uffff
                • login_zajety Re: weekend... 06.09.11, 16:59
                  W takim wypadku ważne jest, aby owoce pracy były satysfakcjonujące. :)
                  • istotazwenus Re: weekend... 07.09.11, 08:26
                    oczy-wiście :)
                    • login_zajety Re: weekend... 07.09.11, 13:41
                      Wtedy wszystko będzie można odrobić w następny weekend. ;)
                      • istotazwenus Re: weekend... 07.09.11, 14:31
                        hmm....właściwie to każdy kolejny weekend to zagadka.....ale istnieją zazwyczaj dwie możliwości......albo Ziemia albo Wenus ...:)
                        • login_zajety Re: weekend... 08.09.11, 10:50
                          Wolę Wenus. ;)
                          • istotazwenus Re: weekend... 08.09.11, 11:08
                            ja też ale......o ile mnie pamięć nie myli to potem sie nie chce wracać na Ziemię......;)
                            • login_zajety Re: weekend... 08.09.11, 13:22
                              Jest ciężko, ale warto. Zdecydowanie warto. :)
                              • istotazwenus Re: weekend... 08.09.11, 21:49
                                oczy-wiście ze warto ..;)
                                często bywasz na Wenus?
                                • login_zajety Re: weekend... 09.09.11, 10:41
                                  Nie tak często, jakbym chciał. Chętnie bym tam zamieszkał...
                                  • istotazwenus Re: weekend... 09.09.11, 12:00
                                    ooooooo............ale wiesz ze bilet wstępu na Wenus mają tylko istoty zmysłowe i namiętne...;)
                                    • login_zajety Re: weekend... 09.09.11, 12:06
                                      Wiem - właśnie dlatego chciałbym tam zamieszkać. ;)
                                      • istotazwenus Re: weekend... 09.09.11, 12:22
                                        hmmm....czyli nie widzę problemu......podobno chcieć to móc....;)
                                        • login_zajety Re: weekend... 09.09.11, 12:57
                                          Podobno. Niestety od czasu do czasu jestem zmuszony do powrotu na Ziemię.
                                          • istotazwenus Re: weekend... 09.09.11, 13:13
                                            Jesteś Ziemianinem więc to normalne ze czasem wracasz.....wazne ze wiesz gdzie dostac bilet.....;)
                                            • login_zajety Re: weekend... 09.09.11, 13:26
                                              Z biletami akurat nie ma problemu. Tylko wracać się nie chce...
                                              • istotazwenus Re: weekend... 09.09.11, 13:41
                                                hmm...ale liczysz się z tym ze może byc tak ze Wenusjanki moga Cie nie wypuścić......na weekend...;)
                                                nikomu sie nie chce wracac także spoko.....;)
                                                • login_zajety Re: weekend... 09.09.11, 14:27
                                                  Wypuszczą - wiedzą, że wrócę. ;)

A na weekend nie muszę wracać na Ziemię.
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 09.09.11, 14:40
                                                    hmmm....jesli wrócisz to suuuuper...;)...więc kiedy kupisz....youtu.be/BLRLjuYBACA
                                                  • login_zajety Re: weekend... 09.09.11, 15:15
                                                    Wrócę - możesz na to liczyć. A biletu nie potrzebuję - mam kartę stałego abonenta. :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 09.09.11, 18:40
                                                    ok...to pozostaje zaufac słowu..;)
                                                    hmm...zastanawiam sie tylko jak to możliwe przy stałym abonamencie ze nigdy Cie nie spotkałam na Wenus...;)
                                                    pewnie mijamy się.......weekendowo....
                                                  • login_zajety Re: weekend... 09.09.11, 19:01
                                                    Gdyby nie można było mi zaufać, w ogóle nie dostałbym się na Wenus. Pewnie mijamy się nie zwracając na siebie uwagi - nieświadomi ekscytacji jakiej moglibyśmy zapewne zaznać, gdybyśmy chociaż tylko na siebie spojrzeli...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 09.09.11, 19:12
                                                    nieświadomośc jest podobno najlepsza.....
                                                    spojrzenie......oczu....oczy-wiście....;)
                                                    mówi wszystko....bez słów.........
                                                  • login_zajety Re: weekend... 12.09.11, 13:32
                                                    Preferuję jednak świadomość, ale taką niedopowiedzianą. ;)

Wiele się zaczyna od niewinnego, niemego spojrzenia dwóch par oczu...
                                                  • Gość: istotazwenus Re: weekend... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.11, 21:36
                                                    Hmm......wiele zalezy tez zapewne od ....koloru oczu...oczy-wiście...:)
                                                    i od pewnego blasku.....a moze magnetyzmu przyciągania wzrokiem...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 13.09.11, 12:38
                                                    Podobno jeżeli uda się utrzymać wzajemne spojrzenie przez 6 sekund, to można razem polecieć na Wenus. ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 13.09.11, 13:12
                                                    Wytrzymam 6 sekund oczy-wiście bez mrugnięcia...........;)...a nawet więcej.....
                                                  • login_zajety Re: weekend... 14.09.11, 11:50
                                                    Wytrzymasz, gdy tylko tego zechcesz...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 14.09.11, 13:10
                                                    ...więc może......obudż we mnie Wenus ...:) youtu.be/VnW9ilSZwtI
                                                  • login_zajety Re: weekend... 14.09.11, 13:44
                                                    Lecz czy.... jesteś pewna, że to mam być ja? I czy nie obawiasz się, że po przebudzeniu nie zechcesz wrócić na Ziemię?
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 14.09.11, 14:38
                                                    hmm....tego nie wie nikt........bywam co prawda zagrożeniem dla Ziemianek ale jeśli nie ze chcę wrócic to ...........bedzie tylko znak ze było...nieziemsko....;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 14.09.11, 15:04
                                                    Zostałem przekonany - nie dość że Wenus, to jeszcze Wenusjanka. :) Teraz tylko, skuszony obietnicą nieziemskości, muszę odnaleźć Twoje spojrzenie w tym anonimowym tłumie...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 14.09.11, 21:37
                                                    Mam nadzieję ze jesteś blisko........szukaj spojrzenia nieziemsko zielonych oczu...oczy-wiście ;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 15.09.11, 12:33
                                                    Poproszę o więcej szczegółów - szukam i szukam, a jedyne co czasami widzę zbliżonego do celu moich syzyfowych poszukiwań, to zielone oczy. Zielone, nie nieziemsko zielone...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 15.09.11, 13:43
                                                    To zależy kogo i czego szukasz.........
                                                    czemu syzyfowych poszukiwań.......hm..moze sie okazać ze nieziemsko zielone oczy to za mało......:)
                                                    bo....realnie .....patrzysz....widzisz.....słuchasz....wiesz.....:)
                                                    youtu.be/Ia2s-IsVNqU
                                                  • login_zajety Re: weekend... 15.09.11, 13:51
                                                    Ciebie przecież szukam. :)

Wiem... Dlatego pytam o więcej. ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 15.09.11, 22:19
                                                    Jestes pewien że mnie......a wiesz że ciekawośc bywa zgubna...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 16.09.11, 10:37
                                                    Jasne, że jestem pewien - cel jest jasno sprecyzowany i oboje już chyba wiemy, że wspólnie uda nam się go bez problemu osiągnąć. Zaspokoisz więc moją ciekawość? ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 16.09.11, 11:37
                                                    Zastanów się proszę .......ja szukam kogoś z tej piosenki....youtu.be/Kr576sBAqNY
                                                    czy napewno to Ty?...;)
                                                    żeby potem nie było że nie mówiłam......i zeby nie było...ha..ha.....:)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 16.09.11, 13:03
                                                    Nie wiem, kogo dokładnie poszukujesz (obecnie nie mam dostępu do youtube'a), ale tak sobie pomyślałem, że skoro Ty na Wenus... To może i ja... To może i razem...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 16.09.11, 13:25
                                                    hmmm......no dobrze...ale wiesz ze Wenusjanki z racji nieziemskości i nie tylko są wolne albo "uwolnione" a tu u Ciebie wyczuwam "zajętość"........a szaleństwo wskazne jest i to bardzo dla wolności i istot "dojrzałych" bez ograniczeń........;)
                                                    ...czy Ty tylko myslisz...... czy też cos działasz żeby wylądowac na Wenus...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 16.09.11, 13:41
                                                    Nie mogę pozostać na Wenus na zawsze - to fakt. Ale... czy nie zabierzesz mnie tam chociaż na chwilę? ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 16.09.11, 13:57
                                                    hmm...czyli trzymamy się słów piosenki że "w życiu piękne sa tylko chwile..."...tak?
                                                    ...a gdzie jesteś jesli blisko to w ramach sympatii moge raz zrobic wyjatek i zabrac Cie ....tylko żeby potem nie było problemu z ....powrotem...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 16.09.11, 14:24
                                                    Gdyby poczucie piękna nas cały czas nie opuszczało, to po pewnym czasie przestalibyśmy je dostrzegać.

Ważne, abyśmy oboje byli zadowoleni z tej wspólnej "podróży", bo powrót to już wyłącznie moje zmartwienie - udręczonego Ziemianina pomieszkującego w mało romantycznym mieście Warsa i Sawy.
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 16.09.11, 14:43
                                                    ooooooooo...to jesteś blisko...teraz ;) ......potem będę juz dalej.....ale wracam non stop do Ciebie...;)
                                                    czemu udręczony?......na Ziemi też bywa nieziemsko........;) wszystko zależy od ludzi.....i koloru oczu...oczy-wiście ...;)
                                                    zapomniałam zapytac ile Ziemnianin ma wiosen........;)...
                                                  • login_zajety Re: weekend... 16.09.11, 15:03
                                                    To potwierdza, że nic nie jest dziełem przypadku. ;)

Udręczony, bo nie bywam tak często na Wenus, jakbym chciał. Ale... może jeszcze wiele przede mną? Nie codziennie poznaje się przecież zielonooką, zmysłową Wenusjankę... Wiem co piszę, bo to już moja 33 jesień...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 16.09.11, 22:04
                                                    Tak...na pewno wiele jeszcze przed Tobą młody Ziemianinie....;)
                                                    hmm....tak Wenusjanki sa piękne.....zielonookie........zmysłowe....o nieziemsko dłuuuuugich nogach....:) i absolutnie nie wiedzą co znaczy udręka.........wiem co piszę bo z racji straszeństwa zapewne znam lepiej życie........
                                                  • login_zajety Re: weekend... 19.09.11, 08:40
                                                    Doceniam, że widzisz we mnie młodość. ;)

Doceniam również Twoje doświadczenie życiowe sprawiające, iż coraz bardziej niecierpliwię się na naszą wspólną podróż...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 19.09.11, 21:16
                                                    hmm....oczy-wiście ze młodośc.....podobno po 30-stce to najlepszy wiek uroda idzie w parze z rozumem...;)
                                                    czyli co mam rozumiec ze .........nie "boisz " Wenusjanek objętnie w jakim wieku by nie były...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 20.09.11, 08:01
                                                    Każdy tutejszy post odjął Ci wieku - dla mnie jesteś młoda...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 20.09.11, 09:23
                                                    oczy-wiście ze jestem....;)......hmm..tak duzo mlodszy to nie jestes ......najwyżej z racji starszeństwa będziesz musiał sie mnie słuchać...żartuję albo i nie....;)
                                                    a tak serio to czemu szukasz...skoro obok Ciebie śpi Twoja Wenus.......po prostu ja obudż..;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 21.09.11, 10:40
                                                    Oferuję Ci więc całkowicie bezpłatny kredyt zaufania gwarantujący moje całkowite posłuszeństwo. ;)

Pomimo prób moja Wenus niestety nie daje się obudzić. A może po prostu nie chce, abym to ja ją obudził? Sam nie wiem...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 21.09.11, 11:32
                                                    oooooooo......uważaj na slowa...;)...ale oczywiście jak tylko spojrzysz w moje oczy to przewiduje całkowite poddanie.........znaczy raczej oczarowanie......:)

dziwne skoro znasz drogę na Wenus........to na pewno znasz sposób na jej obudzenie...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 21.09.11, 12:13
                                                    Jestem świadomy tego, co piszę... jeszcze... ;) Za to coraz bardziej niecierpliwię się na to oczarowanie. :)

Uwierz, że próbowałem - może, jak już wspominałem, ona nie chce zostać obudzona? Może broni sie przed tym rękami i nogami? Może wygodnie jej tutaj, na Ziemi...?
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 21.09.11, 12:40
                                                    ale wiesz ze w czarach jest magia......;)...
                                                    no cóz widze ze nie boisz sie Wenusjanek...;)
                                                    hmm...dobrze ze Ty sie nie bronisz.......pomimo nieświadomości...;)
                                                    Ziemianki sa na swój sposób dziwne......i nie lubią raczej przekraczać granic.......Ziemi....;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 21.09.11, 12:55
                                                    Na tą wenusjańską magię czekam. :) Bo czy prawdziwa Wenusjanka może mi zrobić jakąkolwiek krzywdę? Również dlatego nie zamierzam się przed Tobą bronić. ;)

Ja chcę na Wenus... :)

• istotazwenus Re: weekend... 21.09.11, 13:24
                                                    Jesteś bardziej szalony niz myślałam........;)...skąd ten pociąg.......nie zgub się myslowo.....;)
                                                    może się zatrzymajmy............chociaż..........." w zyciu jak z winem grzechem bylo by sie ograniczać..;)...."
                                                    taa......skoro nie będziesz sie bronic to znak ze się poddajesz.....;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 21.09.11, 14:50
                                                    Skąd pociąg? Tęsknię za Wenus, tak najzwyczajniej w świecie...

Lepiej spróbować i żałować, niż żałować, że się nie spróbowało? ;)

Poddaję się - przyznaję. Ale poddaję się całkowicie świadomie i z rozmysłem licząc na obopólne warte tego poddaństwa spełnienie. ;)
                                                  • Gość: istotazwenus Re: weekend... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 14:56
                                                    Hmmm...prowokator ale zapewne .........zmyslowy...:)
                                                    i do tego świadomy..........;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 21.09.11, 16:11
                                                    To nie prowokacja - to szczerość. :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 21.09.11, 20:44
                                                    w takim razie ta szczerośc jest....powalająco...magnetyczna....;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 22.09.11, 08:34
                                                    I motyle przyleciały... :) Wydaje mi się, że nie unikniemy tej wspólnej podróży na Wenus...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 22.09.11, 09:48
                                                    No pięknie...:)
                                                    tylko że oprócz tego ze jesteś zmyslowy i namiętny to nic o Tobie nie wiem.....;)
                                                    czy to wystarczy......motylom..;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 22.09.11, 09:57
                                                    Moim motylom na pewno. ;)

Jestem do dyspozycji - pytaj, a szczerze postaram się zaspokoić Twoją ciekawość. Ewentualnie możemy rozważyć inną formę komunikacji... :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 22.09.11, 10:47
                                                    taa...tylko co będzie jak motyle nie będa chciały odlecieć....;)
                                                    ...a pociąg sie zatrzymuje na jednej stacjii...potem już nikt nie chce wysiadać ....nieziemskośc podrózy przyciąga Ziemian szczególnie.......ale czy warto?....bo potem schodzenie z chmur bywa trudne.........
                                                    hmmm....ale interesuje mnie .....kolor oczu....;).oczy-wiście.......opisz mi siebie......tak zwyczajnie ale.....charakterystycznie...........żebym mogła Cię poznać jak bedziesz wsiadał do pociągu...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 22.09.11, 11:40
                                                    Zapukasz? ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 22.09.11, 11:56
                                                    Prowokator........udusić?.....;)
                                                    boję się tam wpaść........;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 22.09.11, 13:05
                                                    Uduś. ;)

Nie masz się czego obawiać - ja przecież niegroźny jestem. ;) Przynajmniej będziemy sami i będę mógł w końcu całkowicie zaspokoić Twoją ciekawość...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 22.09.11, 13:24
                                                    Tak myślę ze niegrozny...;)
                                                    duszenie zapewne bedzie...poezją.......;)
                                                    ale sam na sam to niebezpieczne.......;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 22.09.11, 13:50
                                                    Dobrze myślisz. :) Niewiele jest rzeczy gorszych od skrzywdzenia Wenusjanki.

Dlaczego myślisz, że przebywanie sam na sam niesie ze sobą jakiekolwiek niebezpieczeństwo? Jam przecież niegroźny, a przed wszystkim innym się zabezpieczymy. ;)

Zaproszenie cały czas aktualne. :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 22.09.11, 14:14
                                                    ...zamyśliłam się...;)
                                                    nakazuję odwrót myślowy i odlot motyli...........bo jeszcze sie zakręcimy.......pomimo braku zagrożeń.......;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 22.09.11, 15:14
                                                    A nie chcemy się zakręcić? Tak po wenusjańsku? :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 22.09.11, 21:38
                                                    zarządziłam ewakuację.....:)
                                                    youtu.be/crDL5Gcn0Rs
                                                    miałes byc zgodny...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 08:42
                                                    Nie otwiera mi się tutaj youtube, podobnie jest z mailem. :( Poproszę więc o opis słowny. :)

Odpowiadając na zadane (nie tutaj) pytanie - jest to stworzone naprędce specjalnie dla Ciebie miejsce, specjalnie dla naszych potrzeb, gdzie będziemy sami i nikt nam nie będzie przeszkadzał. Gdzie będziemy mogli być szczerzy do bólu i do łez... I gdzie ustalimy szczegółny naszej wspólnej podróży...

• istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 09:16
                                                    szkoda ze nie otwiera........ale mam nadzieję ze lubisz muzę.....;)
                                                    hmmm...miejsce dla nas.......?...chcesz być szczery az do bolu......
                                                    ale Ty jestes uparty...........i takim sposobem mija weekend za weekendem.....pracowicie......i przyziemnie...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 10:00
                                                    Że muzę lubię, to mało powiedziane. :)

I to nie o to chodzi, że ja chcę być szczery, tylko o to, że będę miał taką możliwość. Boisz się? ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 10:29
                                                    oczy-wiście ......ze mam obawy ........wyczuwasz mnie...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 10:39
                                                    Podświadomie Cię czuję, ale to za mało... ;)

Boisz się mojej zachłanności, motylków, czy jeszcze czegoś innego?
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 11:06
                                                    boję sie intensywności....mysli.....;)
                                                    jestes zachłanny......?.....hmmm.....ale zjeśc sie nie dam......;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 11:12
                                                    To, czego się obawiasz, może być jedynie świadomie dawkowaną przyjemnością. Nie wiem, czy jestem zachłanny, ale zdaję sobie sprawę, że miałaś prawo mnie tak odebrać.

Nie chcę Cię zjeść, bo wtedy nic już nam nie pozostanie. Chcę Cię "jedynie" poznawać i smakować, bez końca... :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 11:57
                                                    hmm.......tylko co będzie jak sie za bardzo ...rozsmakujemy...;)
                                                    bo pomimo pięknej pogody gdzies tam wyczuwam ....wilgotność powietrza...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 12:05
                                                    Na pewno będzie wtedy przyjemnie - zmysłowo i ekscytująco. Poza tym - czy można się rozsmakować "za bardzo"? Tutaj nigdy dosyć... ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 12:19
                                                    taa...wiem ze zmysłowo i ekscytujaco.....;)
                                                    ale my się nie znamy.........nie możemy się rozsmakowywać.......bo nie bylo spojrzenia w oczy-wiście:)........pomimo podobnej natury...możemy np.. nie byc w swoim typie....
                                                    nie jestem pewna ze Wenusjanka i Ziemianin to bedzie dobry układ..........raczej Wenusjanin był by potrzebny..;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 12:42
                                                    Cał czas się poznajemy - to proces, który trwa i tylko od nas zależy, jak się dalej potoczy i jak w ogóle będzie wyglądał. Dlatego też nie wykluczaj od razu przechodzącej coraz bliżej (ale jednak obok) ekscytacji. Jak chcesz się przekonać, czy jesteśmy w swoim typie? Chciałbym ujrzeć Twoje spojrzenie...

Nie wiemy, czy to będzie dobry układ. Trzeba się poznać, porozmawiać i wtedy ponownie przystąpić do przemyśleń... :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 13:00
                                                    ale ja cały czas myślę...;)
                                                    boje sie tylko jednej rzeczy ....ze z tej strony jest..."samotność".......z drugiej zas zapewne pomimo ekscytacji......zajętość...;)
                                                    oooo......jesli w oczy to dawaj do mnie...;)...żartuję albo i nie...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 14:08
                                                    Myślisz, zastanawiasz się - to dobrze. Tylko że na chwilę obecną niewiele o sobie wiemy, więc podjęcie jakiejkolwiek decyzji jest mocno utrudnione.

Nie wkładasz białej sukni, nie planujemy wspólnej, spokojnej starości - rozmawiamy i się poznajemy, czasami tylko patrzymy sobie w oczy. ;) Apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale my przecież dopiero przygotowujemy się posiłku. :)

W oczy, w oczy... :) Gdzie mam się stawić? :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 14:24
                                                    masz rację........;)
                                                    a suknię to wklada sie raz.......także to już za mna.......spoko..;)
                                                    a apetyt...mam na życie....i nie tylko....;)
                                                    do mnie bo teraz jestem blisko.......Ciebie.....;)
                                                    okolice okolic okolicznych W.wy.........w str płd....
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 14:41
                                                    Teoretycznie suknię wkłada się tylko raz - obecnie coraz częściej praktyka pokazuje, że można i kilka. :)

No właśnie - oboje mamy więc niezaspokojone apetyty i czegoś nam brakuje w naszej zwykłej codzienności. ;)

Naprawdę zapraszasz? :) Poproszę o szczegóły - tylko może nie tutaj? Co z moim zaproszeniem? :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 14:46
                                                    skoro apetyt....to......pewnie kolacja ...:)
                                                    poddaję się...........zapukam.......;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 23.09.11, 15:25
                                                    Kolacja... brzmi rzeczywiście bardzo apetycznie... i zachęcająco. ;)

Czekam na puk puk. :)

PS. Do maila będę miał dostęp dopiero wieczorem... :(
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 23.09.11, 19:06
                                                    no to pięknie sie zapowiada....
                                                    pukanie....kolacja..........dostęp...:)
                                                    teraz trzeba wszystko poodwracac.......przed kolacja musi byc kawa....i to czas pokaże...czy pukanie było dobrym pomysłem......;)...i czy warto było miec dostęp.....;)
                                                    chyba się rozpedzilismy.......ale jest jedno usprawiedliwienie......WEEKEND ma takowe działanie ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 27.09.11, 13:41
                                                    youtu.be/EBVYeFLRLoo
                                                  • login_zajety Re: weekend... 29.09.11, 09:11
                                                    Miałem się odezwać, ale mnie ubiegłaś. :) Tęsknię...

PS. Skąd bierzesz tego youtube'a? ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 30.09.11, 09:28
                                                    czyli Cię wyczuwam ........na odległość...;)
                                                    czy to tesknota za .....słowami.......

p.s muzyka to...przekaz mysli.......;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 04.10.11, 10:22
                                                    To tęsknota nie tyle za słowami, co za tą ulotną, nieco motylkową chwilą. ;) Chwilą kojarzącą się tylko i wyłącznie z jedną osobą - pobudzającą wyobraźnię Wenusjanką...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 04.10.11, 11:24
                                                    a juz myślałam ze za pieszczotą .......słów....;)
                                                    wyczuwam ze wyobraznię to masz.........też zapewne nieziemską......;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 04.10.11, 12:01
                                                    Na brak wyobraźni pod tym względem (niestety?) nie narzekam.

Orgazm zaczyna się w mózgu, a ten łatwo pobudzić słowami... ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 04.10.11, 12:29
                                                    Czemu niestety.........wyobrażnia to cenna rzecz tylko żeby nie przesadzić.......oczy-wiście :)
                                                    nie jedz po bandzie Login........;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 04.10.11, 13:37
                                                    Wyobraźnia to rzecz bardzo cenna. :)

A niestety, bo często pojawia się chęć przeniesienia chociaż części marzeń do rzeczywistości, a z tym różnie bywa. I nie jadę po bandzie, a jedynie podkreślam duże znaczenie słów, naszych słów, Twoich... ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 04.10.11, 13:58
                                                    słowa są jak magnes..........odzwierciedlają pragnienia......marzenia.....:)
                                                    ale nie zawsze się spełniają........marzenia..:)
                                                    hmmm....ale wiesz co sie dzieje jak spotkaja sie dwie istoty ze zgodną w każdym wymiarze wyobraznią...;)

• login_zajety Re: weekend... 04.10.11, 14:08
                                                    Część marzeń się spełnia - takie chwile się pamięta i całe życie.

Co się dzieje? ;)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 04.10.11, 14:30
                                                    Pewnie że część sie spełnia.........;)
                                                    taa...tylko akurat w przypadku "zajętości"....nie wiem czy warto gonić te marzenia...:)
                                                    jak to co?....zazwyczaj razem lądują na Wenus..;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 04.10.11, 14:58
                                                    Myślisz, że nie warto? Naprawdę? ;)

Chciałbym na Wenus, bardzo bardzo...
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 05.10.11, 08:07
                                                    Tego akurat nie wie nikt czy warto.........tylko życie zna odpowiedż..;)
                                                    ale...."czasami we mnie coś jak rzeka porywa w miejsca których nie chce znać.........;)
                                                    youtu.be/kYWfUm_AKiM
                                                  • login_zajety Re: weekend... 05.10.11, 08:43
                                                    Czy wobec tego dasz się porwać namiętności? :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 05.10.11, 08:54
                                                    Namiętności czy .....Tobie?..........;)
                                                    znów prowokujesz...muszę Ci zabronić otwartości...;)...bo nie znasz mnie......
                                                  • login_zajety Re: weekend... 05.10.11, 10:35
                                                    Nie ukrywam, że liczyłem na to, że to ja zapewnię Ci tą namiętność. ;) Ulegniesz? ;)

Nie znam Cię, ale chcę poznać. Bardzo bardzo... :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 05.10.11, 11:24
                                                    Przecież mnie juz trochę znasz...nie bywam uległa.......;)
                                                    ale może "gdybyś był kimś innym niż jesteś........może wtedy pokochałabym kazdy nowy dzień......może uwierzyłabym ze to nie był sen...:) youtu.be/cAYRAabJqqw
                                                    Hmmm...czyli chcesz sprawdzić czy na mój widok rozchylą sie Twoje ramiona.....;)

• login_zajety Re: weekend... 05.10.11, 13:24
                                                    Trochę Cię znam - właśnie dlatego chcę Cię poznać jeszcze bardziej.

Chcę sprawdzić - jestem gotowy i do dyspozycji. :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 05.10.11, 13:49
                                                    taa...no to wpadam........tylko nie wiem czy w ...ramiona czy obok...;)
                                                    żartuję albo i nie...;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 05.10.11, 13:54
                                                    W ramiona - zapraszam. :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 05.10.11, 14:12
                                                    Chcesz mnie przytulić....na powitanie ;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 05.10.11, 14:29
                                                    Tak - czytasz w moich myślach. :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 05.10.11, 14:41
                                                    ooooooo widzisz......;)
                                                    to może być problem jeśli z nich nie będę chciała sie wydostać.....;)
                                                  • login_zajety Re: weekend... 05.10.11, 14:59
                                                    Wręcz przeciwnie - problem to będzie, jak będziesz chciała się z nich od razu wyswobodzić. ;) A jak dłużej zostaniesz, to będzie mi bardzo miło i się do Ciebie uśmiechnę. :)
                                                  • istotazwenus Re: weekend... 05.10.11, 20:43
                                                    Zarządzam ciszę.....;)*
    • Gość: Polo Re: weekend... IP: 213.156.126.* 15.09.11, 16:04
      Weekend najpiękniejszy moment w całym tygodniu :)
      -----------------------
      drukarnia internetowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka