envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 22:31 w jakiej kategorii? Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 22:43 envi napisała: > w jakiej kategorii? a w jakiej mogłaś się wykazać :P strasznie trudno sie domyślić o co jej chodziło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:00 strasznie trudno się domyślić że tu będziesz,polujesz na mnie?nikt nie chce z Tobą gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:05 envi napisała: > strasznie trudno się domyślić że tu będziesz,polujesz na mnie?nikt nie chce z > Tobą gadać? tak poluje na Ciebie, bo jak się czegoś uczepię to trudno jest mi sie oderwać, chyba, że mnie czymś zatniesz Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:06 jak jesteś z warszawy to idę na imprezę mogę cię zabrać ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:07 envi napisała: > jak jesteś z warszawy to idę na imprezę mogę cię zabrać ze sobą. żebym to była z Polski ;) i tak bym z Tobą nie poszła... jeszcze wstydzić bym sie miała Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:14 no rzeczywiście,nie wpadłam na to,że możesz się wstydzić wyjśc z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:16 envi napisała: > no rzeczywiście,nie wpadłam na to,że możesz się wstydzić wyjśc z domu. tak bardzo wstydzę sie wychodzić z domu z osobami źle na mnie wpływającymi, jeszcze bym się do takiej upodobniła... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:59 he,nie zdołałabyś,jesteś za prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:03 envi napisała: > he,nie zdołałabyś,jesteś za prosta. wybacz, ale nie jestem upoważniona na podanie odpowiedzi, do czego jestem zdolna. nie zasłużyłaś sobie, to jeszcze za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:14 nie musisz nic podawać,wystrczy że postukasz w klawiaturę a posypie się bełkot godny najlepszego pustaka. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:19 envi napisała: > nie musisz nic podawać,wystrczy że postukasz w klawiaturę a posypie się bełkot > godny najlepszego pustaka. wybacz ale mam inne obowiązki, niż czytanie o moim pustactwie i bełkocie. dobranoc p.s o której w warszawie chodzi się na imprezy (wyimaginowane)? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:23 czasem się je po prostu ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:26 aha, mam nadzieję, że nie obrazisz się jak nie będę na Ciebie reagować. Przerzucam się na kogoś "lepszego", Tobie tylko moge pogratulować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 03:29 hej, hej!! Co to za kłótnie!! Dołanczam do Was!! Może to trochę ostudzi Wasze emocje. Jest jakaś impreza? Mogę ofiarować swoje towarzystwo. Czy któraś z Was mnie weźmie?? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 19:06 już pi imprezie:)a Pumyyy nie pytaj bo ona nie ma znajomych,tylko komputer:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: do envi IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 19:18 A Ty jak odpisujesz na posty?Poprzez telepatię,czy jednak też za pomocą komputera?A jak wpadłaś na teorię o braku przyjaciół,bo kręcisz się tu na forum równie często jak i pumaaa,to coś tu jest nie za bardzo logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anussska Re: do envi 24.05.04, 01:33 cholera myslałam że przeczytam jakiś ciekawy post cos szalonego że może jakaś propozycja tu będzie dla osob w których związku zagościła nuda ale gdzie tam panny się kłócą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard DZIEWCZYNY SIE KLUCA ,DESZCZ BEDZIE PADAL IP: *.qc.sympatico.ca 25.05.04, 02:52 Po co to sie klucic,po co ma byc deszcz.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: DZIEWCZYNY SIE KLUCA ,DESZCZ BEDZIE PADAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 08:05 ufffffff jestem pod wrażeniem tych szalonych rzeczy o których tu przeczytałem. Naprawdę to bardzo fajnie że tyle osób zdecydowało się te szaleństwa opisać :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: DZIEWCZYNY SIE KLUCA ,DESZCZ BEDZIE PADAL 25.05.04, 13:46 miałam szczere chęci opisać coś fajnego,ale przerwała mi koleżanka Puma alias Eleonora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: DO ENVI IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 14:14 Cóż za ciekawa teoria.Czyżbyś brała nas za tę samą osobę?Coś chyba nie możesz się pogodzić,że mamy na Twój temat te same zdanie.A szaleństwo możesz śmiało opisać-czekam z niecierpliwością.O ile takowe przeżyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankaa Re: DO ENVI IP: *.tomaszow.mm.pl 26.05.04, 12:43 a ja kiedyś wracałam o 1 w nocy na golasa do domu , to było latem ukradli mi ubrania jak kąpałam sie w rzeczce koło lasku,mogłam po kogoś zadzwonić ale tego nie zrobiłam , taaaka szalona jestem :PPP P.S Kąpałam się rzecz jasna na waleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Re: DO ENVI IP: *.crowley.pl 26.05.04, 12:58 Przez 14 miesięcy kochałam sie w facecie, który był dupkiem, zmarnowałam na niego najlepszy okres w zyciu to dopiero było szalone Odpowiedz Link Zgłoś