Dodaj do ulubionych

CO MAM ZROBIĆ???

IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 16:48
Więc: mam chłopaka "na oku"!!!Bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy coś
więcej!!!Moja koleżanka(kumpela tego chłopaka-Wojtka) mówi, że ja też mu się
podobam, ale że On jest nieśmiały i być może nie wie jak zagadać!!!Piszemy do
siebie sms-y i wszystko jest spoko, ale ja nie mogę znieść tej niepewności!!!
Wiem że najlepiej zrobie jak poczekam i nie będę naciskać, ale mogę Was
prosić o radę???Będę bardzo wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • Gość: JoDi Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:53
      Miałam wręcz identyczną sytuację i co zrobiłam? Odwazyłam się i go po prostu
      zaprosiłam na pizze, no i się udało, w piatek mija pól roku, jak jestesmy
      razem. Więc głowa do góry i bierz sprawy w swoje ręcę!
    • Gość: Modliszka Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.75.55.90.debica55.ptc.pl 26.05.04, 00:48
      Ja proponuje zebys wziela sprawe w swoje zgrabne raczki, nie martw sie . Badz
      piekna, usmiechnieta, pewna siebie, kokietuj go. Baw sie z nim wzrokiem...
      Zapros go kina, albo na lody, spraw by oszalal na twoim punkcie, dlatego do
      konca mu nie okazuj jak bardzo ci na nim zalerzy. Faceci to zwierzeta, jak
      poczuja, ze zwierzyna nalerzy do nich zaczynaja ja powoli zjadac. Jedynym
      wyjsciem by tego uniknac z ich strony to sprawic by sie w tobie zakochal...
      Z jednej strony badz odwazna, ale jednoczesnie nie strac zdrowego rozsadku!
    • Gość: Gośka Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 16:57
      Psłuchałam waszej rady i napisałam do Niego czy da się namówić na pizze a on
      nawet nie odpisał!!!Przykro mi teraz!!!Co mam teraz zrobić???
    • Gość: Gośka Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 18:57
      Pomocy!!!Niech mi ktoś pomoże!!!Ten chłopak naprawde mi się podoba!!!Co ja mam
      teraz zrobić???Chce mi się płakać!!!
      POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: WolnyChłop Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:14
        Po pierwsze nie panikuj. Jeśli, tak jak napisałaś, jest nieśmiały, to może się trochę przejął i nie wie co zrobić. Spróbuj napisać do niego jeszcze raz, z zapytaniem dlaczego nie odpisuje. Jeśli Cie oleje, to szkoda Twojego czasu i nerwów. Głowa do góry i leć pisać jeszcze raz.
        Powodzenia
    • Gość: ronin Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.proxy.aol.com 28.05.04, 19:30
      Przylaczam sie do wolnego chlopa..a moze ona jeszcze tego sms nie
      czytal??:O..albo jestes tak sexowna ze wpadlo w totalna panike ??:))
      • Gość: Gośka Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 21:12
        Dzięki za otuchę!!!Ale napisałam już do niego tak jak radzicie a on dalej
        nic...Przed sms-em (z pytaniem czy da się zaprosić na pizze) puszczał mi
        sygnałki itd a teraz nic!!!Aha i tego sms-a napisałam mu wczoraj, czyli
        27maja!!!
    • Gość: A Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.telpol.net.pl 31.05.04, 17:49
      a po co czekać? era zniewolenia kobiet mineła! pogadaj z nim, uśmiechni się,
      przykuj jego uwagę. ale nic na siłę, delikatnie i suptelnie a sama zobaczysz że
      się opłaciło! powodzenia :)
      • Gość: Gośka Re: CO MAM ZROBIĆ??? IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:42
        Na tamte sms-a wkońcu odpisał ale nie że się zgadza czy nie ale tylko tyle że
        na koncie miał tylko tyle kasy żeby puścić sygnałka a że teraz już nie ma ale
        że nie jest zły!!!Napisałam do nie go dzisiaj i ponowiłam pytanie(w południe) a
        do tej pory nie odpisał!!!Jejku...boje się że ja mu się wogule nie podobam!!!
        HELP ME

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka