Dodaj do ulubionych

PIERWSZY RAZ-boli czy nie?????????????

IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 19:03
Mam ochote żeby mieć to już za sobą!!!Mam 18 lat i dalej jestem dziewicą-ale
już nie chce!!!Moim największym problemem jest strach:boli czy nie???Może
pomyślicie że jestem głupia, ale naprawde się tego boje!!!POMOCY
Obserwuj wątek
    • Gość: Mag>ja Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:08
      proponuje Ci rozwiazanie, ktore dla mnie i dla mojego chlopaka bylo
      najcudowniejsze:
      tak naprawde to nie mielismy tego wstepnego, prawdziwego, pierwszego razu
      robilismy wszystko krok po kroczku
      delikatne
      powolutku
      najpierw mi wkladal troszeczke, potem wiecej i wiecej kazdego dnia
      nie bylo zadnego strachu czy stresu, nie mialam zadnej krwi i bolu
      >>polecam taki sposob kazdej parze
      pozwala to na oswojenie sie ze wszystkim i naprawde romantyczne doznania
      powodzenia kasiu: nie boj sie!!
      • Gość: Kaśka Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 21:08
        Dzięki!!!Zrobie chyba tak jak napiałaś!!!Pozdrowionka
        • Gość: Magia Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 28.05.04, 21:15
          fajnie,że moglam ci doradzic
          naprawde uwazam,że to najfajniejsze rozwiazanie..:)
          • Gość: Kaśka Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 23:09
            Mam nadzieje że i mnie przyniesie dobre rozwiązanie!!!papa
    • Gość: rzmija Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 23:17
      ja mam 19 lat i pierwszy raz przezylam tydzien temu wiec mam calkiem swieze
      wspomnienia. mnie bolalo ale wiedzialm ze tak bedzie bo lekarka mnie o tym
      uprzedzila. najlepiej idz do ginekologa a dowiesz sie czy masz sie czego
      obawiac bo u kazdej kobiety jest inaczej. pomysl ze stopniowaniem tez jest
      dobry. ale najwazniejsze to 100% pewnosc ze chcesz to zrobic i to z tym
      facetem. nie spiesz sie jesli sie boisz albo masz watpliwosci. pozdr i milej
      zabawy:)
      • Gość: tanja Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.04, 12:52
        ja tez mam swieze wspomnienia bo sprzed 2tygodni,to owszem troche boli,ale nie
        jest to jakis straszny rozrywajacy bol-jak to sobie wyobrazalam i tak jak ty
        sie tego obawialam,najlepiej zebys zrobila ze swoim facetem tak...popros go
        zeby nie wchodzil w ciebie zbyt gleboko i wykonywal takie wolniejsze
        ruchy,pierwszy raz powinien byc przede wszytskim dla ciebie-potem bedzie mogl
        pojsc na calosc ale za 1szym razem niech mysli przede wszystkim o tobie,wtedy
        bol bedzie naprawde znikomy:)))i nie boj sie jezeli atmosfera jest fajna to
        bedzie naprawde przyjemnie mimo NIEWIELKIEGO bolu:)powodzenia
    • Gość: Elea Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.75.55.76.debica55.ptc.pl 30.05.04, 20:33
      Mnie bolalo tylko tak troche, bez krwi nawet bez emocji nic nie czulam...
    • Gość: kkk Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: 83.168.96.* 30.05.04, 22:21
      oj przewrazliwiona jestes! jedną boli a drugą nie:D
    • Gość: Kathy Re: PIERWSZY RAZ-boli czy nie????????????? IP: *.nyc.rr.com 31.05.04, 06:01
      nie dramatyzuj, w szale uniesien mozliwe ze nawet nie zauwazysz kiedy TO sie
      stanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka