Dodaj do ulubionych

piewrszy raz a może pierwszy gwałt

IP: *.net.pulawy.pl 10.06.04, 22:07
niedawno koleżanka zabrała mnie na impreze.impreza odbywala sie u jakiegoś
chłopaka a ja nikogo tam nie znałam oprócz niej. razem strasznie sie upiłyśmy
prawie do nieprzytomności a następnego dnia kiedy sie obudziłam strasznie źle
sie czułam i wszystko mnie bolało, koleżanka powiedziała mi że chyba
ześwirowałam bo siedziałam w łazience z dwoma chłopakami a oni mnie..... Pare
dni później dowiedziałam sie że tej nocy było ich ash trzech. ludzie którzy
byli na tej imprezie nie chcą ze mną gadać chociaż nic złego nie zrobiłam.
nie pamiętam nic z tej imprezy i wstydze sie wychodzić z domu bo wszyscy
myślą że jestem jakaś puszczalska. to był mój pierwszy raz i nie wiem co
robić jestem zrozpaczona. "tych trzech" tesh było pijanych i nie wiem czy
można ich oskarżyć o gwałt. strasznie sie boje późniejszych konsekwencji. mam
dopiero 16 lat. nie powiedziałam o tym mojej mamie bo nie wiem jak zareaguje
boje sie że to jest również moja wina. teraz siedze w domu i zastanawiam sie
czy to wszystko ma dalejk jakiś sens...........
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Cieżka sytacja... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 22:58
      To, ze sie upiłaś to byłą twoja wina... aczkowliek nei wiesz czy ci później
      czegoś nie wsypali... a co do późniejszej sytuacji... jeżeli byłas pod wpływem
      upojenia.. nic nie pamiętasz... mozesz ich zaskarżyc... przecież nie możńa
      wykorzystywać upitej do nieprzytomności dziewczyny... jest to wykorzystywanie
      seksualne... napisz dokładnie... czy sama chcialaś pić??? i chciałaś żeby ci
      polewali? czy traczej wmuszali? bo to ważne.. jeżeli sama chciałaś i dolewałaś
      sobie może sie to obrócić przeciwko tobie.. jeżeli są cwani moga stwierdzić że
      jesteś zdemoralizowana itd... a najlepiej idz do pedagoga... i powiedz o tym
      mamie... tak bedzie najlepiej...
    • Gość: ana Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.ec.pl / *.ec.pl 10.06.04, 22:58
      Pierwsze co powinnaś zrobic to iść do ginekologa (ewentualna ciąża) i zrobić
      test czy nie złapałaś chorobska. Dziwię się Tobie że do tego wszystkiego
      dopuściłaś
      • Gość: facet Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: 67.71.59.* 11.06.04, 00:49
        Po prostu to bylo ci pisane i nic nie pomoze ostarzac kogos bo i jestes bylas
        taka sama jak i oni,albo i gorzej.
    • oliviaa Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt 11.06.04, 00:06
      Właśnie dziewczyno powinnaś iść do lekarza zaraz po tym zajściu.Ja się dziwie
      że tego JESZCZE nie zrobiłaś....
      • Gość: pdf Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 00:10
        szmata
    • Gość: Rocco no to mialas udana impreze,dalas czadu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 01:07
      pij wiecej to nastepnym razem sie dowiesz ze zostalas sprzedana do burdelu.
    • Gość: iga Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 01:16
      Skąd na tym świecie biorą się takie bezmózgie tufty???
    • Gość: Ech tam... Nie przejmuj sie IP: *.mci.co.uk 11.06.04, 08:57
      Mozesz jestes w ciazy? Mama sie ucieszy z wnuka lub wnuczki. No i trzech
      prawdopodobnych zieciow - bedzie mogla sobie wybrac. Pij ile wlezie i na
      drugi raz dawaj na lozku bo jeszcze mozesz sie poslizgnac w lazience i cos
      dziecku sie stanie...
      • Gość: DAM Re: Nie przejmuj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 09:26
        Bo pic to trzeba umiec
        • Gość: blink Re: Nie przejmuj sie IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 11.06.04, 10:45
          Dziewucha potrzebuje pomocy, a Wy najerzdżacie... fakt faktem spić się do
          nieprzytomności w wieku lat 16 to lekka przesada i nie ukrywajmy,ale to akurat
          Twoja wina, chyba, że Ci do gardła we trzech wlewali. Ale co się stało, to się
          nie odstanie. Po pierwsze- fajną masz koleżankę, że Cię jakoś nie powstrzymała,
          w końcu to z Tobą poszła na tę imprezę. Po drugie- pędź do ginekologa, rób test
          ciążowy i badania na wszytskie możliwe choroby. Pod gwałt to raczej tego nie
          podciągniez, bo na serio wyszłaś, nie obraź się, na szmatę. I tu akurat nikomu
          nie wmówisz, że jesteś super święta, bo totalnie pijaniutka zamknęłaś się w
          kiblu z jakimiś małolatami. Ale tego tez już nie zmienisz. No cóż, sytuacja
          ciężka psychicznie, ale masz nauczkę, że jak się nie wie ile można wypić, to
          się po prostu nie pije, albo pije się tyle, żeby nad sobą panować. To tyle,
          życzę więcej powagi i poradzenia jakoś sobie z tym problemem. No i głowa do
          góry, wszytsko się jakoś ułoży. Najważniejsze teraz- odwiedź lekarza.
          • Gość: cosmo07 Re: Nie przejmuj sie IP: *.f / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 11:12
            Mam tyle samo lat, ale jak zacznę pić, to kończę kiedy tylko czuję że kilka
            kolejnych łyków może doprowadzić mnie do takiego stanu. Jeszcze nigdy nie
            upiłam się tak, że się nie kontrolować i nie wiem jak można być tak głupim, że
            to zrobić. Kilka razy facet chciał mnie wziąć za rękę izaprowadzić gdzieś w
            ustronne miejsce, ale na litość boską, obojętne jak się jest napitym nie można
            na coś takiego pozwolić! Nigdy nie poszłam do łózka pod wpływem alkoholu i nie
            pójdę. To głupota.
            Poza tym pewnie jesteś w ciąży. Gratuluję!
            • Gość: gruba Re: Nie przejmuj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 11:23
              ale kolezanke to masz za przeproszeniem zajebista ze ci rano dopiero powiedzial
              co sie dzialo. przeciez trzeba sie pilnowac nawzajem na imprezakch bo naprwde
              nawet jak nie jestes bardzo pijana moze dojsc do jakis niebezpiecznych
              sytuacji!!! a ciazy gratuluje moze beda trojaczki!!!!
    • Gość: gośka Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 18:08
      Ja mam 17 lat, może jeszcze nie jestem zbyt rozsądna ale tak jak ty nigdy bym
      nie postąpiła!!Byłam na różnego rodzaju imprezach, czasem się napiłam, ale
      nigdy tak jak ty bo wiem nawet że dziewczynie nie wypada się opić jak świnia i
      wiedziałam kiedy skończyć....a poza tym byłam z koleżanką i jej chłopakiem i
      oni nawet mówili żebym uważała.....także koleżanke masz super!!!oczywiście ja
      cię nie potępiam i nic z tych żeczy, ale lekko przegiełaś!!Ja na twoim miejscu
      tak jak zresztą już ci radzili poszłabym do ginekologa na badania a dopiero
      później się zastanawiała co mam robić dalej!!W każdym razie powodzenia Ci
      życze...!!!
    • Gość: bąbel Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 18:19
      To był Twój pierwszy raz? Więc wreszcie nie jesteś dziewicą! Pewno sama tego
      chciałaś. A może nie wiesz co właściwie z tym Twoim dziewictwem? Może jeszcze
      nie było tego pierwszego razu?
      • Gość: aga teraz bądz silna IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.06.04, 16:50
        niestety pomoralizować sie chce, ale po co? badz silna. coz Ci poradzic? chyba
        tylko dwie mysli przychodza mi do glowy:
        1-zmien towarzystwo.zdecydowanie odradzam balowanie z ludzmi , ktorzy sa w
        stanie zostawic 16 latke z trzema pijanymi kolesiami i nic nie zrobic, a potem
        udawac swietych . ot polska hipokryzja i obojetnosc
        2-druga sprawa. ginekolog koniecznie i jak najszybciej.
        Zycze Ci powodzenia w tej trudnej sytuacji.W kwestii oskarzenia o gwoałt nie
        doradze nic- nic nie wiem o prawie wiec byloby to gadanie o niczym.
    • Gość: Łucja Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.visp.energis.pl 11.06.04, 18:23
      Nicola!!! Jak się drinkuje to już z zaufanymi i sprawdzonymi przyjaciółmi!
      Teraz oczywiście biegnij do ginekologa no i trzymam kciuki, że dzidziusia nie
      będzie! Przesadziłaś dziewczyno i pomyśl o tej kumpeli... chyba nie jest
      najlepsza. Trzymaj się!
      • Gość: Ech tam... JAk to kciuki IP: *.mci.co.uk 14.06.04, 08:37
        ze dzidzisia nie bedzie? Nie lubisz malutkich dzieci?
    • Gość: Buhaj I ty chcesz ich o gwałt oskarżać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 12:52
      Dziwka.
      • Gość: Marchewka Re: I ty chcesz ich o gwałt oskarżać? IP: *.server.ntli.net 14.06.04, 22:44
        Wiecie co? powinniscie sie wstydzic! A kim Wy jestescie,ze tak krytykujecie te
        dziewczyne. Z tego ,co tu czytam wynika,ze autorami postow sa same
        nieskazitelne Swiete Marie od Dzieciatka Jezus. Nigdy nie zrobiliscie niczego
        beznadziejnie glupiego?
        Dziewczyna potrzebuje pomocy-a dostaje obelgi. Racja-nie powinna byla tyle pic,
        ale i zaden porzadny facet (czy porzadni faceci) nie zrobia tego kompletnie
        pijanej dziewczynie.
        Radze ci isc jak najszybciej do lekarza-ciaza,choroby weneryczne. A od wyniku
        bedzie na pewno zalezalo co dalej.
        Trzymaj sie.
        • Gość: Buhaj Re: I ty chcesz ich o gwałt oskarżać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 00:38
          Oczywiście, ci faceci byli trzeźwi... trzeźwi jak ona. I są warci tyle samo co ona. Bo niby czym się od niej różnią?
          • Gość: aga Re: I ty chcesz ich o gwałt oskarżać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 01:59
            Oni wszyscy czworo są bardzo porządnymi ludźmi, tylko wtedy pijani byli.

Buahahahaha!!!
        • Gość: Ech tam... Zapomnialas IP: *.mci.co.uk 15.06.04, 09:24
          dodac, iz mogli byc nosicielami wirusa HIV.
          • Gość: o. Re: Zapomnialas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 21:09
            kolezanka niezla swinia... nie sadze zeby te wasze nieslychane glosy potepienia
            byly potrzebne. co innego jakby miala lat 20, ale ona ma 16 i naprawde moglo
            jej sie zdarzyc. bez urazy, ale w tym wieku niektore panny to naprawde ani
            umiaru ani granicy nie znaja, no bo skad? codziennie chleja? wiedza jak to jest
            jak za duzo sie chlapnie? nie. dajcie jej spokoj, pewnie ze narobila sobie
            naprawde zajebistego klopotu, ale to ona cierpi, a nie wy na szczescie. do
            autorki: czy jestes zupelnie pewna ze doszlo do stosunku? idz koniecznie do
            gina, szkoda ze nie zrobiolas tego wczesniej, jest postinor, no ale stalo sie.
            tym sku***synom nic nie zrobisz - za pozno. kolezance powiedz grzecznie ze nie
            zyczysz sobie ani jej towarzystwa, ani plotek. zreszta ciekawe czym ona byla
            tak zajeta ze nie mogla Cie przypilnowac? tym bardziej ze - jak wynika z
            twojegho postu - nie byla tak zalana i swietnie kumala baze... ukroc ploty w
            zarodku i no coz... musi pewnie uplynac sporo czasu zeby ci to zapomnieli...
            jakos przezyjesz. lekarz!!
            • Gość: Ech tam... A co to? IP: *.mci.co.uk 16.06.04, 08:43
              A co to klezanka? Kolezanka ma myslec za kolezanke? Pamstwo ma myslec za
              obywatela? Do kazdej dupy ochroniarz? Przy kazdym gardle dzwoneczek?

Moze jesli to przeczyta to otrzezwieje i zanim siegnie po butelke i rozlozy
              nogi to sie zastanowi czym to grozi. Ciaza, HIV, gwalt itd itd.
              • Gość: o. Re: A co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:36
                niby tak... ale jak bedzie napruta do nieprzytomnosci to nie pomysli. inna
                sprawa ze juz wie ile wypic mozna bezpiecznie... nie chodzilo mi o to ze
                kolezanka miala myslec za nia, no ale mogla choc udawac ze chce jej pomoc.
                najlepiej po akcji rozpuscic plote. niezlych autorka ma znajomych. a moze do
                stosunku nie doszlo? moze te glupie gadki to robota kolezanki? zazdrosc?
                zlosliwosc? jezeli doszlo do gwaltu (tak! do gwaltu!), to zastanawiam sie czy
                kolezanka wiedziala co sie swieci? byc moze wiedziala... i tak mozemy tu gadac
                i gadac... do lekarza, a potem do ksiazek i daj sobie spokoj z imprezami. przez
                pewien czas twoje zycie towarzyskie nie bedzie zbyt udane
                • Gość: Ech tam... Zaloze sie IP: *.mci.co.uk 16.06.04, 15:43
                  ze za m-c lub dwa sytuacja sie powtorzy...
    • Gość: paipai Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 18:52
      Kotku, spójrz na to z innej strony:
      na całe szczęście nic z tego nie pamietasz:)
      Niestety gwaltem to nie było, gdyz musiałabyś stawiać jakikolwiek opor: slowny
      lub fizyczny, a tego nie jesteś im w stanie udowodnic.
      Nie martw się innymi. Jeśli nie jesteś z natury kokietka, to pewnie sami są w
      szoku i zrozumieją Twoją sytuację. Zreszta niedługo sami o tym zapomna, bo dla
      kazdego bardziej interesujace jest wlasne zycie i problemy niz czyjes, wiec
      mowie serio: nie martw sie.
      Nie bede Cie pouczac, bo pewnie jest to dla Ciebie wystarczajaco duzym
      doswiadczeniem.
    • desperatka1 Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt 16.06.04, 19:36
      Nie przejmuj sie tymi idiotami, co uwazaja sie conajmniej za Boga, co ma prawo
      wszytskich osądzać. Az brak mi słow na takich ludzi.
      Rzeczywiscie imprezy 16latków takie są: nie ma zadnych granic. Dopiero po
      kilku latch dochodzi sie do wniosku, ze to był kiepski pomysl. Ale osob, co
      wtedy by nei narobiły błędów jest niewiele. Ja zreszta tez mam troche na
      sumieniu.
      Tak to juz musi byc. Szkoda tylko, ze az tak odczujesz to na własnej skorze.
      Szczerze wierze, ze jesteś w porzadku osobka i to był tylko fatalny wypadek.
      Daj znac, jak tylko porobisz wszytskei badania i powiedz jak to sie wszytsko
      potoczyło. jak nie na forum (co by Cie znow nie obskoczyli), to pisz na adres
      mailowy (desperatka1@gazeta.pl).

• Gość: ona@@@ Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:54
      ja tez uuwazam ze dziewczyna zrobila bardzo glupio!!!!

a to ze inni na nia naskakuja?? przeciez nie powiedza jej wszystko bedzie
      dobrze, bo moze byc zle, nie ma sie co oszukiwac, co innego jakby byla trzezwa
      i wzieliby ja na sile!! ale ona sie nawalila, jak ktos napisla PIC TRZEBA UMIEC
      i w dodatklu trzeba powiedziec dosc jak sie czyje ze za bardzo kreci sie w
      glowce,
      mam jednak nadziej ze w ciazy nie bedziesz
      zle zaczelac, ale to chyba wynik twojej naiwnosci,
      wspolczuje ci tej sytuacji i przede wszystkim tego ze masz taka kolezanke od
      siedmiu bolesci
      trzymam kciuki ze nie bedzie ciazy i ze nie zlapalas jakiegos chorobska

pozdrawiam
      • Gość: paipai Re: piewrszy raz a może pierwszy gwałt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 22:45
        Źle zrobiła, nikt nie mówił, że dobrze. Chodzi o to, ze nie ma sensu jej o tym
        przypominac i jeszcze ja wyzywac, bo sama teraz ponosi konsekwencje swego czynu
        i raczej nie powtórzy tego bledu.
        Tak, z boku zawsze łatwiej oceniać. Oj, tak. Że tez zawsze winna jest
        dziewczyna, a na faceta sie nic ne mówi... Przeciez w jej wypadku mozna tylko
        mówic o nieswiadomosci konsekwencji swych poczynań. No niestety, takie
        doswiadczenie zyciowe, jak i wiek doswiadczonego:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka