rzmija 13.06.04, 23:50 kiedy pojawiają się i jakie są pierwsze objawy ciąży???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: objawy ciąży?? IP: *.ztpnet.pl 13.06.04, 23:56 Ja mialam bule brzucha, całyczas czułam sie zmęczona i ciagle spalam, mialam ranne mdłości i tak jak zawsze jadlam sniadanie o 10 albo i później tak na początku ciąży musialam zjeść przed wstaniem z łóżka bo mialam takie dziwne uczucie w brzuchu no i w głowie mi się kręciło zdarzały sie wymioty. ZACZEŁAM JEŚĆ WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: objawy ciąży?? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 00:19 niuna male pytanko:po jakim czasie mialas te objawy do zaplodnienia i czy gole brzucha byly silne.Ja mam takie ze az plecy bola i kuje brzuch bardzo mocno,ale nie jestem pewna czy jestem w ciazy,Odpisz please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: objawy ciąży?? IP: 195.68.232.* 14.06.04, 21:03 A nie prościej zrobić test? wynik jest już po około 10 min. Ciążę wykrywa już 14 dnia od zaplodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś