Dodaj do ulubionych

problem z seksem i dziewczyna

11.04.12, 10:50
Witam chciałbym sie was poradzić ponieważ juz mnie ta sytuacja dobija.
Jestem z dziewczyna od 3,5 roku mamy po 20 lat kochamy się od nie całego roku i własnie w tym jest problem, bo nasz seks wygląda tak zawsze było tak samo jesteśmy pod kołderka pocałujemy się rozbierzemy na szybko tylko wszystko pod kołderka żebym ja przypadkiem jej nago nie zobaczył i odrazu zaczynamy na szybko nawet ją to boli bo to czuję byle bym doszedł gdy tylko ja dojdę to ona się wyciera ręcznikem bo ja moje nasienie brzydzi ubiera sie i koniec tak zawsze wygląda współżycie a gdy ja ja próbuję pieścić całować to zawsze mnie cofa nawet jak rękę dam w miejsca jej okolic intymnych to mi ją zabiera, i nie raz słysze od niej teksty to jest mokre fuj itp. Ja już nie wiem czy ją ja brzydze czemu się wstydzi pokazać chociaż trochę nago nie chce moich pieszczot już nie wspomnę o jej pieszczotach bo to tego nigdy nie doszło.
Czekam na sensowne wypowiedzi jak ja z nią mam rozmawiać jak zrobić żeby się nie wstydziła swojej nagości przedemną jak z nią mam rozmawiać? A jeśli chodzi o jej kompleksy to raczej niema bo to jest bardzo ładna i atrakcyjna dziewczyna.
Obserwuj wątek
    • kabelka Re: problem z seksem i dziewczyna 11.04.12, 18:34
      a jesteś jej pierwszym partnerem seksualnym?
      To, że kobieta jest ładna i atrakcyjna nie oznacza, że nie ma kompleksów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka