Dodaj do ulubionych

Do kobie pytanie.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 10:24
Moja żona jest bardzo atrakcyjną czterdziestolatką.Jej piersi ,pupa,uda i to
co jest mięzy nimi zachwycają mnie niestannie i wciąż chce to wszystko
całować.Czy gdy często jesteście /byłybyście/zachęcane przez Waszych
mężczyzn do odsłaniania wdzięków odczuwa-cie/łybyście przyjemność czy też
powod-uje/owałoby to u Was zniecierpliwienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alexandra Re: Do kobie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 12:01
      Witam:)To wszystko zależy od sposobu zachęcana.Zdażyć się przecież może,że
      kobieta nie ma ochoty na sex lub nawet na małe pieszczoty i wtedy zachęta
      słowna może nie poskutkowac.Ale zawsze /przynajmniej na mnie/ w takich
      sytuacjach,czułe słówka,pocałunki/głownie w szyje,ale to wszystko jest sprawą
      indywidualną/ i delikatne,zachęcające pieszczoty działają podniecająco,a wtedu
      już..:)))..Nie wiem,czy moja wypowiedź cos wniesie,ale..życzę powodzenia i
      pozdrawiam:)))
    • Gość: kala Re: Do kobie pytanie. IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 11.07.04, 22:35
      czytalo mi sie to co pan napisal z prawdziwa przyjemnoscia. Zazdroszcze panskiej zonie. Wiele bym dala za to zeby o mnie moj mezczyzna mowil tak gdy bede w jej wieku, zeby byl nadal mna zafascynowany

Pozdrawiam
      i oby tak dalej
    • Gość: miśka Re: Do kobie pytanie. IP: *.tg.akk.net.pl 11.07.04, 22:39
      żona to ma szczęście!!! tylko tak dalej :)
    • Gość: kasia Re: Do kobie pytanie. IP: *.nsa.gov.pl / *.nsa.gov.pl 12.07.04, 10:51
      Marek jestes boski!!! Tez bym chciala zeby moj facet chcial non stop mnie
      calowactm i owdzie!!! Trzymaj tak dalej ...tylko daj kobiecie zasem
      odetchnac :)))))
    • Gość: Aga Re: Do kobie pytanie. IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 15.07.04, 09:46
      Kobieta ma rzeczywiście szczęście, ale co za dużo to nie zdrowo. Chciałabym też
      być w jej sytuacji w tym wieku. Jednak faktycznie: jeśli wciąż ją molestujesz
      aby pokazywała swoje wdzięki i uprawiała bardzo często seks, może czuć się
      wprost odwrotnie: jak kawał dobrego mięcha. Można odrobinę przystopować albo
      przez jakiś czas przestać to robić: to może być ciekawy eksperyment, bo z całą
      pewnością od razu poczuje że coś jest nie tak i zacznie Ciebie molestować.:)
      Spróbuj, na pewno będzie super a co najważniejsze inaczej.... Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka