pumaaa 18.07.04, 22:03 nie wiem jak was ale mnie uspokaja i tak jakoś poprawia nastrój... reszty nie powiem :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: ???boicie się burzy :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:04 podnieca cię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: ???boicie się burzy :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:17 Ja lubie , ale pod warunkiem , ze nie mokne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ???boicie się burzy :P 18.07.04, 22:19 a ja lubię moknąć podczas burzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: ???boicie się burzy :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:20 ostatnio bylem na rowerku i przemoklem , nie bylem zadowolony :)) ale powietrze bylo super w lesie po takiej ulewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: ???boicie się burzy :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:44 jak burza moze poprawiac nastruj. ale to głupie Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ???boicie się burzy :P 18.07.04, 22:52 no nie wiem czy poprawia "nastruj" Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ???boicie się burzy :P 19.07.04, 00:18 w związku z tym, że się zanosi na burzę oraz tym, że nie ma mojej koleżanki tutaj będę się powoli zbierać ;) no chyba, że któraś z was chce podyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovelo Re: ???boicie się burzy :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 00:54 a ja czasem się boję, ale w taki pozytywny sposób. Burza ma w sobie coś magicznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: ???boicie się burzy :P IP: *.pl 19.07.04, 10:02 boje sie jak cholera:P zawshe wtedy wbiegam do loshka :D no chyba ze nie jestem sama:) to wtedy staram sie nie bac i udawac odwarzna.. nie zbyt mi to wychodzi ale cio tam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ???boicie się burzy :P 19.07.04, 11:42 teraz też się boisz? tak dziwnie piszesz. chyba piorun Cię nie uderzył i nie poprzestawiał czegoś w główce. wiesz nie znam polskiej gramatyki tak super... Odpowiedz Link Zgłoś