Dodaj do ulubionych

..::::>>do dziewczyn w związku z...<<:::...

19.07.04, 14:41
w związku z dziewczynami. wiem, że macie wstręt do piękniejszych kobiet od was
ale może któreś z was potrafią powiedzieć, która gwiazda im sie podoba. już
kiedys o to pytałam, ale wyszło na to, że jestescie super hetero.
ja wprost uwielbiam Angeline Jolie i Sade. sądzę, iż te kobiety mają klasę.
każdy ma swój ideał dla mnie one wizualnie są nieskazitelne
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:51
      Sade Adu , to cenie za muzyke , mam wszystkie jej plyty i bardzo sobie lubie
      posluchac :) ale babeczka tez niczego sobie. Jesli mowa o Angelinie , to
      chetnie cos z nia bym zrobil :)) ale ona woli stare dziadygi :))
      • Gość: cay Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 15:03
        ja tam bym w lozku ani Angelina ani pania Moore nie pogardzila. Ogolnie jakos
        nie czuje nienawisci do kobiet ladniejszych ode mnie :)
      • pumaaa Sade 19.07.04, 16:12
        widziałeś jej akty? wszystkie panie tutaj chwalą się swoją urodą. zastanawiam
        się czy mają podobne ciało do niej.
      • pumaaa Re: 19.07.04, 16:15
        co do muzyki, to brak mi słów :):):):)
        • Gość: Rocco Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:32
          Tak , widzialem jej akty , pisalem juz , ze jest ladna :))
          I wiem , ze tutaj dziewczyny lubia sie przechwalac , jakie to one sa piekne,
          tylko jakos na ulicach tego nie widac :))
          • pumaaa Re: 19.07.04, 16:33
            a nie mówiłam :P te wasze polki
            • Gość: Rocco Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:39
              No takie sa , mysla , ze sa pepkiem swiata :)) , mysla , ze sa niedoceniane ,
              najlepsze itp. :))) a my faceci z tego kraju , nie dorastamy im :))
              • pumaaa Re: 19.07.04, 16:47
                ja lubie polaków, niektórzy przerastają hiszpanów czy portugalczyków ;)
                • Gość: Rocco Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:17
                  Powiedz to tym tutaj :))
                  • pumaaa Polak też potrafi :P 19.07.04, 17:56
              • Gość: bunny Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:06
                Może i niektóre kobiety takie są ale z pewnością nie wszystkie.Osobiście
                uważam,że polscy mężczyźni są niezastąpieni.
            • zla_baba Re: 23.07.04, 13:40
              pumaaa napisała:

> a nie mówiłam :P te wasze polki
              Juz drugi raz sie czepiam, co ty masz do Polek?
    • Gość: magdalen Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.07.04, 14:52
      a mnie bardzo pociaga Skin i Kelis
      zwłaszcza Kelis chodzący sex
    • Gość: myszka Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.elpos.net 19.07.04, 15:01
      ja tez lubie Sade moze tez byc Beyonce a z polskich to Beata Kozidrak
      • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 16:13
        Kozidrak zawsze jawiła mi się jako ciepła matka która dba o siebie. nie wiem
        skąd to wyobrażenie
    • anka2413 Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 16:22
      moim ideałem kobiecej urody jest Catrine Zeta Jones
      • Gość: Rocco Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:28
        Tak , Zeta jest super laska , ale tez zyje z dziadem :))
        • anka2413 Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 16:47
          Michael Dauglas ma klase, której brakuje wielu młodzianom
          • Gość: tanja Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.04, 17:10
            beyonce,halle berry,no i j.lo,alicia keys ma ladna twarz,ale reszta do
            bani,sliczna jest tez jessica alba
    • Gość: zuzka angelina jolie!!! i madonna za caloksztalt IP: *.abakus.net.pl 19.07.04, 17:19
    • sabinka_20 Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 18:13
      Przyznam się szczerze ,że nie jestem bi ,ale wieksza uwage zwracam na
      kobietki.Mi się podoba taka aktorka azjatka,ale zapomniałam jak sie nazywa i
      właśnie Angelika Jolie :D
      • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 18:15
        szkoda ze na inne moje posty jeszcze nie odpowiedzialas :/
    • Gość: iwa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: 213.229.153.* 19.07.04, 18:27
      ja mysle ze na obecne czasy to strasznie seksy jest beyonce...
      Angelina wydaje mi sie zajebista, pod kazdym wzgledem i musze przyznac ze
      strasznie mi sie podoba jako matka. Ktora jeszcze?
      Charlize Theron ( nie weim czy dobrze napisalam nazwiako) ale widzieliscie film
      z nia cos tam Listopad z K.Reevsem? jaka ona jest piekna!
      nicole kidman ma klase...
      jak tak ogladam vouge´a to widze prawie same piekne kobieety, bo wiecie wczym
      tkwi nasz problem? wszystkie jestesmy piekne tylko nie kazda stac na wlasnego
      styliste i charakteryzatora:)
      • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 18:29
        bez przesady :/ a tori speling ?
        • Gość: zapomnialam o niej Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: 213.229.153.* 19.07.04, 19:08
          ona juz nie jest kobieta :) tylko potworem
          • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 19:10
            a no właśnie. roi się od takich...
    • yoasia1 Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 19:48
      Mnie podoba się Charlize Theron,Beyonce,Monica Bellucci oraz Nicole Kidman.
    • Gość: anka Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: 195.117.187.* 19.07.04, 22:44
      Jak dla mnie to Rose McGowan (aktorka, grała w "Krzyku") jest boska i
      niesamowicie zmysłowa:

www.rivalquest.com/rose/indexpg9.html
      www.rivalquest.com/rose/indexpg18.html
      www.rivalquest.com/rose/indexpg25.html
      www.rivalquest.com/rose/indexpg31.html
      Z łóżka bym jej nie wyrzuciła :).

• pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 19.07.04, 22:47
        zmysłowa owszem. jednak na jednym ze zdjec jest pokazana wyraznie :/
      • Gość: Zetka Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:58
        Ale Rose woli widzieć w łóżku Marilyna Mansona!!! :)
    • Gość: Czaroffnica Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 10:48
      beyonce, beyonce, beyonce - dla mnie ideał kobietki,i jak ona się rusza... usta
      i sexapeale Andżelina Jolie,a z polskich chyba najbardziej sexi jest Ania
      Przybylska, taka naturalna i niesamowicie pociągająca... Nie jestem less, po
      prostu umiem docenić piękno :P.
      pumaa skąd ci się wzięło, że kobiety mają wstręt do piękniejszych od siebie???
      • Gość: Anka Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:12
        Celine Dion choc uwazam ze jest ociupinke za szczupla :)
    • Gość: ja20 Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.b.pppool.de 20.07.04, 22:08
      mnie podoba sie salma hayek i sandra bullock
    • josie69 Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 20.07.04, 22:10
      Ja mam zwyczaj siedzieć z moim byłym na necie i oceniać panienki:] z reszta
      bycie bi, to nic nienormalnego.
      • Gość: Zetka Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:00
        Jak dla mnie - Pink. Podoba mi się jej oryginalnośći łobuzierczy styl. Mojemu
        chłopakowi podoba się Halle Berry. Moim zdaniem też kobitka niczego sobie,
        szczególnie ostatnio ślicznie wygląda.
    • Gość: virtuallady Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.rev.vline.pl 21.07.04, 13:08
      Charlize Theron.. jest absolutnie piękna
      • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 21.07.04, 23:15
        oby nie ta z "Monstera" ;)
    • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 22.07.04, 22:12
      właśnie odgrzebałam koncerty Garbage. dopisze do mojej listy Shirley Manson- nie
      jest pieknością ale ma tę haryzmę i to coś :P
      • Gość: JASTA Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: 195.205.245.* 23.07.04, 18:00
        ZDAJESZ SOBIE PEWNIE SPRAWE ZE SA NA SWIECIE ROZNI LUDZIE I ROZNE TYPY FACETOW
        I NA JEDNEGO TO NIE ZADZIALA WOGOLE A DRUGI POMYSLI SOBIE "ON TAK JE KOMENTUJE
        TO JA TEZ MOGE"!!!!
    • Gość: JASTA Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: 195.205.245.* 23.07.04, 15:49
      WIESZ CO , TO NIE CHODZI O WSTRET TYLKO O TO ZE JAK JA POWIEM FACETOWI ZE JAKAS
      TAM BABKA JEST FAJNA I WOGOLE TO POTEM MOGE SIE SPOTKAC ZE ZLYMI TEGO
      KONSENKWENCJAMI DLATEGO LEPIEJ NA TAKIE POGADUCHY ZAPROSIC KOLEZANKE NIZ POTEM
      ZALOWAC TEGO, JA TAK KIEDYS POSTEPOWALAM I DO DZIS TEGO ZALUJE, I MOJA KUMPELA
      TEZ MOWILA FACETOWI ZE JAKAS TAM JEST FAJNA DUPA A FACECI ZA BARDZO SIE
      PRZYZWYCZAJAJAA DO TEGO I POTEM SAMI ZACZYNAJA ZUCAC AKIE UWAGI A TO JUZ NIE
      JEST MILE LECZ BARDZO PRZYKRE JAK FACET KTOREGO KOCHASZ MOWI CI ZE IDZIE FAJNA
      DUPA I ZE BY JA PRZELECIAL. SORKI ALE TAKA JEST PRAWDA!!!
      • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 23.07.04, 15:53
        no ale kto powiedział, że ja w ten sposób jak Ty to napisałaś mówię do mojego
        faceta :/ nic dziwnego, że jeśli tak bym postępowała to zaczęłyby się problemy
    • Gość: JASTA Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: 195.205.245.* 23.07.04, 15:52
      I NIE CHODZI O TO ZE MAM JAKIES KOMPLEKSY CZY COS TAKIEGO, ALE GLUPIO SIE
      CZEGOS TAKIEGO SLUCHA- UWIERZCIE!!
    • Gość: JASTA Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: 195.205.245.* 23.07.04, 18:04
      JEST WIELE PIEKNYCH KOBIET NA SWIECIE I W NICZYM MI TO NIE PRZESZKADZ TYLKO POP
      CO TAK SIE TYM ZACHWYCAC... NIE ROZUMIEM TEGO... ZALOZ MOZE FAN LESBY FRIENDS I
      WYMIENIAJCIE SIE OPINIAMI NA TEMAT PIERSI PAMELI A LUB POSLADKOW LOPEZ!!!???
      • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 23.07.04, 19:48
        nie jestem les lecz bi nietolerancyjna dziewucho pisząca stylem prosto z
        gimnazjalnej ławki
        • Gość: Marta Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:12
          Ja z kolei nie jestem ani les ani bi ale chyba moge wymienic tu na forum laski
          które mi się podobają:-)I nie mowię o tym swojemu facetowiani
          koleżance.Zostawiam swoję opinię dla sibie oraz tu na forum.Uwazam,że JASTA
          jest bardzo nietolerancyjna i dziecinna.Kto powiedział,ze muszę od razu gadaćc
          facetowi,że jakas kobieta mi sie podoba?
          Aha jeszce cos-bardzo podaobaja mi się Charlize Theron i Uma Thurman
          Pozdrawiam wszytskich tolerancyjnych ludzi!
          • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 23.07.04, 23:13
            Pozdrawiam wszytskich tolerancyjnych ludzi!
            znaczy się nikogo tutaj ;)
            • Gość: lol Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:24
              Kazda laska da sie z gumy, gdy ja walisz w dresie pumy, hehehehe!!!!
              • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 24.07.04, 00:27
                pozwolę sobie zacytować " percepcja mojej mentalnosci nie obliguje mnie do
                dalszej konwersacji z toba
                biorac pod uwaga wizualne aspekty tej kwesti"
                • Gość: lol Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:59
                  Gdzie znalazlas taki cytat?? Podobne widzialem na str www.smsbox.pl wizualny
                  tam jest tylko tekst a nie treść, masz strasznie glupia mentalność i zero
                  poczucia humoru, zle z toba samiczko, masz pecha bo nie ma w Polsce samca pumy,
                  ktory moglby strzepac ci futro, to chyba z tad ten zly humor HAHAHAHAHAHA!!!!
                  • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 24.07.04, 01:01
                    mam osobistego tygrysa syberyjskiego :P jak chcesz to zaproszę cię i zobaczymy
                    czy wyjdziesz cało z orgii
    • totally Catherine Zeta Jones 24.07.04, 15:50
      ale moj facet woli... yyy... no jak trzeba to nigdy sie nie pamieta (stara dupa
      juz jestem :)) ona jest wysoka, rude wlosy... :) Nicole Kidman :)
    • Gość: Justa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 03:40
      Jennifer Lopez
    • Gość: jane doe Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.eti.pg.gda.pl 26.07.04, 13:06
      nie zgodze sie z toba. ja wrecz ubostwiam podziwiac piekne kobiety.

dla mnie idealem kobiecej urody jest Beyonce. pod kazdym wzgledem. ogolnie
      preferuje murzynki i mulatki. a Bee to jest istne cudo!
      • pumaaa Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 26.07.04, 23:41
        to może się umówimy :P
    • adziocha Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 26.07.04, 14:45
      beyonce i lopez :) kidman tez jest fajna ;)
    • mayday21 Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 13.09.04, 08:20
      jestem hetero ale powiem tobie ze angelina jolie jest boska!!! powiem nawet ze
      jesli mialabym okazje to moglabym przespac sie z taka laska jak ona-pomimo ze
      normalnie laski mnie nie pociagaja ale ona.......mmmmmmmmiodzio.......

pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:24
      Ach, Milla Jovovich... Szczególnie w wersji "lata dwudzieste" ;-))
    • cukjer Re: ..::::>>do dziewczyn w związku z...& & #35; 13.09.04, 13:08
      moja ulubienica jest Charlize Theron.
      mimo iz zazwyczj podobaja mi sie brunetki.
      jestem w 200% hetero, ale lubie popatrzec na
      ladne kobiety - sa jak dziela sztuki.
      generalnie wole patrzec na ladnych ludzi niz
      na takich wyciagnietych z glebokiego PRL-u (szarych, niezadbanych,zgryzliwych)
      poza tym mozna czasem podpatrzec nowy makijaz lub ciuch itp.
      nie czuje sie zazdrosna o wyglad moze dlatego, ze nie mam na co narzekac.
      wziela sie za siebie i jestem calkiem zadowolona z mojego wygladu.polecam.

pozdrawiam CUKJER
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka