Dodaj do ulubionych

DUREX extra(?) safe

IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 12:47
Uzywamy z moim chlopakiem durexow extra safe, ale wlasnie niedawno
przeczytalismy na opakowaniu, ze juz nie maja srodka plemnikobojczego... wiec
juz chyba nie sa takie EXTRA safe :/
Nie bardzo mamy pomysl co z tym zrobic ;-) ale chyba zostaniemy przy tych
gumkach mimo wszystko.
Jesli uzywacie extra safe to nie zaniepokoilo Was to troche?
Tak przy okazji - pekla Wam kiedys ta gumka? Nam nigdy...
Obserwuj wątek
    • ladylazaruss Re: DUREX extra(?) safe 20.07.04, 13:45
      tez ostatnio zwrocilam na to uwage. teraz sa extra safe tylko przez grubosc
      (podobno sa grubsze).. nam nie pekly.. ale gdzies na forum czytalam, ze sa
      bardzo zawodne. no nie wiem. mielismy kilka awarii, ale zadnej z powodu tych
      gumek :) pzdr.
      • Gość: zaloguj sie ;] Re: DUREX extra(?) safe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:48
        tez to zauwazylem, a do tego to jakis import z Czech byl, bo polska byla tylko
        najlejka, w sumie moze i lepiej, bo na tych ze srodkiem kiedys doczytalem, ze
        mozna stosowac tylko raz dziennie ;) a co do pekania, to mi nihdy nie pekly, za
        to porwalem raz clasyki ;]
        • Gość: i co? Re: DUREX extra(?) safe IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 16:24
          mozna bylo stosowac raz dziennie wlasnie dlatego ze ten srodek mogl podrazniac
          rozne delikatne miejsca ;-)
          nie wiem czy lepiej, bo jakos sie pewniej czulam jak jednak bylo to dodatkowe
          zabezpieczenie... a teraz to w sumie taka sama gumka jak kazda inna ;)
          • Gość: zaloguj sie ;] Re: DUREX extra(?) safe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:06
            pekla i nic... na szczescie ;-) a co do podraznien, to zanim przeczytalem, to
            zdazalo sie nam stosowac wiecej niz jedna i nic sie nie dzialo :-) a grubsza
            prezerwatywa... fuj... wolalbym, zeby byla ciensza ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka