keri5 22.07.04, 18:08 kiedy po raz pierwszy pocałowałyście się z facetem i ile miałyście lat?ja miałam 14 i było to na zielonej szkole on miał 19lat.teraz mam 22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zoria Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.chello.pl 22.07.04, 21:48 No to ładnie :) Ja miałam 14 lat i to było... na zielonej szkole :D Ale partner był w moim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 21:55 ja-16 lat, on-22, godz ok. 3 nad ranem, przystnek autobusowy niedaleko sezama - centrum warszay eh... milutko bylo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:54 Ja mialam 16 i było to na Sylwestra w akademiku u mojej siostry. On byl Indyjczykiem i był chyba z 10 lat starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I`love Bielawa Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:58 Mój pierwszy ślimak odbył się z dziewczyną mojego przyjeciela. Mieliśmy po 13 lat i byliśmy nie rozłączni. Nagle on poznał dziewczynę z bloku obok, oczywiście dalej byliśmy nierozłączni tam gdzie oni tam ja, tam gdzie ja tam oni. Ona nie miała nić do gadania:). Kiedyś zaczeli sie całowac przy mnie. On nagle wiedząc że jeszcze tego nie robiłem poprosił ją że by całowała się teraz ze mną z poczatku była ździwiona ale zrobiłą to, i nawet muszę przyznać że się przyłożyła do tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania2191 Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK 23.07.04, 11:56 Ja miałam 17, on 21. Zawsze mi się podobał, mieszkaliśmy na tym samym osiedlu, ale znaliśmy się z widzenia, aż pewnego razu na imprezie poznałam go przez koleżnake. Tak się stało, że bawiliśmy się razem.... tańczyliśmy....i nagle on mnie pocałował. Hmmmm....czy ja wiem nie było to najprzyjemniejsze, gdyż ciągle sie zastanawiałam co ja mam robić :) teraz to mi się śmieszne wydaje,ale on się chyba nie kapnął, że to właśnie z nim będe kojarzyć swój pierwszy pocałunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babsi Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:10 miałam 14 wiosen, chłopak był o 6 lat starszy. to było na przystanku autobusowym:) bardzo miło to wspominam:)) podobały mi sie jego mokre usta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkasiulla Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK 24.07.04, 17:53 ...ja mialam 3 latka :D:D:D to był sasiad(starszy o rok), bralismy slub czy cos w tym rodzaju... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 03:38 Dawno temu na obozie =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:21 ja miałam 20 lat.... czy to wstyd ze tak "późno"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:58 ja mam 16 i jeszcze go nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:39 ja tez miałam 20:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.cust.tele2.pl 17.09.04, 00:29 18 - też późno i to w dodatku nie do końca, bo w sumie żuliśmy tylko wspólnie gumę. Nie brzmi to zbyt romantycznie, ale było miło. I nauczyłam się wreszcie całować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.proszkow.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 23:30 ja mialam 16- on 24 lata,poznalam go na weselu kuzynki,znalam pare godzin, wsadzil mi tak gleboko jezyk, ze myslalam ze autentycznie zwymiotuje, nie podobalo mi sie, nie uwazam zeby to byl moj pierwszy pocalunek, drugi pocalunek byl zarazem pierwszy ja mialam 20 on 27,wtedy bylo zupelnie inaczej,byl delikatny, tylko ze on ma dziewczyne..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 22:57 a ja miałam 16,5. To było w parku z moim chlopakiem( już dawno ex:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leena Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: 82.177.8.* 02.08.04, 11:28 A ja miałam 8 lat i to było w szokle, w kiblu. Zakochał sie wtedy ze mnie taki chłopak i siłą zaciągnął do łazienki. Nigdy tego nie zapomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.toya.net.pl 16.09.04, 10:31 nie zapomnisz, bo to było tak traumatyzujące, czy tak fajne??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania:) Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 02.08.04, 21:20 Mam 17 lat. Z okazji imienin zrobiłam w domu impreze, i tam poznałam przez przypadek kolege mojego brata. Od tamtej pory smsowalismy, spotkalismy sie pare razy. No i pewnego pieknego wieczoru, kilka dni temu, odwiózł mnie do domu, jeszcze rozmawialismy w samochodzie aż w końcu pocałował mnie... To było takie... miłe... czułam ciepło jego ust, taka miekkość... nigdy tego nie zapomne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja20 Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.b.pppool.de 02.08.04, 21:43 ja mialam 13, on 18, na poczatku nie wiedzialam, po cholere on mi ten swoj jezor do buzi wklada... tak mi sie spodobalo, ze jestesmy ze soba do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodkiekurczatko Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.aster.pl 02.08.04, 22:39 Gość portalu: ja20 napisał(a): > tak mi sie spodobalo, ze jestesmy ze soba do tej pory A w innym wątku ja20 pisze: >Jestem w trakcie poznawania faceta, wydawaloby sie, ze calkiem normalnego. Korespondujemy mailowo >... cholera, zalezy mi na Nim, ale nie chce byc Jego lala na jedna >noc. Z drugiej strony, ma wiele okazji, by przespac sie z jakakolwiek >laseczka, po co by pisal, gdyby tylko o to Mu chodzilo... nie usprawiedliwiam >Go, bo mialam juz nieprzyjemnosc bycia taka na jedna noc, mimo ze naprawde mi >na gosciu zalezalo... wiem, ze nie wszystkim facetom chodzi tylko o >dupczenie, ale mam pewne obawy co do spotkania sie z Nim, bo przestalam >niestety ufac mezczyznom. ktoś tu kręci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja14 Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.aster.pl 03.08.04, 11:08 Ja miałam 14 a on 18 i fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 11:14 Heh... wyzej pytaja o pierwszy stosunek i srednia wieku jest znacznie nizsza ;) Ja mialam lat 15...on 18...Zima...Park...Hustawka...Fajnie bylo! Z reszta ja zawsze lubilam hustawki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 15:21 Ja miałam 15 lat, to było na sywestra, w klubie poznałam 25-letniego włocha:))) W sumie było fajnie, ale byłam skupiona raczej na tym czy dobrze to robię;p Ale wspominam dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 14:35 Ja mam 23 lata i nigdy się nie całowałam. Jestem głęboko wdzięczna temu forum!!!!!! Ja nie wybrałam; tak już się ułożyło, że nigdy w życiu z nikim nie byłam. Ale po czytaniu postów pań, które są dumne, że miały 20 facetów albo że uprawiają seks z facetem, który jest dla nich tylko sympatyczny - jestem dumna ze swej nietkniętości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14stka Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.aster.pl 14.09.04, 15:42 Ja 14 on 18.. To było tego lata.. Wogóle nie zastanawiałam się jak to robić ponieważ czułam się jakbym całowała się poraz 1000 (może to dlatego że byłam po 4 kieliszkach wina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danmodi Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:28 ja mialam 17...to byl plac zabaw.........bylo cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m. Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.toya.net.pl 16.09.04, 10:33 Wakacje przed VIII klasą, dyskoteka na koloniach, on - cudowny, śliczny, Wojtek miał na imię i był o dwa lata młodszy - ale w całowaniu już wtedy był mistrzem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soene Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:16 ja 17, on 17.. pewna noc w namiocie na pieszej wycieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowa Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK 17.09.04, 00:33 To byo na wakacjach po 1 klasie liceum. NA obozie na Wegrzech - oczywiscie z Wegrem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.media4.pl 17.09.04, 03:52 mniejsza o pierwszy ważny jest ostatni;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shape100 Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.wsm.wielun.pl / *.wsm.wielun.pl 17.09.04, 08:51 ja 16 z kolega o rok starszego brata na imprezie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka21 Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.chello.pl 17.09.04, 10:33 He he, fajny temat! :) Ja miałam 18 latek i stało się to na imprezce u przyjaciółki (3 osobowej: ja, chłopak i przyjaciółka). Spaliśmy na jednym łóżku i po prostu w pewnej chwili zaczął mnie całować. Ok, nic rewelacyjnego ;) Ale potem było lepiej (ale już z nie z tym facetem). Pozdro dla wszystkich, którzy się całowali i tych co jeszcze nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.pronet.lublin.pl 21.09.04, 00:10 ja tez mialam 16 :) a myslalam ze to strasznie pozno ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_ Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: 62.233.185.* 21.09.04, 08:21 Moj pierwszy pocalunek hmmmm bardzo milo go wspominam. Moze miejscenie bylo wymarzone, ale wszystko odbylo sie przed moimi drzwiami do mnieszkania. Njapierw bylo delikatnie a pozniej nasze jezyki sie spotkaly i bylo boskoooo Łośku Kocham CIę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 16:38 To było podaczas klasowej wycieczki.. Mieliśny wtedy po 13 lat.. Byłam bardzo zdenerwowana, ale nie ukrywam, że to, co przeżyłam, było bardzo ekscytujące.. Mam teraz 18 lat, a ten chłopak jest po prostu moim kolegą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.inter1.pl / 62.233.195.* 14.10.04, 12:59 ja lat 15 on 19 .... taki piękny mulacik ... teraz jest ojcem dziecka mojej kolezanki :P no i mężem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:27 heh moj pierwszy pocałunek był w namiocie jak graliśmy w butelkę nawet nie pamiętam ile miałam lat wtedy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyyyyy Re: WASZ PIERWSZY POCAŁUNEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:05 moj pierwszy był jak miałam 14 lat, nad morzem ...w Chorwacji.. z chorwatem :) Odpowiedz Link Zgłoś