Dodaj do ulubionych

do zboczencow lub lepiej pedofilow

IP: *.system / *.system-net.pl 03.08.04, 18:43
odwlacie sie od dzieci bo to przestaje byc smieszne a zreszta to wogule nie jest smieszne jestem mama dwojki dzieci i ludzie ja bym was wszystkich pozamykala a tak wogule to fiuty odciela i rece zebyscie juz nie pisali takich glupstw kto popiera niech sie wpisze
Obserwuj wątek
    • Gość: ameise Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.08.04, 18:48
      Popieram.

btw: może słownik?
      • danik1 Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow 10.08.04, 15:16
        Gość portalu: ameise napisał(a):

> Popieram.
        >
        > btw: może słownik?

Popieram rowniez!!!
        A co do ortografii to nieznajomosc jej moge zrozumiec, natomiast przestawiania
        literek w tekscie w takim stopniu, ze trudno sie czyta taki tekst - niestety
        nie!
    • Gość: masabka Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.system / *.system-net.pl 03.08.04, 18:51
      jak czlowiek pisze pod wplywe emocji patrzac na to co pisza ludzie o dzieciach nie mam czasu myslec o slowniku
      • Gość: ameise Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.08.04, 18:55
        Ortografia zależna od emocji, no no, prawie ciekawe.
        lol
    • Gość: miśka Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.tg.akk.net.pl 03.08.04, 19:20
      pedofil- ostatnio bardzo modne słowo
      • kkasiulla Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow 03.08.04, 22:29
        popieram/ a co do tego ma ortografia??:P
        • Gość: masabka Re: do kkasiulla IP: *.system / *.system-net.pl 03.08.04, 22:34
          dzieki pozdrawiam :)))
    • Gość: Rocco Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 22:33
      A ja bym wyrabal taka 17 , czy tez jestem pedofilem ? :))))
      • Gość: masabka Re: do Rocco IP: *.system / *.system-net.pl 03.08.04, 22:36
        nie to nie o to chodzi tutaj,chodzi mi o tych co pisza na forum ze pies ze tak brzydko napisze dupczyl 2 latka ,troche to boli bo mam córke 2,5 roku i czteroletnia córke
      • danik1 Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow 10.08.04, 15:19
        Gość portalu: Rocco napisał(a):

> A ja bym wyrabal taka 17 , czy tez jestem pedofilem ? :))))

A sam nie potrafisz sobie na takie pytanie odpowiedziec???
        Jak dla mnie to Twoj tekst jest odrazajaco chamski!
    • Gość: popieram Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.elpos.net 03.08.04, 23:42
      popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram popieram
    • Gość: xxx Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:45
      racja,popieram,mam siostrzenca 1.5 roku i jakby ktos cos mu zrobil to bym
      skurwiela zabil(sorry)... ale 17 tez bym wypukal :D
      • Gość: Rocco Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 15:37
        pedofilow to bym zamal na kole , tak jak w sredniowieczu :))
    • Gość: xx Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:02
      SRAM NA WAS
    • Gość: b Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:14
      nn
      • Gość: diodamasta Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:25
        skoro wiekszość z tu piszacych osóbek jest za tym by wystrzelac pedofilów to na
        co jeszcze czekamy??? pomyslmy o tym poważnie!! pozdrawiam
    • Gość: x Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:24
      popieram
    • Gość: DAWID Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:36
      niech sobie beda ludzie ktorych dzieci pociagaja bo przeciez to nie ich wina,
      ze tak maja, bardzo im wspolczuje bo oni tez przez to cierpia na pewno chcieli
      by byc normalni tak jak my.nie mam nic przeciwko temu ze tacy ludzie chodza po
      swiecie doputy dopuki nie realizuja swoich potrzeb,czyli nie krzywdza dzieci.to
      jest choroba,i straszna dewiacja ale to sa dorosli myslacy ludzie i moga
      zapanowac nad swoim zachowaniem i nic nie tlumaczy krzywdzenia
      malych,kochanych,bezbronnych istot jakimi sa dzieci.
      takze popieram!!!!!!!!
      pozdrowionka
      • Gość: kj Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:38
        zabić pedofili!!!!!!! hehe niewiedziałam że tyle kolesi leci na 17-latki;]
        dobrze wiedzieć bo tyle mam he
        • Gość: xxx Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:59
          no ba... ;) co robisz w weekend? ;)
    • Gość: dawid Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 19:33
      dziewczyno pedofili liczy sie zgodnie z prawem do osob ponizej 15 roku zycia a
      ty juz jestes prawie dorosla czyli stara dupa jak ja :)
      pzdr.
    • Gość: Mike Re: do zboczencow lub lepiej pedofilow IP: 81.210.123.* 18.08.04, 12:55
      z miejsca i masz swieta racje przecierz to jest pojebane ich nie trzeba leczyc
      a eksterminowac!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka