Dodaj do ulubionych

Życie seksualne Maryli Rodowicz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:13
Pani Maryla wyznała, że lubi seks coraz bardziej, bo im jest starsza, tym jej
lepiej smakuje i coraz trudniej ją w pełni zaspokoić. Czy tak jest naprawdę?
A może im człowiek starszy, tym ma mniej sił witalnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:14
      Chyba człowiek im starszy tym jest bardziej doświadczony i wie czego chce.
      • Gość: beata Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:21
        Ten wywiad z nią był żenujący...Widzi, że popyt na nią spada, to chwyta się
        różnych metod podniesienia zainteresowania swoją osobą - najpierw wyraziła chęć
        współpracy z Jeden Osiem L, a teraz opowiada o tym, jak jest jej bosko w łóżku,
        jak lubi owłosionych, jak eksperymentuje z Kamasutrą itd. itp. Może jeszcze
        zechce pobić seksualny rekord Polski?
    • Gość: Wojnar czyściciel Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:52
      Rodowicz to stara rura nieprzeczyszczona
    • Gość: apiu Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:27
      Stara pszczoła jeszcze bzyka:)
    • Gość: apiu Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:35
      A tak na marginesie, to w domach starców uprawiają sex?
      • cosmodziewica Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz 12.08.04, 14:46
        na marginesie nie, raczej na wersalce
    • Gość: marta Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:11
      myślę, że jej chłopu należy złożyć kondolencje...
    • Gość: www.sejm.gov.pl Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: 195.136.148.* 13.08.04, 01:53
      Z wiekiem można nabierać chęci.

Wprawdzie Renata jest młodsza od Maryli, ale aż nie może wytrzymać na
      Wiejskiej, tak ją pirzy do chłopa.

"LUBIĘ SEKS, JAK KOŃ OWIES" - to tłumaczy wszystko...
      • Gość: felek2 Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:25
        Porównanie z Renatą bardzo mi się spodobało. Ciekawe, czy Maryla też ma kurwiki
        w oczach? Swoją drogą to ten jej facet powinien dostać jakiś order albo rentę...
    • Gość: inspira Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 03:16
      ta hmmm... "pani" zawsze lubiła sex z tego co kojarzę. Dlatego mimo wątłego
      głosu żyje nam do dziś jako pierwsza ..."dama" polskiej piosenki.
      Kondolencje polskiej piosence i wszystkim nabranym przez propagandę...
    • Gość: Kaaz Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.sara / *.in-addr.btopenworld.com 13.08.04, 11:37
      Przychodzi dziadek do lekarza i mówi:
      "Moi koledzy chwalą się że jeszcze się uganiają za dupami" Co mam robić bo ja
      nie mogę... "Niech pan też się im chwali"

• Gość: apiu Re: Życie seksualne Maryli Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:05
        Dobre, może ona też się tylko chwali?? W końcu każdy sposób dobry, byle o tobie
        mówili...Jak ta pani z jednego zespołu, co opowiedziała w radiu, jak
        zamordowałaby inną panią...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka