Dodaj do ulubionych

OSTRO CZY DELIKATNIE..............................

IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:46
DZIEWCZYNY LUBICIE KOCHAC SIE OSTRO CZY DELIKATNIE, I CO NAJBARDZIEJ LUBICIE
ROBIC Z PARTNEREM?
Obserwuj wątek
    • kropelka25 Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... 12.08.04, 20:33
      To zależy od nastroju,dnia i partnera.Zazwyczaj szalejemy,nie ma miejsca w domu
      gdzie się nie kochaliśmy (wyprzedzając głupkowate komentarze,w lodówce się nie
      kochaliśmy),ale lubie też wolno i delikatnie,przy spokojnej muzyce,wtedy
      bardziej mi zależy na związku emocjonalnym niż na doznaniach fizycznych.
      Z resztą najważniesze jest dopasowanie względem temperametu wtedy to można
      wszystkiego wypróbować
    • Gość: Paula Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... IP: *.ipt.aol.com 12.08.04, 20:55
      czesc Dawid :)
      ja tez uwazam, ze zalezy od nastroju, raz mam ochote na szybki numerek czy
      jestem tak napalona to wole mocno i szybko, a innym razem jak wiem ze jest duzo
      czasu to lubie sie delektowac, lubie jak mezczyzna piesci kazdy kawalek mego
      ciala, jak caluje kazdy centymetr, jak dlonmi dotyka moje cialo i
      szepsze "jestes najpiekniejsza, najcudowniejsza" lubie jak wchodzi we mnie
      delikatnie i plynnie, a dopiero pozniej jego ruchy staja sie szybsze i bardziej
      gwaltowne. czasem lubie miec wplyw na tempo i rozwoj ale czasem lubie sie
      poczuc mala slaba kobietka i przytulona mocno wramionach silnego mezczyzny
      lapac z trudem oddech w czasie orgazmu...
    • Gość: Jola Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... IP: 80.51.234.* 12.08.04, 21:40
      lepszy jest ostrzejszy seks.
    • Gość: DAWID Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:11
      DZIEWCZYNY WIELKIE DZIEKI ZA WASZE ODPOWIEDZI CZEKAM NA DALSZE
      POZDRO!
    • Gość: sankan Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... IP: *.tz.ar.szczecin.pl 13.08.04, 14:04
      ja po seksie ze swim chlopem mam "lekkie" problemy z chodzeniem, sutki mam
      pogryzione do krwi i obolałe. ale zawsze powiem - bylo warto. zresztą on też
      uwielbia moje ząbki na swoim.....ciele
      moja mała perwersja. tylko idąc do pracy czasami nie moge sie skupić bo wiele
      rzeczy przypomina mi to co sie działo.
      ach....
    • Gość: aaaa Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:32
      ostro i delikatnie zarazem.....kąsanie ale i delikatne masowanie, drapanie ale
      i czuły dotyk językiem...yhmmmm...;)
      • Gość: Eurofabrika.com Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 08:48
        Ja wiem , ale nie powiem.
        Nicola
    • bussiness Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... 15.08.04, 10:15
      To zalezy od tego jak bardzo sie chce ;) jesli bardzo to dluga bardzo delikatna
      gra wstepna jest zdecydowanie zbedna:) A sam stosunek- zalezy od nastroju i
      okolicznosci (trudno bawic sie w jakas super ostra jazde gdy rodzice sa w
      pokoju obok;) Pzdr
    • magdalena_22 Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... 15.08.04, 12:20
      zanim poznalam mojego obecnego faceta, lubilam delektowac sie sexem, kazdym dotykiem.. A teraz uwielbiam, gdy z moim mezczyzna uzadzamy sobie ostra jazde. Gdy moj mezczyzna wchodzi we mnie ostro i mocno. Wtedy czuje sie cudownie, jemu tez sie podoba. Wszystko zalezy od partnera. Moj obecny tak mnie kreci, ze zwariowalabym gdybysmy kochali sie dlugo i namietnie, nie wytrzymalabym tego napiecia. Dlatego rzucamy sie na siebie i uprawiamy ostra jazde.
    • Gość: monika Re: OSTRO CZY DELIKATNIE......................... IP: 81.190.172.* 15.08.04, 15:55
      różnie z tym bywa, zależy od dnia, nastroju. ale ja raczej preferuję seks
      podany na ostro. pozdrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka