Dodaj do ulubionych

Pomóżcie mi - chcę przytyć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 23:49
Mam ogromna prośbę - czy możecie mi napisać co zrobić zeby przytyć choć 5 kg?
Wszędzie widzę tylko diety odchudzające. Chciałam zaznaczyć że słodycze nie
pomagają, pożeranie stosów kanapek itp. tez nie :( A ja chciałabym nabrac
bardziej kobiecych kształtów.Może któras miala podobny problem. ( 170cm, 47kg)
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.ec.pl / *.ec.pl 19.08.04, 23:52
      ty chcesz przytyć a ja chcę schudnąć(ważę 75kg-174cm) nawet nie wyobrażasz
      sobie jak bardzo. Już bym wolała być chuda jak patyk i nosić to co chcę. Ciesz
      się dopóki jesteś chuda bo kiedyś możesz żałować że przytyłaś
      • Gość: 3somia21chromosomu Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: 217.97.213.* 20.08.04, 17:32
        moja kolezanka byla kiedys gruba teraz niezla z niej laska: nie jadla miesa,
        nakladala na brzuch i uda krem wyszczuplajacy owijala te partie folia
        aluminiowa i zanurzala sie pod kolderke ( przy cieple lepiej dzialaja wszelkie
        specyfiki) poza tym duzo sexu i papierosow robi swoje....pierwsze- jestem na
        tak, drugiego nie polecam..
      • Gość: Zapaleczka Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:33
        widzisz ... będą chudą jak patyk niestety nie można nosić tego co chcesz ... to
        jest cholernie blędne myślenie !!! bluzki na tobie wiszą ... a jak już leżą to
        wygladasz tak strasznie chudo w nich ... poza tym chuda jak patyk przeważnie ma
        mały biust (brak tkanki tłuszczowej) i naprawde głupio jest nosić stanik 70A
        który i tak nie jest wypełniony biustem ... nawet nie wiesz ile jest problemu z
        zakupem choćby sukienki na lato... podobają mi sie takie z odkrytymi plecami
        ale co z tego jak kości widać , wisi na tobie, a z przodu bez staniczka sie nie
        pokaże bo "równo" ... a dziewczynom takim jak ja które mają szybką przemianę
        materii strasznie trudno przytyć ... bo co z tego jak jestem w stanie zjeść
        pizze całą skoro nic mi z tego nie przybędzie ??? na diecie nigdy nie byłam ...
        uwielbiam wszystko co tuczące ale nie tyję ... z drugiej strony na zrzucenie
        kilogramów jest masa diet a na przytycie niestety nie ma ... bo jeść można ...
        ale nie opychać się na siłę żeby przytyć !!! mam 167cm wzrostu i niecałe
        49kg ... to strasznie mało ... 5 kg brzmi jak zbawienie !!!
        • Gość: asia Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.ec.pl / *.ec.pl 20.08.04, 20:33
          no cóż może i masz racje ale nie wiesz jak to jest gdy musisz ukrywać każdą
          wystającą fałdke bo ktoś się z ciebie nabija i mowi że nie powinnaś nosić
          takich bluzek to jest po prostu chamstwo
    • Gość: karolina Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 20.08.04, 00:29
      mialam ten sam problem ale teraz w koncu przytylam,a wiesz w jaki
      sposob...wyjechalam,zmienilam klimat,jestem teraz w kanadzie i przytylam juz
      5kg w ciagu 1,5 miesiaca.sprobuj cos takiego jak masz mozliwosc.wyjedz gdzies
      gdzie jest inny czas niz w polsce.wtedy twoj organizm pracuje w nocy tak jak w
      dzien i na odwrot.to naprawde pomaga.
    • adziocha Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć 20.08.04, 11:05
      mam ten sam problem, tzn. mialam. Bylach chuda jak patyk, szczegolnie w nogach.
      Teraz przy wzroscie 173 waze 56 i jest akurat. Jak to zrobilam? Uwielbiam KFC i
      jesc sama kielbase, wedline, boczek, slodycze.....mniam mniam. Teraz to nawet
      narzekam na moj duzy brzuszek :(( Ale zapewniam cie ze to trwalo troche
      czasu...poprostu mamy taka przemiane materii. Lepiej byc chuda niz miec za
      duzo. Trzymaj sie!!
      • Gość: ada Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.elisa-laajakaista.fi 22.08.04, 00:33
        Mialam ten problem (170cmm, 49kg)
        Mi pomogly cwiczenia kulturystyczne. zapisalam sie do klubu i cwiczylam
        regularnie. Obecnie waze 56kg i mam naprawde b. dobra figure. W klubie poradza
        tez co jesc by nabrac masy miesniowej, a nie tluszczu.. Oczywiscie zadnych
        prochow! I szukaj klubu z sekcja dla kobiet!
    • Gość: xxx Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 17:19
      jedz więcej ;)
    • Gość: 3somia21chromosomu Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: 217.97.213.* 20.08.04, 17:28
      to nieprawda ze jak sie wiecej je to sie tyje..wszystko zalezy od przemiany
      materii...ja tez jestem chudziutka..jem duzo..i nic..najwyzej troche przytyje w
      dupencji ale potem wszystko wraca do normy..a chcialabym przytyc w
      ramionach..bo niektorzy juz konstatuja ze chyba jestem
      anorektyczka...wunderbar...dodam ze plywam duzo na grzbiecie ale miesni jakos
      nie widac ..buu;(
    • Gość: nevermind Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:01
      a może masz nadczynność tarczycy? często za rzekomą dobrą przemianą materii
      kryje się ta przypadłość-może warto wpaść do lekarza i zrobić sobie poziom
      hormonów T3, T4 i TSH.
      a jak faktycznie taki twój urok to polecam: duzo bananów, awokado, soków
      owocowych, fast foody jak najczęsciej i to najlepiej w nocnej porze, wtedy
      tempo metabolizmu spada.
      pzdr
      • Gość: ania Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:37
        Nadczynności tarczycy na pewno nie mam i innych chorób też nie( robiłam chyba
        wszystkie mozliwe badania) a mimo to wyglądam jak anorektyczka. Fast foody
        nocną porą tez nie pomagają :(
        • Gość: nevermind Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:05
          no to ja nie wiem, to może obżeraj sie nie ruszając się z łóżka, tego już chyba
          nic nie przebije...
    • Gość: x Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:06
      sa tabletki na spowolnienie przemiany materii. Kumpel bral i pomoglo :) Poza
      tym SIŁOWNIA!!!! Miesnie odpowiednie wypracowac i o wiele lepiej bedziesz
      wygladac a na pewno nie schudniesz. Nie przejnuj sie ja mam 175 cm i waze 54
      kilo i tez mi mowia ze za chuda jestem i takie tam głupoty :) Ech jak milo by
      bylo chociaz raz w zyciu moc sie odchudzac... albo nie jest tyle :P Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:42
        szwagier mojej kumpeli brał jakieś tabletki zeby przytyć i w rezultacie
        schudnął! :)
    • Gość: magda Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 22:14
      jak mzoesz to napisz do mnie madzia232@interia.pl mam podobny problem.
      pozdrawiam
    • sabinka_20 Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć 21.08.04, 01:05
      Jedz ciągle chipsy i popijaj colą,duzo makaronu,który bardziej pobudza apetyt
      no i czekolade z rodzynkami,a rano muesli zalane najpierw ciepłym mlekiem ,a
      potem z dodatkiem jogurtu.Tylko musisz uważac ,bo mi tak na poczatku zrobiły
      sie fałdki na brzuszku i boczki.Ale jesli bedziesz cwiczyła z pol godzinki na
      te partie ciała, to reszta powinna sie powiekszyc... :)
    • Gość: nidia Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: 193.151.48.* 21.08.04, 08:33
      hej ja mam 172cm i 50kg i nie uwazam sie za chuda ale jak spadałam ponizej to
      juz było nie za ciekawie:) ale tez nie moge przytyc choc sie objadam:)
      POWODZENIA!!
      • laurenka_22 Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć 21.08.04, 09:37
        Hej zapomnialaś napisać ile masz lat bo to ma bardzo duże znaczenie w jakiejkolwiek diecie.
        Pozdrawaim.
        • Gość: Anka Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:43
          mam 20 lat
          • Gość: Zapaleczka Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 16:59
            a ja mam 19 lat
    • Gość: ladyl Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 11:02
      mam ten sam problem. nigdy sie nie odchudzalam a waze 48kg przy 167cm.. dobrze,
      ze chociaz moje 75b sie nie zmienilo :) to wszystko przez stres.
      moglabym przytyc.. ale nie moge. przestalam juz walczyc bo nic nie dziala.
    • Gość: Marco Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:32
      Pizza, McDonalds i piwo. Efekt murowany.
      • Gość: naenae Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 16:54
        ...ja zawsze wstydziłam się tego że jestem chuda.(mam 180cm wzrostu i waze 52
        kg)..
        ale mi przeszlo i uczyniłam z tego swój atut...nie obchodzi mnie to że ludz
        iemowią że jestem anorketyczka,ze chyba wyszlam z Oświecimia itp.
        od zawsze próbowałam przytyć ale poprostu się nie da...(jestem zdrowa robilam
        wszystkie badania)
        duzo tez trenuje(od 2 lat capoeira)....i poprostu taka jest natura..trzeba sie
        z tym pogodzic i tyle....
    • Gość: kozborn Re: Pomóżcie mi - chcę przytyć IP: *.torun.mm.pl 23.08.04, 20:16
      Jedz dużo i często, to znaczy o nieregularnych porach. Dla odchudzających się
      najgorsze jest tzw. "pojadanie", a zatem - do czytania, do oglądania TV,
      słuchania muzyczki, przed snem, w pracy, szkole, zawsze - z kanapeczką, Marsem,
      tłustym żarełkiem, w weekendy obowiązkowy grill, a najlepiej nie tylko w
      weekendy. Polecam do każdego posiłku piwko, albo dwa, jeśli masz silną główkę
      rzecz jasna. pa!
      • Gość: ^_^ MC Rulezzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:34
        bueheheheh i oto jest rozwiazanie :)
        dzis rano w radiu sluszalam jak moeili obadaniach
        robionych w stanach. jakis kolo przez miesiac zarł
        w mc donaldzie i przytyl 11 kilo!! sniadanie...
        obiad... kolacja... Hmmm tylko trzba przeliczyc
        ile kasy na to pojdzie :P Chociaz ja nie chce
        11 kilo!! :P 3 mi wystarcza :) wiec moze bede jesc raz w tygodniu :P
        Od jutra zaczyna, :DD pozdro
        • Gość: Zapaleczka Re: MC Rulezzz IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:20
          udaje sie powoli !!!
          po maturze spadłam na niecałe 48 przy 167 cm wzrostu ...
          a wczoraj ważyłam się i mam 49.5 !!! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
          prawie 2 kg w ciągu 3 miesięcy wakacji !
          jak mowie moim koleżanką ze przytyłam i przy okazji cieszę się z tego jak
          dziecko to patrzą na mnie jak na idiotke a jedna to powiedziała mi ze jestesm
          jedyną osobą jaką zna która cieszy się z każdego kilograma więcej !!!
          mam nadzieję na jeszcze 3 kg ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka