Dodaj do ulubionych

przyjaźń z eks..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:23
czy jest mozliwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: przyjaźń z eks.. IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 18:32
      Jest. Ja to właśnie mam. Wspaniałego męża i eksa jako przyjaciela. Nawet u
      niego pracuję. Wiem, że zawsze mogę na niego liczyć. Nie wiem, czy to się
      bardzo podoba jego obecnej lasce, ale szczerze mówiąc mam to gdzieś. Zwłaszcza
      że stosunki między nami są czysto przyjacielskie.
    • mariolka99 Re: przyjaźń z eks.. 20.08.04, 19:12
      Jest.Ze wszystkimi mam super układy- każdy sie do czegos przydaje;) No poza
      jednym, ale to inna historia..;)
    • Gość: wodnik24 Re: przyjaźń z eks.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:45
      trudno jest przyjaźnić się z dziwkami
      • Gość: jzu Re: przyjaźń z eks.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:42
        Tylko dlaczego od razu z dziwkami... moze to zwykle qrwy byly... tylko sie
        ukrywaly
    • Gość: virtuallady Re: przyjaźń z eks.. IP: *.vline.pl 21.08.04, 12:58
      Jest. mam dwóch kupli-eks. Nic już nas nie łączy oprócz przyjaźni
    • Gość: Salina Re: przyjaźń z eks.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 04:05
      ja mam dwóch przyjaciól z 4 eks. więc wychodzi, że pól na pól można:) to chyba
      zależy od charakteru i okoliczności, w ajkich się rozstajecie. Niestety nie
      zawsze starczy siły by rozwinąc lub utrzymać przyjaźń. A czasem po prostu nie
      warto. Ale ja mam to szczęście, że jeden to Przyjaciel, któremu można wszystko
      powierzyć a drugi... no cóż...drugi się bardzo stara być moim przyjacielem
      bo... nadal mnie kocha
      • Gość: kina Re: przyjaźń z eks.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 06:42
        hmmm...ponoć to prawda ,że taka przyjażń istnieje...kiedyś byłam przekonana ,że
        tak włąsnie jest ,ale teraz już tak nie uważam -mój facet też miał taka tak
        zwaną,,koleżanke''wiedziała ,że on jest ze mnai wszystko byłoby cacy,ale
        niestety...ledwo wyjechałam na jakiś czas a ona już zaczeła udeżac do
        niego...chore podejście zwykłej prostaczki,która w moich oczach jest zwykła
        szara ku...wą~~szczerośc za szczerośc..wiec zaczynam myślec ,że tego typu
        przyjaznie nie istnieją na dłuzsza mete...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka