Gość: babygirl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:23 czy jest mozliwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: przyjaźń z eks.. IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 18:32 Jest. Ja to właśnie mam. Wspaniałego męża i eksa jako przyjaciela. Nawet u niego pracuję. Wiem, że zawsze mogę na niego liczyć. Nie wiem, czy to się bardzo podoba jego obecnej lasce, ale szczerze mówiąc mam to gdzieś. Zwłaszcza że stosunki między nami są czysto przyjacielskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: przyjaźń z eks.. 20.08.04, 19:12 Jest.Ze wszystkimi mam super układy- każdy sie do czegos przydaje;) No poza jednym, ale to inna historia..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik24 Re: przyjaźń z eks.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:45 trudno jest przyjaźnić się z dziwkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jzu Re: przyjaźń z eks.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:42 Tylko dlaczego od razu z dziwkami... moze to zwykle qrwy byly... tylko sie ukrywaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: przyjaźń z eks.. IP: *.vline.pl 21.08.04, 12:58 Jest. mam dwóch kupli-eks. Nic już nas nie łączy oprócz przyjaźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salina Re: przyjaźń z eks.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 04:05 ja mam dwóch przyjaciól z 4 eks. więc wychodzi, że pól na pól można:) to chyba zależy od charakteru i okoliczności, w ajkich się rozstajecie. Niestety nie zawsze starczy siły by rozwinąc lub utrzymać przyjaźń. A czasem po prostu nie warto. Ale ja mam to szczęście, że jeden to Przyjaciel, któremu można wszystko powierzyć a drugi... no cóż...drugi się bardzo stara być moim przyjacielem bo... nadal mnie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kina Re: przyjaźń z eks.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 06:42 hmmm...ponoć to prawda ,że taka przyjażń istnieje...kiedyś byłam przekonana ,że tak włąsnie jest ,ale teraz już tak nie uważam -mój facet też miał taka tak zwaną,,koleżanke''wiedziała ,że on jest ze mnai wszystko byłoby cacy,ale niestety...ledwo wyjechałam na jakiś czas a ona już zaczeła udeżac do niego...chore podejście zwykłej prostaczki,która w moich oczach jest zwykła szara ku...wą~~szczerośc za szczerośc..wiec zaczynam myślec ,że tego typu przyjaznie nie istnieją na dłuzsza mete... Odpowiedz Link Zgłoś