Dodaj do ulubionych

Michał Bąkiewicz......................

IP: 195.136.126.* 22.08.04, 13:44
Dziewczyny co myślicie na temat tego przystojniaka? Jak podoba Wam się jego
śmiała sesja w Cosmo?Dla mnie to ideał mężczyzny.........ma wszystko co jest
potrzebne facetowi!!!!Proszę o Wasze opinie!!!!!!!Pozdrófka:)))))))
Obserwuj wątek
    • bussiness Re: Michał Bąkiewicz...................... 22.08.04, 14:01
      jakos nie zapamietalam jak wyglada.. Dla mnie ideal jest jeden i to nie zaden
      ekshibicjonista z sesji zdjeciowej w cosmo , tylko moj mezczyzna.
    • afficzka Michał Bąkiewicz...................... 22.08.04, 14:17
      No Michałek jest całkiem przystojny,ale nie powiem,że jest ideałem...wszytkie laski za nim sikaja...ale nie wspomne ile te jego fanki maja lat..hehe
      pozatym nie jest az tak dobrym siatkarzem...(jak z nigo robia)
      pozdrowki
      • Gość: mantra Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 01:42
        afficzka, chyba nie widzialas meczu z Argentyna, zdobyl najwiecej punktow !!! W
        ataku i serwach jest naprawde dobry, a poza tym calkiem przystojny, ale uroda
        to nie wszystko...
        • Gość: a Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: 213.25.24.* 25.08.04, 11:00
          chyba cos Ci sie pomylilo Mantra. w meczu z Argentyna najwiecej punktow zdobyl
          Piotrek Gruszka. A Michal byl najlepszy, ale w meczu z Tunezja!!
    • Gość: Joanna 76 Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:19
      Nie w moim typie... Nie lubie umięśnionych plejbojów ;) A wszystkie lski na
      nich lecą :||
      • bussiness Re: Michał Bąkiewicz...................... 22.08.04, 19:25
        z powyzszych postwo wynika ze jednak nie wszystkie :D
    • kundel_bury Re: Michał Bąkiewicz...................... 22.08.04, 19:59
      Gość portalu: Łucja napisał(a):

> Dziewczyny co myślicie na temat tego przystojniaka? Jak podoba Wam się jego
      > śmiała sesja w Cosmo?Dla mnie to ideał mężczyzny.........ma wszystko co jest
      > potrzebne facetowi!!!!Proszę o Wasze opinie!!!!!!!Pozdrófka:)))))))
      Mnie interesuje, co takiego ma Michał Bąkiewicz, co czyni z niego ideał
      mężczyzny. Może jak się dowiem, to będę próbował dążyć do tego ideału?
    • Gość: zupa jest w wojsku Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:01
      Nazwisko ma bardzo seksowne, w sam raz dla koprofili :-P

Do skopania ogródka może się nadaje albo jako osobisty trener dla starszych
      pań, ale raczej nie do konwersacji
    • Gość: ktoś Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 08:51
      jest może przystojny ale nie jest ideałem. Zwykły plejboj, a ja takich nie
      znosze. Zrobić sobie nagie zdjęcia za kasę, coć okropnego. Jak powiedziała
      wcześniej jakaś osoba może do skopania ogrodnika by się nadawał.
    • mariolka99 Re: A kto to Michał Bąkiewicz? 23.08.04, 13:34
      ???
    • mariolka99 Re: Juz wiem kto to Michał Bąkiewicz;) 23.08.04, 19:32

• Gość: kajak Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: 195.136.126.* 24.08.04, 01:38
      ja nie wiem co Wy w nim widzicie!on wcale nie jest miły!a uroda?zobaczycie za
      10 lat..............
    • Gość: ja Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 25.08.04, 00:12
      watek bez sensu!
    • Gość: słodka22 Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 09:57
      Jak dla mnie to nie bardzo... Ani to przystojne, ani na mądre nie wydladą.
      A te jego fanki, co to niby ich tak wiele,widziałyście??? Współczuć mu trzeba.
      Średnia wieku- jkieś 13 lat, albo strasznie brzydkie. A najcześciej jedno i
      drugie!:)
    • adziocha Re: Michał Bąkiewicz...................... 25.08.04, 10:21
      jest fajowy ;)
    • Gość: justynka Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.08.04, 10:51
      hmm..przystojniaczek z niego..jakies takie dziwne te wasze odpowiedzi..moim
      zdaniem muwicie ze nie lubicie facetuff typy playboy bo gdzies w podswiadomosci
      wiecie ze nie macie u takich szans.a tak wogle to michał jest bardzzo ładniutki
      a nie wspomne jush o GOŁASIU !!!...
    • mariolka99 Re: Michał Bąkiewicz...................... 25.08.04, 14:12
      Justynka, a w jakim języku Ty to napisałaś? Bo na polski mi coś nie wygląda...
    • Gość: Martuśka Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.osiedle.net.pl 25.08.04, 15:36
      niom Michałek jest do schrupania, fajna dupcia. Co z wami dziewczyny??? zgzdzam
      sie z Justyna przynajmniej jedna szczera.
    • Gość: hehe Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 19:18
      no tak jest przystojny, ale nie zbyt wiele osób lubi facetów, którzy rozbierają
      się za kasę. bo przecież sam facet nie pójdzie i spyta się czy mu zrobia sesję
      nago.
    • Gość: eleonora pipka Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.acn.pl 25.08.04, 21:15
      a kto to??
    • Gość: rewia Re: Michał Bąkiewicz...................... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 26.08.04, 14:52
      kurwa co Wy macie za problem????to raczej Bąk ma problem ze znalezieniem
      kobiety!A WY tu o urodzie rozwazacie!!!Zejdzcie na ziemię kurwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka