alafriend 22.08.04, 23:09 mój chłopak lubi mi wąchać nogi... mnie to krępuje bo człowiek to człowiek nie zawsze jest świeży... ale jemu nie przetłumacze ... co zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghostdogg Re: wąchanie nóg 22.08.04, 23:11 alafriend napisała: > mój chłopak lubi mi wąchać nogi... mnie to krępuje bo człowiek to człowiek > nie zawsze jest świeży... ale jemu nie przetłumacze ... co zrobić?? kaz mu wyssac sobie z tylka bąka to napewno bardziej go zainteresuje. bedzie mogl zagadywac co jadlas Odpowiedz Link Zgłoś
alafriend Re: wąchanie nóg 23.08.04, 22:26 weź koles zastanów sie co piszesz! i wiesz co? -PIERDOL SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: wąchanie nóg 23.08.04, 23:17 nie przejmuj się tym, faceci mają dziwne małe odchyły, mój lubi jak przy nim pierdzę, cieszy go to. Oni po porostu tacy są, czasem sobie w nosie podubią, wąchają czy im pachy nie śmierdzą, a jak kochają jakąś kobietę to nic ich w niej nie brzydzi dlatego tak robią też w stosunku do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: wąchanie nóg IP: *.torun.mm.pl 23.08.04, 23:24 bzdury opowiadacie!!! Owszem, ja też mam mały odchył, bo również jestem stópkowym fetyszystą i uwielbiam mojemu Słoneczku wycyckać wszystkie paluszki, ale wcale nie dlatego, że coś nie tak z jej higieną. Stópki ma czyściutkie i dlatego to taka przyjemność. Cała jest piękna i czyściutka i dlatego mogę wylizać ją calutką jak loda w KAŻDYM miejscu. I Wam życzę tak udanych doświadczeń ze swoimi partner(k)ami. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: wąchanie nóg 23.08.04, 23:26 mi nie chodziło o jakieś obleśne rzeczy, tylko takie dla kobiet roszkę dziwne. pozdro:) i nie denerwujcie się tak bo to szkodzi zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: wąchanie nóg IP: *.torun.mm.pl 23.08.04, 23:28 A co jest dla Ciebie trochę dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: wąchanie nóg 23.08.04, 23:31 no takie tam wąchanie nóg, ty to rozumiesz bo jesteś męrzczyzną a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: wąchanie nóg IP: *.torun.mm.pl 23.08.04, 23:37 inaczej: wąchanie czego jest o.k.? Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: wąchanie nóg 23.08.04, 23:40 wiesz co jesteś strasznie drobiazgowy i upierdliwy, a ja nie mam zamiaru się denerwować, bo rzucam palenie i to jest mój pierwszy dzień niepalenia, a im bardziej jestem zła to tym bardziej jestem głodna, bo jem zamiast palić , więc człowieku albo wyluzuj albo skończ tą rozmowe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: wąchanie nóg IP: *.torun.mm.pl 23.08.04, 23:48 Ejjjjjjjjj, luz! kto sie denerwuje? Na pewno nie ja! :))) ale biore poprawke na pierwszy dzień niepalenia, choć pojęcia o tym nie mam, bo nigdy papierosa do ust nie wziąłem, nie licząc kilku cygar... Wręcz przeciwnie, myślałem, że gadka o upodobaniach i guścikach jest bardzo odprężająca. Wyluzuj i pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: wąchanie nóg 23.08.04, 23:50 aaaaa!!!! sorka może to prawda, bo to chyba ja nad sobą nie panuję, kurcze zaraz idę do lodóweczki po piwko, wypiję i idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaCinek szpileczki IP: *.enformatic.pl 24.08.04, 19:55 a ja lubie szpileczki, nic na to nei poradze to jest silniejsze ode mnie, po prostu obserwacje kobiet zaczynam od szpilek, na randke musza byc szpilki do lozka musza byc szpilki-nie wiem juz nawet jak to leczyc ale weicie co?-podoba mnie sie to....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alafriend Re: wąchanie nóg 24.08.04, 17:46 Dzięki lolinkaa! Takiej odpowiedzi oczekiwałam:) ze to normalne! Kocham jak mój ukochany zajmuje sie moimi stópkami<ale nie zawsze:)> Niektórzy na tym forum troche przeginają:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: wąchanie nóg 24.08.04, 18:26 cieszę się, że mogłam ci pomóc i nie przejmuj się wszystkimi wypowiedziami na tym forum, bo niektóre są bardzo głupie... tylko ciesz się, że masz takiego kochającego faceta:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: wąchanie nóg IP: *.opera-mini.net 27.11.13, 22:51 Przy mnie też byś mogla popierdzieć :* ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: wąchanie nóg IP: *.torun.mm.pl 24.08.04, 18:31 ja też kocham stópki mojego Maleństwa. ale niczyje inne. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: wąchanie nóg 24.08.04, 18:33 i tak ma być!!! ludzie bądżcie szczęśliwi i cieszcie się tym, że macie taką swoją drugą połówkę:) Odpowiedz Link Zgłoś