Dodaj do ulubionych

Czy LSD może zryć beret ?

IP: *.pl / *.atrax.pl 02.09.04, 00:02
Boję się, że moja córka się kiedyś skusi i co wtedy ?
Słyszałam, że to może powodować nieodwracalne zmiany.

Pozdrawiam all.
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: Czy LSD może zryć beret ? 02.09.04, 00:07
      W najgorszym wypadku wyląduje na forum Cosmo i opowie o swoim pierwszym razie z
      kaszanką, ciupagą, ogórkiem, świeczką a może pójdzie dalej i w ruch pójdzie
      marker, myszka, szklanka. Ewentualnie dobierze się do swojego chomika, wyssa
      jajniki odkurzaczaczem, zrobi trójkąta z facetem i dalmatyńczykiem...

Ale nie martw się, dr czaroffnica czeka, mam mgr z rzucania klątw, leczenia
      uzależnień i nadmiernej masturbacji. Zawsze pomogę.
      • Gość: Monika Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.pl / *.atrax.pl 02.09.04, 00:42
        Brałaś kiedyś ?
        • ghostdogg Re: Czy LSD może zryć beret ? 02.09.04, 08:16
          Gość portalu: Monika napisał(a):

> Brałaś kiedyś ?

ja biore codzinne i mam zryty beret jak rżysko
          • Gość: Legalna Blondynka To widać !!! IP: *.pl / *.atrax.pl 02.09.04, 10:55
    • Gość: struda Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.04, 11:03
      beret z antenką??
    • valpurgius Re: Czy LSD może zryć beret ? 03.09.04, 17:14
      Powiem tak: Kwasiki beret zryja najszybciej. Odlotowe jazdy maja ludzie ktorzy
      je wzieli, mam takich znajomych. Jeden walek- na szkoleniu mi mowili, ze jesli
      juz impreza krysztaly cpa, to niech ktos w grupie zostanie trzezwy, coby reszte
      powstrzymac od np. wyskoku oknem. Kwasy to swinstwo, zreszta dragi w ogole sa
      ble. Ja zem czysty:)
      • Gość: Monika Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.pl / *.atrax.pl 03.09.04, 22:40
        Ten koleś mądrze godo !!!
        • valpurgius Re: Czy LSD może zryć beret ? 03.09.04, 22:44

> Ten koleś mądrze godo !!!

Dziekuje za uznanie, jezdem zaszczycony:)
        • ohtar_alduva Re: Czy LSD może zryć beret ? 03.09.04, 23:08

> Ten koleś mądrze godo !!!

Nie wiem o co chodzi ale pewnie jak zwykle Valpurgius pierdoli kocopoly :D
          A tak na serio to masz racje, zgadzam sie z toba i z nim....
          • ohtar_alduva Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 01:43
            Sorry, tak sie jeszcze raz przyjrzalem temu watkowi i musze sie przyznac ze zle
            spojrzalem i zamiast LSD myslalem ze to jest SLD...:( <glupek> Pewno ze
            valpurgius ma racje....heh, na przyszlosc najpierw pomysle potem napisze :)
            • valpurgius Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 11:07
              ohtar_alduva napisał:

> Sorry, tak sie jeszcze raz przyjrzalem temu watkowi i musze sie przyznac ze
              zle
              >
              > spojrzalem i zamiast LSD myslalem ze to jest SLD...:( <glupek> Pewno ze
              >
              > valpurgius ma racje....heh, na przyszlosc najpierw pomysle potem napisze :)

Za duzo kwasow...
      • Gość: impoerator Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 23:22
        Po takim gównie to możesz odjechać i to na maxsa. Znam kolesia co po LSD
        pozostał w własnym świecie to znaczy jego mózg tam pozostał koleś żyje ale co z
        tego skoro nie jest w stanie funkcjonować samodzielnie. Także nie polecam Ci bo
        obojętnie od dawki możesz skończyć jak 0N!
        • wujekdobrarada Re: Czy LSD może zryć beret ? 05.09.04, 01:46
          gdzie to kurwa wyczytales? w Halo? czy w Cosmo? hehe
    • cotypowiesz Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 01:48
      Czy LSD może zryć beret?

Patrzać na przypadek the nevermind stwierdzam, że tak. To już jest przypadek
      kliniczny
    • mijaczek Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 02:53
      Jak widac po tym forum to nie trzeba kwasu brac, zeby miec zryty beret, zapytaj
      sie szanownych cosmo-forumowiczek na czym sie wychowaly i wyklucz te wszystkie
      rzeczy z zycia corki!
      Mia
      • wujekdobrarada Re: Czy LSD może zryć beret ? 05.09.04, 01:48
        DOBRE!!! hehe PS. dobry kartonik nie jest zly!!! (szczegolnie z dopalaniem!!!)
    • eyes69 Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 12:38
      Nie... To w ogole nie szkodzi. :/ Znasz moze jakiegos zdrowego narkomana, bo ja
      nie.
    • Gość: Legalna Blondynka Kwas to jak tornado F100 IP: *.pl / *.atrax.pl 05.09.04, 02:25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka