Gość: Monika IP: *.pl / *.atrax.pl 02.09.04, 00:02 Boję się, że moja córka się kiedyś skusi i co wtedy ? Słyszałam, że to może powodować nieodwracalne zmiany. Pozdrawiam all. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Czy LSD może zryć beret ? 02.09.04, 00:07 W najgorszym wypadku wyląduje na forum Cosmo i opowie o swoim pierwszym razie z kaszanką, ciupagą, ogórkiem, świeczką a może pójdzie dalej i w ruch pójdzie marker, myszka, szklanka. Ewentualnie dobierze się do swojego chomika, wyssa jajniki odkurzaczaczem, zrobi trójkąta z facetem i dalmatyńczykiem... Ale nie martw się, dr czaroffnica czeka, mam mgr z rzucania klątw, leczenia uzależnień i nadmiernej masturbacji. Zawsze pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.pl / *.atrax.pl 02.09.04, 00:42 Brałaś kiedyś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Czy LSD może zryć beret ? 02.09.04, 08:16 Gość portalu: Monika napisał(a): > Brałaś kiedyś ? ja biore codzinne i mam zryty beret jak rżysko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: struda Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.04, 11:03 beret z antenką?? Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: Czy LSD może zryć beret ? 03.09.04, 17:14 Powiem tak: Kwasiki beret zryja najszybciej. Odlotowe jazdy maja ludzie ktorzy je wzieli, mam takich znajomych. Jeden walek- na szkoleniu mi mowili, ze jesli juz impreza krysztaly cpa, to niech ktos w grupie zostanie trzezwy, coby reszte powstrzymac od np. wyskoku oknem. Kwasy to swinstwo, zreszta dragi w ogole sa ble. Ja zem czysty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.pl / *.atrax.pl 03.09.04, 22:40 Ten koleś mądrze godo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: Czy LSD może zryć beret ? 03.09.04, 22:44 Gość portalu: Monika napisał(a): > Ten koleś mądrze godo !!! Dziekuje za uznanie, jezdem zaszczycony:) Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: Czy LSD może zryć beret ? 03.09.04, 23:08 Gość portalu: Monika napisał(a): > Ten koleś mądrze godo !!! Nie wiem o co chodzi ale pewnie jak zwykle Valpurgius pierdoli kocopoly :D A tak na serio to masz racje, zgadzam sie z toba i z nim.... Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 01:43 Sorry, tak sie jeszcze raz przyjrzalem temu watkowi i musze sie przyznac ze zle spojrzalem i zamiast LSD myslalem ze to jest SLD...:( <glupek> Pewno ze valpurgius ma racje....heh, na przyszlosc najpierw pomysle potem napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 11:07 ohtar_alduva napisał: > Sorry, tak sie jeszcze raz przyjrzalem temu watkowi i musze sie przyznac ze zle > > spojrzalem i zamiast LSD myslalem ze to jest SLD...:( <glupek> Pewno ze > > valpurgius ma racje....heh, na przyszlosc najpierw pomysle potem napisze :) Za duzo kwasow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impoerator Re: Czy LSD może zryć beret ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 23:22 Po takim gównie to możesz odjechać i to na maxsa. Znam kolesia co po LSD pozostał w własnym świecie to znaczy jego mózg tam pozostał koleś żyje ale co z tego skoro nie jest w stanie funkcjonować samodzielnie. Także nie polecam Ci bo obojętnie od dawki możesz skończyć jak 0N! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: Czy LSD może zryć beret ? 05.09.04, 01:46 gdzie to kurwa wyczytales? w Halo? czy w Cosmo? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 01:48 Czy LSD może zryć beret? Patrzać na przypadek the nevermind stwierdzam, że tak. To już jest przypadek kliniczny Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 02:53 Jak widac po tym forum to nie trzeba kwasu brac, zeby miec zryty beret, zapytaj sie szanownych cosmo-forumowiczek na czym sie wychowaly i wyklucz te wszystkie rzeczy z zycia corki! Mia Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: Czy LSD może zryć beret ? 05.09.04, 01:48 DOBRE!!! hehe PS. dobry kartonik nie jest zly!!! (szczegolnie z dopalaniem!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: Czy LSD może zryć beret ? 04.09.04, 12:38 Nie... To w ogole nie szkodzi. :/ Znasz moze jakiegos zdrowego narkomana, bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legalna Blondynka Kwas to jak tornado F100 IP: *.pl / *.atrax.pl 05.09.04, 02:25 Odpowiedz Link Zgłoś