Gość: jaaa IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 00:38 jak czesto połykacie? Czy w ogole to robicie? jakie to ma dla was znacznie? Bo z teg co wiem to dla facetow ogromne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_charlie Re: lodzik z połykiem 12.09.04, 17:17 A wiesz dlaczego dla facetow ma to ogromne znaczenie ? Bo po pierwsze primo - stosunki przerywane nie sa najzdrowsze; po drugie primo: sprobuj postawic sie w miejscu faceta: robisz mu dobrze ustami, facet prawie dochodzi, wykreca go juz, a ty nagle mowisz "no dobra, wystarczy, bo nie lubie polykac"... No i co teraz ? Facet ma do wyboru - a pamietaj ze sperma w tym momencie juz wylewa mu sie uszami: a) kibel i zakonczyc sprawe, b) spuscic sie na Ciebie, a ty tego moze tez nie lubisz ? c) spuscic sie za 30 sekund w Tobie, a tego NA PEWNO NIE LUBISZ... Stad naprawde to nie jest glupie rozwiazanie, jesli kobieta polyka, albo przynajmniej do konca robi w ustach, a tylko w ostatnim momencie wyjmie czlonka na zewnatrz. A sperma to same witaminki i dobrze na cere robi tak w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś
milkasexxx Re: lodzik z połykiem 12.09.04, 18:33 znaczenie ma duże a poza tym dobrze robi na cerę:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: lodzik z połykiem IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 18:48 hehe no to widze ze same korzyści :) Niedawno sprobowalam pierwszy raz i stwierdzam ze nie jest aż tak źle jak myślałam. Mój facet był bardzo zadowlony, dla mnie to nie było nic takiego a przyjemność jaką mu sprawiłam mnie bardzo ucieszyłą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem co mówię Re: lodzik z połykiem IP: *.smrw.lodz.pl 12.09.04, 22:12 bez łykania to nawet nie warto zaczynać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: lodzik z połykiem IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 22:17 hmmm ciekawe stwierdzenie choć jak dla mnie niemożliwe do wcielenia w życie ;] jakoś nie mogłabym za każdym razem połykać, mój facet za każdym razem jest zadowolony jak tylko biore go do ust ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: lodzik z połykiem IP: *.a.pppool.de 12.09.04, 22:17 hmm...czasem lubie zrobic swojemu chlopakowi z polykiem,to zalezy od dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: lodzik z połykiem IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.04, 23:53 zawsze z połykiem uwielbiam o Odpowiedz Link Zgłoś
erotooman Re: lodzik z połykiem 13.09.04, 21:01 wmacnia zęby i dziąsła leczy infekcje górnych dróg oddechowych pobudza apetyt i poprawia trawienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: lodzik z połykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 02:55 Ja tak samo TYLKO Z POŁYKIEM:-)Bez połyku mnie tak to nie rajcuje,mojego faceta też nie:-P Odpowiedz Link Zgłoś
soliera Re: lodzik z połykiem 13.09.04, 22:15 Ja nie mogę! Ogólnie jestem zboczuch i erotoman, ale na samą myśl, że kobitka łyknęłaby mi śmietankę, robi mi sie niedobrze! Na dodatek, jakbym miał ja jeszcze potem pocałować ... Obrzydliwsto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: lodzik z połykiem IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 22:22 A co myślisz w takim razie o minetkach? Robisz swojej kobiecie? I co, całujesz sie później z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
soliera Re: lodzik z połykiem 13.09.04, 22:36 Minetka to co innego. Ja to wręcz uwielbiam! Mógłbym ją lizać godzinami. Lubię tez jak ona mi ciągnie druciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrisssso Re: lodzik z połykiem IP: 5.172.248.* 23.03.14, 13:17 moja na początku znajomości zabawiała się ręką i tak sobie tryskałem, potem były usta i dokańczała ręką a po około 5 miesiącach znajomości każdy lodzik to tylko z połykiem leci!!!!!!! każdy!!!! ja rewanżuje się długimi sesjami lizania cipeczki ;-D Obecnie ja liże jej wszystko co ma na dole dziurki obie, łechtaeczke now wszystko a ona rewanżuje mi się pieszczotami penisa długimi i namiętnymi włanczająć w to czasami bonusa w postaci masażu prostaty :D mega! Odpowiedz Link Zgłoś