pumaaa 14.09.04, 18:52 ja mam dzis fatalny :] wywalili mnie ostatnio z uroczego i słodkasnego forum :[ przez co prawie sie popłakałam... :P poza tym chyba mam pms czy jak to sie zwie :P poradzcie cos szalonego kochane forumowiczki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 18:52 Zmien nika i zapisz sie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 19:01 ...ale troche potrwa zanim sie zorientuja. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...usmiech... 14.09.04, 18:59 ... usmiech trudny do zdobycia naturalnie ten szeroki no i pumaaa tez wymaga(!!!) zeby poziom byl wysoki moze babskie klotnie lubisz czarownica dzis w kompocie z wisni chyba sok wycisnie i juz bedzie po klopocie moze lubisz rymowanki Artur dzisiaj pisze ladnie a najlepiej a grubej rury walnij gdzie twe oko padnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] IP: 82.177.8.* 14.09.04, 18:58 Mi najbardziej poprawia humor rzyganie na wisienki! Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] 14.09.04, 19:02 fascynujące zajęcie :] Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] 14.09.04, 18:59 Pochwal się: wykształceniem, owłosieniem, umiejętnościami, zażywanymi lekami, ilością połkniętek spermy, facetami czy kobietami z którymi spałaś* niepotrzebne skreślić. Następnie wyzwij wszystkich wkoło, którzy tego nie mają, bądź nie robili. Załóż kilka wątków dot. tego samego tematu ale pod innymi nick'ami i od razu świat będzie piękniejszy... A ja na słodkaśnym forum dalej jestem :P :P :P he he Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] 14.09.04, 19:02 czaroffnica24 napisała: > Pochwal się: zażywanymi lekami--pisałam już :] > ilością połkniętek spermy-hektolitry :P, facetami czy kobietami z którymi spałaś- i jedno i drugie- setki :P > Następnie wyzwij wszystkich wkoło, którzy tego nie mają, bądź nie robili---nie chce mi sie > A ja na słodkaśnym forum dalej jestem :P :P :P he he- Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] 14.09.04, 19:43 Nie wywaliliśmy Cię tylko zamkneliśmy przed Tobą forum a to zasadnicza, społeczna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Czesc Puma .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:53 Witaj. No ja tez wiem co sie stalo , ale to sie stalo , bo sie tego sama dorobilas, a szkoda bo bardzo cie lubie , i teraz zostaje nam pisac tutaj. Szkoda , ze mnie nie posluchalas jak pisalem abys sobie dala spokoj z awanturami. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: Czesc Puma .......... :) 15.09.04, 08:02 do Ciebie nie miałam nigdy nic :) wrecz przeciwnie. obok Eleonory (jesli ja jeszcze pamietasz) byłes chyba jedyna bezposrednią i szczera osoba na forum z którą mozna było podyskutowac- zarowno o smiesznych, paprykowych jak i nieco powazniejszych sprawach ogarniających umysł ludzki ;) poza tym do czego ja sie mialam przyczepic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Czesc Puma .......... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:41 Jak wyszlo tak wyszlo , szkoda tylko , ze cie tam nie ma .............. Pamietam Eleonore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa de majonez Re: nevermind czys ty IP: *.kpnet.fi 14.09.04, 20:06 nalezala kiedys do ZMP ze czepialas sie pumy. Albo jest forum i kazdy moze beknac co chce albo skreslaj z listy i odsylaj na dzielnice. Wyczuwasz oczym mowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: nevermind czys ty IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 20:40 No to przyjmij Pumeeee na powrot. Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:00 nie mogę, życzenie ogółu-nie tylko mój wymysł zresztą jak była z nami cały czas narzekała ze jej nudno i że się jej nie podoba... wiecie jakoś wszyscy odetchnęli z ulgą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: nevermind czys ty IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 21:01 Ale to prawda. Zajrzalem tam do was na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:03 Niektórzy sami uciekaja nim oszaleja z dzidziami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:07 ale nikt jej nie wyrzucił ludzie!!!! Forum zamknieto!!!! Nie musi sie wszystkim podobać-taki laif... jak ktos chce tam siedzieć to sam przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:09 Ale przyznaj że "delikatnie " jej zasugerowałaś żeby sobie...hmmm.poszła;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:14 ale widzę że tu się świetnie odnajdujecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:08 nie, nie za mówienie prawdy...a prawda jest jak dupa, każdy ma swoją Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:17 Nev, tak naprawdę to nie ma zadnego znaczenia. To takie, powiedziałabym, hmm..prowincjonalne forum. Tu masz drugie prowincjonalne: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23300 złośliwi jesteśmy i jakos żyjemy. Ucz się;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:21 Ty mnie niczego nie nauczysz:] Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: nevermind czys ty 14.09.04, 21:24 Nie ode mnie tylko od ogółu. Mnie tam osobiscie nie zalezy;) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: nevermind czys ty 15.09.04, 08:03 > To za mowienie prawdy sie wyrzuca? TAK, prawdy i nie tylko :P Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa do nevermind :( 15.09.04, 08:08 the_nevermind napisała: > nie mogę, życzenie ogółu-nie tylko mój wymysł- JAKO ZŁOTA RYBKA (SPEŁNIASZ PODOBNO ŻYCZENIA) CHCĘ TROSZKE SRODKÓW NA WYKONCZENIE KUCHNI :P > zresztą jak była z nami cały czas narzekała ze jej nudno i że się jej nie > podoba... TO DLACZEGO MNIE NIE ZABAWIAŁAŚ TYLKO SAMA NARZEKAŁAS JAKA TO JESTEM... :) W KONCU TAKI SUPERADMIN TEZ MUSI DBAC O TYCH KAPRYSNYCH UCZESTNIKOW FORUM :] Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...maruda... 15.09.04, 09:00 ... marudna jestes, nieokreslona i przestan pieprzyc o farmazonach w garsc wez sie wreszcie, wez troche sprytu to znajdziesz swa droge do cosmo odbytu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...maruda... 15.09.04, 09:05 maly_facio1 napisała: > ... > marudna jestes, nieokreslona > i przestan pieprzyc o farmazonach > w garsc wez sie wreszcie, wez troche sprytu > to znajdziesz swa droge do cosmo odbytu > ... > > cosmo odbyt to rzecz piekna najgorsze jest to ze tylko przez nielicznych osiagnieta szukam go nieustannie przy czym zachowuje sie nagannie moze przez to go nie widze ze z uwstecznionych ciagle szydze Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...szukac... 15.09.04, 09:17 ... fajnie, ze szukasz Ty swojej drogi w gubego jelita zawitac by progi lecz musisz pamietac, ze idac po trupach zostaniesz sama, Ty oraz kupa ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...szukac... 15.09.04, 09:31 maly_facio1 napisała: > ... > fajnie, ze szukasz Ty swojej drogi > w gubego jelita zawitac by progi > lecz musisz pamietac, ze idac po trupach > zostaniesz sama, Ty oraz kupa > ... coz to za zamotnosc w forumowym swiecie wazne ze w rzeczywistosci ona mnie nie gniecie wszyscy mi bliscy szanuja moje zdanie i oszczedzaja głupiego gadanie a trupy kocham ponad zycie zwłaszcza ogladajc je w tv o swicie Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...chyba... 15.09.04, 09:44 ... chyba Ci lepiej skoro rymujesz nie wsparcia lecz walki dzis potrzebujesz by walnac w morde swymi tekstami by poczuc w zylach czysty dynamit forum gazety to miejsce publiczne nieco skrzywione reala oblicze tutaj sie wlasnie rodza demony spadaja maski, bitow hormony plyna od nicka to nicka rzeka zal, gniew, marzenia pisane reka to swiat prawdziwszy niz ten za oknem z prawda zabita reklamy mlotem ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...chyba... 15.09.04, 09:48 szczerze mówiąc cholernie poprawiłeś mi humor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...uff.. 15.09.04, 09:56 ... cholernie sie ciesze, mowie ci szczerze ze ktos z humorem te rymki bierze a kazdy usmiech na wage zlota kiedy za oknem ciagle ta slota kiedy za oknem szaro ponuro lubie podrapac pumy sierc bura nawet gdy raz tylko, z zadowoleniem mruknie, to warto dac przedstawienie ... Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] 14.09.04, 21:18 Ja proponuje podskoczyc dwa razy na lewej nodze i raz na prawej... to tak po cosmatemu a tak na serio to moze jakis dobry film... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: kur.a 14.09.04, 21:30 A co, jeszce mało radosnej rozrywki Ci dostarczamy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: kur.a 14.09.04, 21:32 przepraszam ale jestem przeziebiona i nie potrafię nikogo dziabnąć :P idę się położyć i śnic o rozszarpaniu wszystkich którzy przypominają mi .... (bez nazwisk) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: kur.a 14.09.04, 21:34 pumaaa napisała: > przepraszam ale jestem przeziebiona i nie potrafię nikogo dziabnąć :P idę się > położyć i śnic o rozszarpaniu wszystkich którzy przypominają mi .... (bez nazwi > sk) No to buziaczki i pa pa paputki! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] 15.09.04, 08:55 dzis jest jeszcze gorzej. przeziebiona jestem i nie moge wyjsc z domu :( szkoda ze nie ma kolezanek z równoległego... ona zawsze dodawały mi otuchy w ciężkich chwilach Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...seksu... 15.09.04, 09:10 ... seksu Ci trzeba, lecz powstalego z napiecia tysiac gdzies woltowego tak by spelnienie bylo przebiciem az korki w niebie wystrzela z wyciem ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...seksu... 15.09.04, 09:15 maly_facio1 napisała: > ... > seksu Ci trzeba, lecz powstalego > z napiecia tysiac gdzies woltowego > tak by spelnienie bylo przebiciem > az korki w niebie wystrzela z wyciem > ... sexu w nocy miałam aż za wiele byc moze z tego wynika moje przemeczenie do tego doszło przeziebienie i niesamowite wkur..ienie moj Pan do pracy juz poszedł lecz ciezko mu bedzie po tym jak 4 razy doszedl :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...a... 15.09.04, 09:30 ... a Ty bidulko, ile to razy doszlas tej nocy do wielkiej ekstazy? nie chowaj sie skarbie za przeziebieniem jesli na duszy masz dzis skrzywienie najlatwiej tlumacz to hormonami oraz napieciem przed miesiaczkami ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...a... 15.09.04, 09:34 a Ty poeto niedoskonały miewasz w ogole wzwodu stany jesli chcesz sprawdzic ilez to razy dochodze byc moze jest Ci do wrocławia po drodze dyskrecje zapewniam stu procentową ale nie przecze ze okaze sie wredna krowa Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...propozycja... 15.09.04, 09:51 ... stany napiecia nie sa mi obce bo chyba zdrowym ja jestem chlopcem lecz musze przyznac, ze mnie zatkalo gdy zrymowalas oferte smiala wroclaw z pocztowek bardziej mi znany choc zem odwiedzial kiedys te stany moze i krowa jestes laciata co zsiadle mleko daje nam w lato jednak pazurki zamiast raciczek bardziej pasuja pod Twym obliczem ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...propozycja... 15.09.04, 09:58 zaróżowiła się moja siersc :] pozdrawiam ide pod kocyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolak Re: ..pumcia IP: *.regionline.fi 15.09.04, 09:52 chlopa ci tzeba, przytuli pociesz pokocha a i aspirine doniesie. To zes krowa - niewazne. Kazda potwora znajdzie swego amatora. sciskam w pasie bez uszkadzania narzadow nieparzystych np watroby.3m zie! Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ..pumcia 15.09.04, 09:57 Gość portalu: karolak napisał(a): > chlopa ci tzeba, przytuli pociesz pokocha a i aspirine doniesie. To zes krowa - > niewazne. Kazda potwora znajdzie swego amatora. > sciskam w pasie bez uszkadzania narzadow nieparzystych np watroby.3m zie! nie lubie uścisków tego typu :] Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: co zrobić aby miec lepszy humor :] 16.09.04, 11:46 dzis juz lepiej. wczoraj caly dzien bez forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Czytac FORUM COSMO!!!!! 16.09.04, 13:11 Nie ma (przynajmniej dla mnie) lepszej rozrywki i pigulki na poprawe humoru!!!!!!! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: Czytac FORUM COSMO!!!!! 16.09.04, 13:18 kohinor napisał: > Nie ma (przynajmniej dla mnie) lepszej rozrywki i pigulki na poprawe > humoru!!!!!!! > :))))))))))))))))) a prozac bądź imipramina, doxepin :P Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Czytac FORUM COSMO!!!!! 16.09.04, 13:21 pumaaa napisała: > a prozac bądź imipramina, doxepin :P Dziekuje, nie potrzebuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś