Gość: kara rz. IP: *.chello.pl 15.09.04, 00:33 uzywalyscie kulek? chce sobie kupić kulki dopochwowe. Jakie sa wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erotooman Re: kulki 15.09.04, 08:41 nie chcę Cię martwić, ale kulki dopochwowe nie są już trendy co innego doodbytnicze i w tym kierunku radzę Ci zwrócić swe zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...ciemno... 15.09.04, 08:53 ... ciemno to widze kulki w odbycie choc dla niektorych odbyt to zycie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: ...ciemno... IP: *.toya.net.pl 15.09.04, 09:44 dla niektórych??? stary, spróbowałbyś żyć bez odbytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: kulki 16.09.04, 17:51 nie uzywalam ale widzialam na filmie wiec tak: zapychasz sobie odbyt kulkami wkladajac jedna za druga najlepiej w pozycji "na narciarza" nastepnie uchwych koniec sznurka z kuleczkami dwoma palcami i zacznij sobie wyciagac jedna za druga (warto tez mocno jeczec przy tym- napewno nie zaszkodzi!!) daj znac jak bylo i pamietaj o umyciu miedzy uzyciami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: kulki IP: *.ss.shawcable.net 16.09.04, 22:48 Tu chyba chodzilo o inne kulki, ale juz nie chce mi sie nad tym rozpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: kulki IP: *.ss.shawcable.net 16.09.04, 23:55 Wlasnie, zboku jeden Odpowiedz Link Zgłoś
riflux Re: kulki 17.09.04, 20:17 Moja kobieta uzywała... Mówi że żadna rewelacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: kulki 18.09.04, 01:55 A wtedy gdy byla juz twoja kobieta, uzywala? To sie slabo starasz :> Odpowiedz Link Zgłoś