Gość: cycata IP: *.swoja.lady.pl 15.09.04, 16:09 mnie interesuje to jakie piersi lubia mezczyzni, ja mam D i czasmi sie wstydze ze sa za duze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soliera Re: duze czy male 15.09.04, 16:12 Takie po środku. Bardzo pełny rozmiar B, lub normalny C, ale duże też jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: duze czy male 15.09.04, 17:29 Gość portalu: cycata napisał(a): > mnie interesuje to jakie piersi lubia mezczyzni, ja mam D i czasmi sie > wstydze ze sa za duze Sa tacy, co wola male, sa tacy, co nie schodza ponizej D. Na szczescie kazdy ma wybor I to jest piekne, nie uwazasz? :) PS: Osobiscie wole B. W D nie podoba mi sie, ze dyndaja. Sorry, ale tak mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi B B B B B B B B B B i jeszcze raz B :) IP: *.elpos.net 15.09.04, 17:46 ja lubie B :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Re: duze czy male IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:36 Kochanie mam 75 D i wszyscy jej uwielbiają kobiety i męzczyźni a ci najważniejsze ja sama też , chociaż zajęło mi to parę lat, ale im tez bo teraz są piękne (mam 25 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: duze czy male IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 00:13 Rozmiar d , jest bardzo fajny , nie widze powodu do kompleksow. Odpowiedz Link Zgłoś