Gość: M_tucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:12 czesc!! czy sa osoby ktore stosuja plastry antykoncepcyjne?? piszcie co o nich sadzicie!?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: plastry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:43 stosowałam plastry przez 2 miesiace czułam sie dobrze ale minusem było to ze mi sie odklejały !! musiałam zawszw sprawdzac czy plaster sie nie odkleił... Najgorzej było przy kąpieli!! w moim miescie byłam jedyna osoba która na nie nrzekała.Podobno dla innych kobiet sa w porządku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_tucha Re: plastry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:02 Dzieki za odpowiedz! Ja wlasnie tez sie zastanawiam czy bede mogla swobodnie zyc z tymi plastrami i czy nie bede miala problemu z kapielami i czy bede mogla chodzic na basen! Odpowiedz Link Zgłoś
hajola Re: plastry 24.09.04, 15:16 jeszce nie stosuje ale mam zamiar. chetni sie dowiem co o nich myslicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmin Re: plastry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 07:31 ja je stosuje od pol roku, ale chyba na tym pol roku sie skonczy po pierwsze, to skutki uboczne: niespodziewane plamienie, ktore moze trwac 3tyg.koszmar, przezylam to jak bylam akurat na 2tyg urlopie po drugie, to nie wiem jak horodynska i skrzynecka to robia, ze one te plasterki maja w takim idealnym stanie, chyba codziennie je zmieniaja, bo moje po kilku godzinach noszenia oblepiaja sie od ubran i wygladaja obrzydliwie, musialabym je co 2godz porzadnie szorowac ;) chyba, ze te moje sa jakies z defektem, ze klej z nich wystaje po bokach, ale nie sadze... no, a po umyciu to niby schodzi, ale wtedy plaster podchodzi woda, tak oblesnie odlazi, a w koncu sie odkleja, co mnie stresuje. tak wiec w miejsca eksponowane: typu ramiona, brzuch, plecy szczegolnie latem nie polecam... chyba, ze nosi sie tylko jedwab na sobie. przy bawelnie zdecydowanie nie. a i po trzecie, to po odklejeniu plastra mam dosc mocno podrazniona skore, swoja droga mam ja dosc wrazliwa, a po zaaplikowaniu sobie zaklejenia na tydzien, to juz w ogole wyglada strasznie. taka jakas odparzona? :( no ale sa tez plusy: nie trzeba o nich pamietac, nie masakruje sie wartaby tak jak po tabletkach, nie trzeba sie przejmowac przy ze tak powiem przy problemach zoladkowych, takze to w nich jest ok no, ale sama nie wiem, czy polecic, warto sprobowac, zobaczyc... ale za ta cene spodziewalam sie czegos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:45 dzieki za odpowiedz! rzeczywiscie jesli tak sprawa stoi i nie jest to przyjemne jesli chodzi o podraznienie skory ( bo ja tez mam wrazliwa skore) to chyba nie jest to tak rewelacyjna metoda jak sie o niej mowi i pisze! ale postanowilam sprobowac jesli bedzie kiepsko to po prostu zdecyduje sie na tabletki! Najbardziej obawiam sie jednak tego ze sie odlepi choc na chwile a jak potem bede sie stresowac czy to dziala! Zastanawiaja mnie jeszcze te twoje plamienia!? Czy to napewno od tego!?? A jesli chodzi o gwiazdy z plastrami to pewnie przed nagraniem naklejaja sobie nowe zeby wygladalo ladnie i zeby wychodzily na nowoczesne kobiety pozdrawiam dzieki Odpowiedz Link Zgłoś