IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:12
czesc!! czy sa osoby ktore stosuja plastry antykoncepcyjne?? piszcie co o
nich sadzicie!??
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: plastry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:43
      stosowałam plastry przez 2 miesiace czułam sie dobrze ale minusem było to ze mi
      sie odklejały !! musiałam zawszw sprawdzac czy plaster sie nie odkleił...
      Najgorzej było przy kąpieli!! w moim miescie byłam jedyna osoba która na nie
      nrzekała.Podobno dla innych kobiet sa w porządku..
      • Gość: M_tucha Re: plastry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:02
        Dzieki za odpowiedz! Ja wlasnie tez sie zastanawiam czy bede mogla swobodnie
        zyc z tymi plastrami i czy nie bede miala problemu z kapielami i czy bede
        mogla chodzic na basen!
    • hajola Re: plastry 24.09.04, 15:16
      jeszce nie stosuje ale mam zamiar. chetni sie dowiem co o nich myslicie.
    • Gość: yasmin Re: plastry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 07:31
      ja je stosuje od pol roku, ale chyba na tym pol roku sie skonczy
      po pierwsze, to skutki uboczne: niespodziewane plamienie, ktore moze trwac
      3tyg.koszmar, przezylam to jak bylam akurat na 2tyg urlopie
      po drugie, to nie wiem jak horodynska i skrzynecka to robia, ze one te
      plasterki maja w takim idealnym stanie, chyba codziennie je zmieniaja, bo moje
      po kilku godzinach noszenia oblepiaja sie od ubran i wygladaja obrzydliwie,
      musialabym je co 2godz porzadnie szorowac ;) chyba, ze te moje sa jakies z
      defektem, ze klej z nich wystaje po bokach, ale nie sadze... no, a po umyciu to
      niby schodzi, ale wtedy plaster podchodzi woda, tak oblesnie odlazi, a w koncu
      sie odkleja, co mnie stresuje. tak wiec w miejsca eksponowane: typu ramiona,
      brzuch, plecy szczegolnie latem nie polecam... chyba, ze nosi sie tylko jedwab
      na sobie. przy bawelnie zdecydowanie nie.
      a i po trzecie, to po odklejeniu plastra mam dosc mocno podrazniona skore,
      swoja droga mam ja dosc wrazliwa, a po zaaplikowaniu sobie zaklejenia na
      tydzien, to juz w ogole wyglada strasznie. taka jakas odparzona? :(
      no ale sa tez plusy: nie trzeba o nich pamietac, nie masakruje sie wartaby tak
      jak po tabletkach, nie trzeba sie przejmowac przy ze tak powiem przy problemach
      zoladkowych, takze to w nich jest ok
      no, ale sama nie wiem, czy polecic, warto sprobowac, zobaczyc...
      ale za ta cene spodziewalam sie czegos lepszego
      • Gość: marta dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:45
        dzieki za odpowiedz! rzeczywiscie jesli tak sprawa stoi i nie jest to przyjemne
        jesli chodzi o podraznienie skory ( bo ja tez mam wrazliwa skore) to chyba nie
        jest to tak rewelacyjna metoda jak sie o niej mowi i pisze!
        ale postanowilam sprobowac jesli bedzie kiepsko to po prostu zdecyduje sie na
        tabletki!
        Najbardziej obawiam sie jednak tego ze sie odlepi choc na chwile a jak potem
        bede sie stresowac czy to dziala! Zastanawiaja mnie jeszcze te twoje plamienia!?
        Czy to napewno od tego!??
        A jesli chodzi o gwiazdy z plastrami to pewnie przed nagraniem naklejaja sobie
        nowe zeby wygladalo ladnie i zeby wychodzily na nowoczesne kobiety
        pozdrawiam
        dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka