Gość: ciekawska:] IP: *.net / *.tygrys.net 23.09.04, 22:00 Miski, jak lubicie byc dotykani??? pytam calkiem powaznie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deltalima Re: do Mężczyzn:) 23.09.04, 22:03 ciepłymi i wilgotnymi ustami (obydwie pary) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do Mężczyzn:) IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.09.04, 22:13 Zależy gdzie :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 23.09.04, 22:16 wiesz, no szczerze mowiac nie mam na mysli zadnego konkretnego miejsca... chcialabym po prostu wiedziec jak mozna Wam dotykiem sprawic przyjemnosc, co Was kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr ptak inż. Re: do Mężczyzn:) IP: *.smrw.lodz.pl 23.09.04, 23:23 w dowolne miejsca byle na końcu w ptaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do Mężczyzn:) IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.09.04, 23:43 hmmm to pewnie kark szyja włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: do Mężczyzn:) IP: *.ss.shawcable.net 23.09.04, 23:46 Nie lubie po brzuchu, a tak to wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 24.09.04, 11:28 dzieki, jestescie super;) w sumie jestem zdiwiona ze mnie nie wysmialiscie, jetem milo zaskoczona;) jesli jestescie juz tacy uprzejmi to moze udzielicie mi jeszcze kilku wskazowek dotyczacych Waszej Meskosci?;) jak lubicie byc "tam" dotykani, pieszczeni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: do Mężczyzn:) IP: *.ss.shawcable.net 24.09.04, 16:08 W sumie to im delikatniej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keine Grenze osobiście..uważam, że... IP: *.crowley.pl 24.09.04, 14:42 Wylatuję do innej galaktyki gdy pani się bierze za mojego hektorka....szczególnie gdy stymuluje go ruchami posuwistymi ale uwielbiam tez doś mocne drapanie po plecach paznokietkami mej partnerki /aczkolwiek w granicach rozsądku i by śladów nie robić/:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska:] Re: osobiście..uważam, że... IP: *.net / *.tygrys.net 24.09.04, 16:21 dzieki bardzo;) czekam na kolejne "rady"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska:] halo..... IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 11:00 ktos mi jeszcze cos poradzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: halo..... 25.09.04, 11:24 jest sobota....radze wziąść sie za odkurzanie mieszkania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska:] Re: halo..... IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 11:36 jesli jestes prawdziwym mezczyzna powienienes wiedziec ze nie mowi sie "wziasc" tylko WZIAC:P Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: halo..... 25.09.04, 12:51 Jeśli jestes choć w ułamku kobietą to bedziesz wyrozumiała:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deks Re: do Mężczyzn:) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.09.04, 16:01 delikatnie i jeszcze raz delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 16:13 aaaaaaaaaaha;) dzieki za powazna odpowiedz, milo mi;) na tym forum od razu widac kto jest na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: do Mężczyzn:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:13 hmmm...ciekawe pytanie, ale chyba najbardziej lubię kiedy kobiety dotykają mnie po penisie przewodem, który jest pod wysokim napięciem. Mówie ci zrob tak swojemu, bo to ostra jazda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 16:15 przewodem??;) hmmmmm... ;))) ciekawe;) czyzby Pan sobie ze mnie zartowal, czy mi sie tylko wydaje?;) Odpowiedz Link Zgłoś