Dodaj do ulubionych

do Mężczyzn:)

IP: *.net / *.tygrys.net 23.09.04, 22:00
Miski, jak lubicie byc dotykani??? pytam calkiem powaznie....
Obserwuj wątek
    • deltalima Re: do Mężczyzn:) 23.09.04, 22:03
      ciepłymi i wilgotnymi ustami (obydwie pary)
    • Gość: Rafał Re: do Mężczyzn:) IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.09.04, 22:13
      Zależy gdzie :) :) :)
      • Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 23.09.04, 22:16
        wiesz, no szczerze mowiac nie mam na mysli zadnego konkretnego miejsca...
        chcialabym po prostu wiedziec jak mozna Wam dotykiem sprawic przyjemnosc, co
        Was kreci...
        • Gość: mgr ptak inż. Re: do Mężczyzn:) IP: *.smrw.lodz.pl 23.09.04, 23:23
          w dowolne miejsca
          byle na końcu w ptaszka
    • Gość: Rafał Re: do Mężczyzn:) IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.09.04, 23:43
      hmmm to pewnie kark szyja włosy...
    • Gość: Artur Re: do Mężczyzn:) IP: *.ss.shawcable.net 23.09.04, 23:46
      Nie lubie po brzuchu, a tak to wszedzie.
      • Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 24.09.04, 11:28
        dzieki, jestescie super;) w sumie jestem zdiwiona ze mnie nie wysmialiscie,
        jetem milo zaskoczona;) jesli jestescie juz tacy uprzejmi to moze udzielicie mi
        jeszcze kilku wskazowek dotyczacych Waszej Meskosci?;) jak lubicie byc "tam"
        dotykani, pieszczeni???
        • Gość: Artur Re: do Mężczyzn:) IP: *.ss.shawcable.net 24.09.04, 16:08
          W sumie to im delikatniej tym lepiej.
    • Gość: Keine Grenze osobiście..uważam, że... IP: *.crowley.pl 24.09.04, 14:42
      Wylatuję do innej galaktyki gdy pani się bierze za mojego
      hektorka....szczególnie gdy stymuluje go ruchami posuwistymi ale uwielbiam tez
      doś mocne drapanie po plecach paznokietkami mej partnerki /aczkolwiek w
      granicach rozsądku i by śladów nie robić/:-)
      • Gość: ciekawska:] Re: osobiście..uważam, że... IP: *.net / *.tygrys.net 24.09.04, 16:21
        dzieki bardzo;) czekam na kolejne "rady"...
        • Gość: ciekawska:] halo..... IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 11:00
          ktos mi jeszcze cos poradzi???
          • jumar1 Re: halo..... 25.09.04, 11:24
            jest sobota....radze wziąść sie za odkurzanie mieszkania:))
            • Gość: ciekawska:] Re: halo..... IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 11:36
              jesli jestes prawdziwym mezczyzna powienienes wiedziec ze nie mowi sie "wziasc"
              tylko WZIAC:P
              • jumar1 Re: halo..... 25.09.04, 12:51
                Jeśli jestes choć w ułamku kobietą to bedziesz wyrozumiała:)
                pzdr.
    • Gość: deks Re: do Mężczyzn:) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.09.04, 16:01
      delikatnie i jeszcze raz delikatnie
      • Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 16:13
        aaaaaaaaaaha;) dzieki za powazna odpowiedz, milo mi;) na tym forum od razu
        widac kto jest na poziomie...
    • Gość: wiktor Re: do Mężczyzn:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:13
      hmmm...ciekawe pytanie, ale chyba najbardziej lubię kiedy kobiety dotykają mnie
      po penisie przewodem, który jest pod wysokim napięciem. Mówie ci zrob tak
      swojemu, bo to ostra jazda!!!!
      • Gość: ciekawska:] Re: do Mężczyzn:) IP: *.net / *.tygrys.net 25.09.04, 16:15
        przewodem??;) hmmmmm... ;))) ciekawe;) czyzby Pan sobie ze mnie zartowal, czy
        mi sie tylko wydaje?;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka