Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 00:39 CZESC ZNACIE JAKOS STRONE NA KTOREJ MOZNA ZNALEZC SLOWO KOCHAM I WIELU JEZYKACH! PODZIELCIE SIE BO TO DOBRY POMYSL NA DZIEN CHLOPAKA! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: """ KOCHAM CIE""" IP: *.ss.shawcable.net 27.09.04, 01:03 A skad ty znasz facetow z tylu roznych krajow? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwesters42 Re: """ KOCHAM CIE""" 27.09.04, 03:30 Artur masz piwo ,usmielsmy sie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yousstysia Re: """ KOCHAM CIE""" IP: *.intertel.net.pl 27.09.04, 11:20 Znam w kilku językach to... mój były chłopak znal jeszcze wiecej ale nie pamietam z jakiej stronki to zwial... I love You - englich Ich liebe dich - niemiecki Je t'aime - francuski Ja tiebia liubliu - rosyjki Wo ai ni - chinski volim te - chorwacki ti amo - wloski te quiero - hiszpanski ja znam niestety tylko w tych podstawowych jezykach ale zawsze to cos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:30 Dzieki!! Napewno sie przyda !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: """ KOCHAM CIE""" 27.09.04, 13:35 Kurczę - to już masz dwa piwa! Mi też się podobało! Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: """ KOCHAM CIE""" IP: *.net / *.tygrys.net 27.09.04, 13:37 wejdz sobie na stronke: slowniki.onet.pl - tam znajdziesz slowniki bardzo wielu jezykow, wpiszesz haselko i bedziesz miala tlumaczenie;) zycze powodzonka i pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: """ KOCHAM CIE""" IP: *.net / *.tygrys.net 27.09.04, 13:39 to jeszcze raz ja;) jak wejdziesz na te stronke, musisz kliknac "slowniki w sieci" (po lewej stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa Re: """ KOCHAM CIE""" 27.09.04, 16:30 albańskim:Te dua angielskim:I love you arabskim:Ohiboka bułgarskim:Obiczam te chińskim:Wo ai ni czeskim:Miluji te duńskim:Jeg elsker dig esperanto:Mi amas vin estońskim:Mina armastan sind filipińskim:Mahal ka ta fińskim:Minä rakastan sinua francuskim:Je t´aime greckim: S´agapo hiszpańskim:Te quiero holenderskim:Ik houd van jou islandzkim:Eg elska thig irlandzkim:Taim i' ngra leat japońskim:Watakushi wa anata o aishinasu łacińskim:Te amo lub Vos amo niemieckim:Ich liebe dich portugalskim:Te amo rosyjskim: Ja ljublju tiebja rumuńskim:Te jubesc serbskim:Volim te szwedzkim:Jag älskar dig tureckim: Ben sni sviyorum węgierskim: Szeretlek włoskim:Ti amo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aig-a Re: """ KOCHAM CIE""" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:20 singles.dreammatch.com/iloveyou.html Odpowiedz Link Zgłoś