Dodaj do ulubionych

Wygolone czy nie??

IP: *.chello.pl 10.10.04, 21:25
Ostatnio dowiedziałam sie ze zanim zaczne uprawiac sex powinnam wydepilowac
sie dokładnie bo faceci takie wola. Czy to prawda? Jezeli tak to w jaki
sposob mam sie pozbyc tego owłosienia? Pomozcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leo20 Re: Wygolone czy nie?? IP: *.chello.pl 10.10.04, 22:54
      Ja tam lubie włoski na myszce mojej kobitki :)))
      • businesswoman Re: Wygolone czy nie?? 10.10.04, 23:07
        mogę pomóc gg6903443
        • mala131 Re: Wygolone czy nie?? 11.10.04, 13:48
          Kwestia gustu faceta :o) JA tam nic nie mam i jest mi z tym lepiej,mojemu
          facetowi też to pasuje
    • Gość: Spoza Re: Wygolone czy nie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 23:26
      Może maszynką elektryczną? Wprawdzie trochę to zajmuje, bo taka goli mniej
      dokładnie, niż zwykła... ale jednak trochę obawiam się golić sobie takie
      miejsca maszynką z ostrzem. Jakby co jestem dokładnie tak samo niedoświadczona,
      ale i tak się golę, bo nienawidzę włosów łonowych.
    • Gość: MM Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 07:31
      Kucnij nad ogniskiem.
      • Gość: sasasasaaa Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:18
        buhahahaha! No "VERY FUN" ;))
        • bzz_bzz Re: Wygolone czy nie?? 12.10.04, 14:54
          very very :DDDDDDDD
    • Gość: on@ Re: Wygolone czy nie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:43
      Ja stosuję krem do depilacji VEET, nie podrażnia skóry tak jak maszynka. Pzdr.:)
    • Gość: kasia Re: Wygolone czy nie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:54
      proponuje iść do kosmetyczki, trochę boli ale da się wytrzymać.pozdrawiam
      • Gość: Karolina Re: Wygolone czy nie?? IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 11.10.04, 19:47
        No oczywiście, że sie golić!! No jak wygląda nieogolona kobieta?? Chyba niezbyt
        apetycznie ........
        • tapatik Re: Wygolone czy nie?? 19.07.17, 18:07
          Gość portalu: Karolina napisał(a):

> No oczywiście, że sie golić!! No jak wygląda nieogolona kobieta?? Chyba niezbyt
          >
          > apetycznie ........

Ale ja jej nie będę jadł.
    • caprice83 Re: Wygolone czy nie?? 11.10.04, 14:21
      Najpierw radzę sprawdzić czy chłopakowi to odpowiada, bo może on lubi włoski.
      Ja zawsze goliłam normalną maszynką, ale teraz Mój Książę postanowił mi
      zasponsorować depilację laserową. Jutro mam drugi zabieg, a już po pierwszym
      były widoczne efekty.
      • Gość: Calvin Klein Re: Wygolone czy nie?? IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.10.04, 22:34
        heheh i teraz cała Polska wie ze caprice83 chodzi na depilacje laserową
        hehe a kogo to obchodzi??oj... rozumkime to Ty nie grzeszysz oj nie;)
        • Gość: ja Re: Wygolone czy nie?? IP: *.chello.pl 13.10.04, 20:14
          Ja tam nigdy nie goliłam a higiene utrzymuje bez problemu. Przeciez to nie jest
          kwestia golenia tylko mycia!!!
    • Gość: cosmonautka Re: Wygolone czy nie?? IP: *.lublin.mm.pl 11.10.04, 14:28
      Wiesz wedlug mnie powinnas poprostu najpierw pogadac ze swoim facetem i spytac
      go jak on uwaza,no chyba ze tobie to nie pasuje to wtedy chyba najlepsza metoda
      jest depilacja kremem lub pianka.Ale uwierz nie kazdy facet woli
      wygolone,niektorym to sie podoba.Pozdro!
    • Gość: Monia Re: Wygolone czy nie?? IP: *.chello.pl 12.10.04, 00:10
      No ja tam sie nigdy nie goliłam i miałam juz kilku facetow i jeszcze zadnemu to
      nie przeszkadzało, chyba ze sie do tego nie przyznali. Ale prawde mowiac nie
      wyobrazam sobie jak mozna sie tam golic.
    • Gość: stud Re: Wygolone czy nie?? IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 12.10.04, 16:33
      ogolić sie powinnas o wiele zarost siega od piersi do kolan...w innym wypadku
      sie tylko przystrzyga....a faceci wola szybko wiec i tak nie zwroci uwagi na
      wlosy....no chyba ze pod wplywem tarcie sie zapalą....
    • mambkaa Re: Wygolone czy nie?? 12.10.04, 20:09
      Ja się golę cała tzn. zostawiam cieniutki paseczek, ale mój facet czasem prosi
      żebym troszkę włoski "zapuściła" bo sie stęsknił albo znudziała mu sie taka
      goła, więc to nie do końca prawda że wolą tylko golaski
      • Gość: joannadiablo Re: Wygolone czy nie?? IP: *.kam.pl 12.10.04, 21:32
        ja tez czesto zmnieniam fryzurke mojej myszki, jedna moj maz zdecydowanie
        uwielbia gdy mam cieniutki paseczek
        • Gość: kroliklesny Re: Wygolone czy nie?? IP: *.80-202-232.nextgentel.com 12.10.04, 22:03
          Wole nie golone. Wlosy lonowe u kobitki sa COOL! CIAO paczesie!
    • Gość: kili Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:09
      musisz się wydepilować wtedy jak czytasz cos... i zostałaś wybrana do
      wyiweszania na haku w sklepie spożywczym razem z innymi wydepilowanymi
      kurczakami, wszyscy takie lubią na rożnie obracać,

ps. to jest moda dla ... bab, jak wiele innych, ale wy to robicie dla
      siebie :)))))
    • Gość: pina Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:29
      NO PEWNIE ŻE WYGOLONA!!!!TAK JEST HIGIENICZNIE I DUUUUŻO PRZYJEMNIEJ!
      • Gość: Spoza Re: Wygolone czy nie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 18:46
        Ja w ogóle sobie nie wyobrażam, jak można tam nie golić, przynajmniej jeśli się
        ma obfite owłosienie. Ja tak niestety mam i od 8 (tak, tak wcześnie mi zaczęło
        paskudztwo rosnąć) do 15 roku życia się przemęczyłam, potem zaczęłam golić. Nie
        patrzyła na to ani jedna osoba, ale to dla własnej wygody i nieodczuwania
        wstrętu przy myciu się. Dbałość o jako taką estetykę tych miejsc (choć naprawdę
        nie widzę w nich nic ładnego) wcale nie musi wynikać z sytuacji miłosnych,
        doskonale samotni też przecież mogą i powinni dbać.
        • Gość: kili Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:56
          gratuluję wstrętu do własnego ciała, stąd te kompleksy u bab
          dla wielu facetów wygolona cipa przypomina kurczaka na haku
          a jeszcze innych obrośnięta podnieca,

dla mnie zupełnie bez włosów to jest bardzo kiepsko, to natura tak stworzyła
          • Gość: Spoza Re: Wygolone czy nie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 21:47
            Natura to dla mnie żaden argument, wolę kulturę. :)
            • Gość: kili Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:16
              ale kultura :))))))))), np. wyrywanie brwi, wyglądają potem te baby jakby były
              po poważym oparzeniu i rysują cienką kreskę, to jest wstrętne i obleśne,
              szczególnie blondynki, to już ochyda

nie mów o kulturze, a o zachowaniach stadnych, kultura :))))))))))

złoty blond, wygolona cipa, opalenizna, tatuaż, bez brwi,
              • Gość: Spoza Re: Wygolone czy nie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 22:39
                Pudło, bo poza tym zupełnie nie naśladuję mody; mam naturalne brwi, ciemne
                włosy, bladą cerę. Po prostu nienawidzę włosów łonowych. W wieku 10 lat już
                miałam istny krzak, to nabrałam do tego wstrętu. Z kulturą to była ironia; po
                prostu nie przekonuje mnie argument, że trzeba koniecznie być naturalnym. Wolę
                wybierać.
    • Gość: neon Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:49
      jak jesteś z łysym, to się ogól, bo inaczej będzie miał kompleksy
    • Gość: 2831475f Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:28
      najlepiej zatrudnij weza ogrodowego ... tylko dobrze uzebionego ... zeby mogl
      zrobic to dokladnie:) ... ja osobiscie preferuje takie co mi pozniej wyciagaja
      wlosy ze szpary miedzy zebami ... jezel ciekawi cie takie zajecie po oralnym
      seksie ze swoim chlopakiem np nudzicie sie po wszystkim to zaserwujesz mu w ten
      sposob niezla zabawe:)
      • Gość: niedoswiadczona Re: Wygolone czy nie??--- ale calkiem serio!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:39
        czy golicie sie tylko na wzgorku czy nizej tez tam kolo warg sromowych czy tam
        macie gladziutka pomozcie bo nie wiem czy tylko mam sie ogolic na wzgorku
        • Gość: cosmonautka Re: Wygolone czy nie??--- ale calkiem serio!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:01
          golimy się wszędzie, gdzie dostaniemy, chciałybyśmy także na mózgu, ale
          niestety go nie mamy ....
    • Gość: Niunia Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:23
      Ja golę całą. Zostawiam tylko paseczek na wzgórku. Raz mojemu facetowi ogoliłam
      jajeczka kremem do depilacji i było super. Jajeczka są wtedy takie milusie i
      delikatne że aż nic tylko pieścić i pieścić. Niedługo robimy to znowu. Polecam
      mężczyznom bo doznania są naprawdę super.
      • Gość: Spoza Re: Wygolone czy nie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 23:18
        Czy krem do depilacji nie podrażnia?? W końcu to tuż obok śluzówki... Zresztą
        chocby Was nie podrażniał, nie skorzystam, bo jestem alergiczką i mogę tylko
        golić się maszynką.
        Jeśli o mnie chodzi, golę całe owłosienie łonowe, po prostu mam do niego
        wstręt. Mam prawo mieć wstręt do fragmentów własnego ciała, szczęśliwość nie
        jest jedynym sposobem życia.
    • Gość: niedoswiadczona Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:27
      ale jak sobie ogolicie tam nizej tzn kolo warg to pozniej nie gryzie was jak
      odrastaja ale jeszcze jedno tak na zero tam golicie zeby nic nie bylo a co z
      wloskami "kolo' odbytu sory za taka ciekawosc ale jestem niedoswiadczona w tych
      sprawach i nie ma mi kto powiedziec co i jak czekam
      • Gość: Wygolona Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:25
        Gryzie gdy odrastają dlatego trzeba to robić systematycznie. Golę na zero i
        przy odbycie też,pozostawiam tylko trójkącik na wzgórku. Mój facet uwielbia
        taka fryzurkę, sam też się goli,a dla mnie osobiście wygolone jąderka pieści
        się super.
      • hgauabka114 Re: Wygolone czy nie?? 21.10.17, 23:59
        Na początku mnie gryzło, ale jak skora sie przyzwyczai to jest ok, jeżeli chodzi o włoski kolo odbytu to większość kobiet sie tam pewnie depiluje
    • Gość: maxi Re: Wygolone czy nie?? IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 23.10.04, 19:58
      Faceci maja rozne upodobania jesli chodzi o intymne owlosienie. Ja jednak
      uwazam, ze facetow kreci zostawiony maly paseczek na srodku. Jednak
      najwazniejsze jest to, zebys ty sie dobrze czula!
    • Gość: Ania Re: Wygolone czy nie?? IP: *.chello.pl 23.10.04, 21:19
      ty chyba naprawde jestes niedoswiadczona skoro ..dowiedzialas sie ze zanim
      zaczneisz uprawiac seks powinnac cos tam bo faceci tak wola...jacy faceci...ci
      z forum mezczyzna czy ci z ulicy ?? Od kogo sie dowiedzialas i gidzie jest taki
      przepis ? Twoj facet ci KAZAL ? Czy kolezanki ci tak madrze poradzily..
      wiesz, ja sugeruje albo zapytac najbardizej zainteresowana osobe (czyli faceta
      z ktorym masz to robic) o zdanie (przed lub tez po)lub tez zastanowic sie samej
      co ci odpowiada...no ale skoro zdanie innych doswiadczonych osob jest AZ takie
      wazne o ty biedna nie umiesz podjac decyzji w tak waznej kwestii
      • Gość: mala26 Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 00:27
        jest jeszcze jeden problem...gole miejsca intymne od niedawna i gdy włosy
        odrastają to robi sie takie niezbyt pięknie wygladające krostki przy mieszkach
        włosowych, włosy wrastają w skóre, to wszystko jest zaczerwienione bądz
        zarózowione - jak sobie z tym poradzić by nie wyglądało to az tak strasznie?
        czy takie objawy odrastania minął po jakimś czasie? czy z czasem skóra
        przezwyczaja sie do golenia i jest wszystko wporządku tak samo jak przy goleniu
        włosów spod pach?
        • Gość: Spoza Re: Wygolone czy nie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 13:59
          Może po prostu jesteś uczulona na piankę do golenia? Ja jestem uczulona na
          kilkadziesiąt różnych rzeczy i też nie mogę używać dowolnej pianki.
          • Gość: cosmonautka Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:04
            ten czerwone plamki i krosty to taka super moda, ja ich nie miałam, to kumpela
            flamastrem dorysowała, żeby chłopakom się podobało, bo onie też łysi,
    • Gość: ogolone jajka Re: Wygolone czy nie?? IP: *.gdynia.mm.pl 25.10.04, 17:04
      wygolone są najlepsze i tyle
      • Gość: neon Re: Wygolone czy nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:05
        zboczeńców ci u nas dostatek
    • jbk33 Re: Wygolone czy nie?? 04.07.17, 17:05
      a ile masz dziecko lat ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka