Dodaj do ulubionych

BRZYDKie SA ŁATWE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:58
jestem przecietnym ale znajacym swoja wartosc mlodym facetem , na poczatku
probowalem sie umawiac z bardzo ladnymi kobietami ale wszystkie mnie
odtracaly a potem przezucilem sie n aprzecietne kobiety i nawet brzydkie ale
zadbane i wiecie co? kazda z nich byl amoja, mam dobry bajer i mimo malego
członka i przecietnego wygladu kazda w ciagu kilky dni zaciagnalem do lozka,
powiem wam szczezr ze moja samoocene wtedy sie jescze bardziej poprawila, z
tymi ciasniejszymi wciaz utrzymuje kontakt ale szukam nowych kobiet , a wiec
faceci nie ar\dzcie wybredni bierzcie co jest i korzystajcie a zwroci sie wam
z nawiazka,pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:04
      One nie są łatwe lecz naiwne. Kobieta która nie zaznała miłości i jest
      spragniona akceptacji i przywiązania od drugiego człowieka często zrobi
      wszystko by go zatrzymać. To jest okropne..
      • Gość: :) Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:44
        podaj recepte na latwy podryw:)
        • Gość: M Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.net-serwis.pl 19.10.04, 20:53
          Każdy szuka odrobiny ciepła w zimnym świecie. Odebrać nadzieję to jak strącić
          duszę w przepaść. Na tym nie zbudujesz swojej boskości lecz potępiona dusza twa
          będzie...
          • Gość: g Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.chello.pl 20.10.04, 12:33
            kup sobie ciasna lale, nawet nie bedziesz musial jej bajerowac
    • Gość: chmura Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: 80.51.246.* 20.10.04, 12:41
      to pokaż swoją fotke to ci powem jakim jestes człowiekiem

usta1@buziaczek.pl
    • perotin Eeeee, a to Ty nie jesteś łatwy? 21.10.04, 11:34
      Brzydcy są łatwi hihi.
      • Gość: Stephanie Re: Eeeee, a to Ty nie jesteś łatwy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 16:08
        dokładnie brzydcy są łatwi i żąłosni szczegolnie tacy którzy wykorzystują kogos
        zeby zapomniec o własnej brzydocie i małym członku...hehehehe nic
        • Gość: Wiedzma Re: Eeeee, a to Ty nie jesteś łatwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:43
          Wszyscy sa latwi.....;)))
          Ale faceci to moga.......bo sa tacy wyjatkowi....to takie nieobrazliwe latac za
          kazda dupa...prawda??
          Koszmar...
          • Gość: Remi Re: Eeeee, a to Ty nie jesteś łatwy? IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 23:24
            wszyscy ? zalezy dla kogo
            • Gość: Wiedzma Re: Eeeee, a to Ty nie jesteś łatwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:11
              A znalazlas kiedys faceta ktorego sie nie da poderwac...??

(oczywiscie pomijam aspekty moralne....;))
    • Gość: :( Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.toya.net.pl 21.10.04, 15:17
      Jak Słucham takich leszczy to mi głupipo ze jestem facetem....
    • vampirrka Re: BRZYDKie SA ŁATWE 21.10.04, 21:37
      A co ty kurna liste zaliczonych robisz, chesz jak najwiecej spermy
      porozsiewac....czizas.....a mnie sie wydawalo ze to chodzi o jakas wiez z osaba
      z ktora sie kochamy, juz nie mowie tu o milosci wielkiej, ale jakies tam
      uczucie, a nie o zaliczanie brzydszych bo one sa latwe....porabalo sie
      niektorym....
      • nadal-jestem Re: BRZYDKie SA ŁATWE 22.10.04, 00:09
        Mysle ze nie ma znaczenia jak wyglada , ladna tez moze byc latwa
    • Gość: Kasieńka Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:38
      A może on tak to sobie tylko tłumaczy. Chce się dowartościować tylko brzydkimi
      dziewczynami. Myśli że im więcej zaliczonych panieniek tym jest lepszy,
      przystojniejszy itd. A tak naprawdę to jeden wielki zakompleksiony brzydal,
      którego stać tylko na poderwanie ,,brzydkiej,, panienki.
    • Gość: p.Tadeusz Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.war.kwidzyn.sint.pl 22.10.04, 11:09
      moim skromnym zdaniem uwazam, ze jest to absolutna bzdura! poniewaz
      najlatwiejsze dziewczyny sa na wsi!!!!!!!!!!!rzucisz 50zl na cala wioche i
      wszystkie sa twoje!
    • Gość: mary Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.gazownia.szczecin.pl 22.10.04, 11:43
      Jesteś obrzydliwym gnojem!!!! Dzięki tym dziewczynom poczułeś się lepiej.
      Szkoda mi ich. I mam nadzieje, że w końcu któraś da Ci popalić
    • Gość: ktosia Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.pl / 62.233.250.* 22.10.04, 13:36
      jak wogole mozna mowic ze ktoras jest brzydka? ze sam o sobie podwyzszyles
      mniemianie to nie znaczy ze musisz tak mowic?!?!?!? mi np. mowia ze jestem
      super laska ale wiesz jakos znam swoja wartosc i mowie ze jestem paskudna i
      narazie do niczego mi chlopak... moze te"mniej zadbanne" staraja sie o jakas
      uwage a ty to marnujesz takim podejsciem.... szkoda mi ciebie bo sam
      powiedziales ze tez nie wygladasz za dobrze.... patrz czesciej w lustro i nie
      oceniaj po wygladzie ludzi bo sie przejedziesz na tym i zastanow sie co mowisz,
      bo dla innej osoby jestes ochydny ze opatrzec nie mozna a dla drugiej
      idealem.... i nie pisz jak dziecko ktore nie wie czemu populacja jest tak
      zroznicowana
    • Gość: Lola Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.aster.pl 22.10.04, 14:42
      Oczywiście że to prawda. Brzydkie są łatwe. Strasznie się podniecają gdy ktoś
      na nie spojrzy i zrobią wszystko by choć ten jeden się z nimi związał- dają się
      wykorzystać i potem mają depresję. Znam dużo takich panienek. Ładne zazwyczaj
      znają swoją wartość i wiedzą, że mogą mieć prawie każdego faceta więc nie będą
      się puszczać na prawo i lewo (są też takie, które wykorzystują swoje
      powodzenie, by "trenowac") a nawet jeśli zdarzy się chwila zapomnienia to
      1) Facet bedzie szczesliwy ze zaliczył taką ładną panne
      2) Dziewczyna się nie przejmie, bo zawsze może powiedzieć, że to sobie
      wymyślił, lub żeby nie rozpowiadał, bo się nie popisał...
      • Gość: zyczliwy Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.kgpsp.lan / *.crowley.pl 22.10.04, 15:13
        nic dodac nic ujac , zgadzam sie w 200%! z Toba! RESPECT:)
        • Gość: Lola Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.aster.pl 22.10.04, 15:35
          Brzydkie SĄ łatwe. Ci co się nie zgadzają w 99% sami są brzydcy (1% to ci, co
          nie mają do czynienia z brzydkimi)
      • Gość: Spoza Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 23:21
        Stuprocentowa tolerancja dla pięknych, dla niedoskonałości tylko pogarda...
    • Gość: iza Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:56
      Wiesz Brzydkie dziewczyny maja bardziej zazwyczaj miekkie serca i sa wyczulone
      na nieszczescie innych wiec moze dlatego ci daja...kto wie...
    • Gość: zwyczajny Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:58
      ja bym sie tak malym fiutkie publicznie nie chwalił...ani tym ze leca na mnie
      same brzydkie laski
      • Gość: men Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 23:20
        12 cm to nie maly tylko przecietny i nie napisalem ze jestem brzydki tylko
        prezcietny z wygladu al eskoro zaliczam tyl epaniem to cosw sobi emam, jestem
        wygadany i madry i pewny siebie , a brzydkie i przecyetne dla nich jestem
        bogiem, bo nikt inny nawt nie nie sporzy wiec mi daja co chce , tak lubi esex i
        brzydkie ni esa tkie zle w lozku a ja robie z nimi co chce ,z reka na sercu
        zaliczylem juz chyba ze 50 lasek w ten sposob a to dopiero poczatek
    • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 24.10.04, 00:02
      A ja jestem całkiem niezła, zaliczyłam ponad 20 facetów i hmmm... nie chcę Cię
      martwić, misiu, ale 12 cm to NIE JEST PRZECIĘTNY (no, chyba że przed erekcją).
      Ja nie schodzę poniżej 15 cm. Tych brakujących 3 cm to nawet Twoja inteligencja
      nie nadrobi. Sory, jestem po prostu szczera! Ale Twoje brzydule chyba nie są,
      bo gdyby były to dawno by Cię obśmiały. Podaj jeszcze jaką masz średnicę (coś
      mi się wydaje, że tu też dobrze nie jest, skoro interesują Cię tylko "te
      ciaśniejsze"). He he!!!
      • Gość: men Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 01:22
        oto przyklad kolejnej rozjechanej szmaty, nie dziwie sie ze dla ciebie 12 cm to
        za malo , dla dziwek i prostytutek to za malo bo jestescie rozjechane proste a
        dla normalnej kobiety to w sam raz
        • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 24.10.04, 02:00
          Oj, misiu, nie gniewaj sie... Ja Ci to wszystko spokojnie wytłumacze: przemawia
          przez Ciebie kompleks malego czlonka, stad tyle w Tobie agresji. Sam napisales,
          ze nie normalnym kobietom to wystarcza, tylko brzydkim i "tym ciasniejszym". A
          ja jestem normalna, naprawde, spodobalabym Ci sie, tylko nie wiem, czy nie
          speszylaby Cie moja uroda, wdziek i inteligencja. Nie wiem jak to jest z Twoim
          poczuciem wartosci skoro "bierzesz co jest". Pozdrawiam Cie!
        • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 24.10.04, 02:02
          No i nadal nie pochwaliłeś się średnicą, misiu...
      • Gość: Stephanie Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 09:33
        heheheheheheeh hahahahahahahaah brzydki chłopcze 12 cm to nie przecietny to
        mikrusek buuuaahahahahahahahaha
        • Gość: Stephanie Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 09:35
          cóz dokładnie pewnie peszą Cie inteligentne i piekne kobiety i Ci sie wtedy
          kurczy do 9 cm....
          • Gość: men Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:39
            znowu glupie feministki sie odzywaja , zobazci esobie suki w kazdym atlasie
            anatomicznym ze przecietny penis ma 12 cm dl a pizda ma 8 cm niedouczone tirowy
            • Gość: wygolona Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:48
              ale z ciebie pokurcz!!!!!12 cm? Ale sie usmialam!!!!!!!! A tak na
              marginesie:pochwa moze sie sie zwiekszyc gdy kobieta jest podniecona a tobie
              juz chyba nic nie pomoze ignorancie!!!!!!
              • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 24.10.04, 21:13
                Masz rację, Wygolona, ale zrozum, jego kobietom nic się nie zwieksza, bo
                PODNIECIĆ SIE 12 CENTYMETRAMI TO RACZEJ CIĘŻKO!!! Men, wyznam Ci coś jeszcze -
                to, że one drżą czasami... Nie bierz tego przypadkiem za orgazm, to ze śmiechu!
                I jeszcze jedno: w atlasie anatomicznym widzisz penisa w skali (w
                pomniejszeniu), to że przykładasz swojego do kartki i są takie same to nie
                świadczy o Twojej męskości, niestety... I mam prośbę: daj nam przykład tego
                swojego niezłego bajeru, prosimy. Już daruję Ci podawanie ile masz w obwodzie,
                bo rozumiem, że to dla Ciebie drażliwy temat. Pozdrawiam gorąco!
                • Gość: synea Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.netten.pl 24.10.04, 23:23
                  sluchajcie dziewczyny, o czym my wogole piszemy, wszystkie dobrze wiemy, ze 12
                  cm to haniebnie malo. Mozna przyjac taki stan rzeczy z milosci, ale z facetem,
                  ktory jest tego godzien, a temu <menowi> brakuje elementarnych zasad kultury.
                  Nie wiem czy doczeka sie satysfakcji od jakiejkolwiek kobiety, bo jest chamski
                  i prostacki, a ten jego super bajer, to moze sobie wlozyc w d. Pewnie jest
                  pokracznym pokurczem, ktoremu z oczu patrzy 12 cm + masturbacja + chuc na
                  wszystko co sie rusza
              • Gość: Spoza Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 23:32
                Gość portalu: wygolona napisała:

> ale z ciebie pokurcz!!!!!12 cm? Ale sie usmialam!!!!!!!! A tak na
                > marginesie:pochwa moze sie sie zwiekszyc gdy kobieta jest podniecona a tobie
                > juz chyba nic nie pomoze ignorancie!!!!!!

Jego ewentualnym partnerkom nic się nie powiększa, bo trudno tu o
                podniecenie... :P
    • Gość: MEN Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:51
      a teraz pizdfo posluchaj wasze zaklamanie jest przeogromne, bo wpierw w
      kazdym poscie o wielkoci penisa piszecie ze rozmiar nie ma znaczenia , ze to
      faceci maja obsesie a nie wy, i ze 12 cm to norma , a tu tylko dlatego tak mi
      dopiekacie bo bylem dla was nie mily proste, alke nie zapominajcie ze mnostwo
      facetow ma 12 cm penisa i ci ktorzy czytaja wasze brednie moga je potraktowac
      na serio i bedzie im przykro ale UWAGA PANOWIE 12 CM PENIS TO NORMA A TE SUKI
      TYLKO DLATEGO TAK GADAJA ZEBY MI I NAM DOPIEC lub sa najzwyczjniej rozjechane,
      gdyz nie za malych penisow sa tylko za duze pochwy
      • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 25.10.04, 02:11
        Chyba bardzo się denerwujesz podczas tych rozmów z nami, bo dużo literówek Ci
        wychodzi. Przeczytaj sobie dokładnie to, co napisałes na początku - sam
        stwierdziłeś, że masz małego członka (a nie przeciętnego). A mówi się, że to
        kobiety są nielogiczne. Wiesz, jak facet jest normalny, to naprawdę wielkość
        nie ma znaczenia, ale w Twoim przypadku to już nic by nie pomogło. Jest dużo
        ważniejszych rzeczy niż rozmiary i uroda, ale Ty niestety chyba niewiele z tego
        byś zrozumiał. Ale napiszę tak ogólnie - jest jeszcze umysł, są uczucia... Ty
        nie byłeś niemiły, byłeś CHAMSKI I PROSTACKI i to już od początku, zanim ukazał
        się jakikolwiek komentarz. Jesteś prostym facetem, naprawdę. I nie mieszaj w to
        innych facetów, bo my piszemy do Ciebie. I naprawdę współczuję Twoim laskom,
        których chyba jednak było dużo mniej niż piszesz.
        • Gość: wygolona Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:32
          Malutki nie denerwuj sie bo ci sie jeszcze bardzie skurczy a wtedy to juz ze
          tak powiem po ptakach:) i jeszcze jedno rozmiar nie ma wacale tak duzego
          znaczenia (przynajmniej dla mnie chociaz powiem ze jeszcze 12 cm penisa to
          jeszcze u doroslego faceta nie widzialam) ale jasli chodzi o tekiego ZLAMANEGO
          CHUJA JAK TY to co innego.
          • Gość: xxx Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: 81.219.192.* 25.10.04, 19:37
            To jaki jest w sam raz ?:D
            • Gość: asia Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:42
              wygolona jestes the best:)))usmiałam się nieżle...
              wyobraż sobie menie,że masz o całe 8 cm mniejszego członka od mojego
              faceta...wierz mi też myślałam,że rozmiar nie ma znaczenia,ale...MA i to duże
              znaczenie hehe:)))))
              • Gość: wygolona Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:17
                dzieki i popieram w 100 procentach
                • Gość: xxx Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: 81.219.192.* 25.10.04, 20:28
                  a 18cm to duzo?
                  • Gość: asia Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:33
                    chłop jak dąb;))))
    • Gość: ewelina Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:16
      ja musze stanac w obronie panow ktorzy maja sredni rozmiar 12 cm bo to norma
      od 12 do 16 cm a 18 to juz duzy a 20 to bardzo duzy dla normalnej kobiety , nie
      mowie tu o wielorodkach i prostytutkach, a to ze ci docinaja to tylko ze
      wzgledu na twoje hamstwo a nie rozmiar czlonka , bo gdybys byl mily to pisaly
      by prawde czyli ze 12 jest ok i nie ma znacznia jesli nie jest ponizej 10 cm ,
      ale zawsze lepszy jest mniejeszy niz za duzy bo wtedy sex staje sie bardzo
      bolesny.
    • Gość: men Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:22
      Do mierzenia penisa należy zabrać się po wyraźnym odgarnięciu włosów łonowych ;
      najlepiej zmierzyc go centymetrem. Mierzy się go od góry od nasady do czubka
      żołędzi bez napinania czy naciągania skóry przy łonie czy na penisie. Pomiarów
      najlepiej dokonać na stojąco . Przy pomiarach podczas erekcji należy je
      wykonywać na penisie zakrzywionym do góry , to znaczy nie odginając go w żadną
      stronę .

Powyższe wyniki pomiarów penisa są wypadkową wielu badań. Odnoszą
      się one do rasy białej. Należy dodać w tym miejscu że wielkości innych ras są
      zbliżone. Rasa żółta ma nieco mniejsze penisy a wśród czarnych jest to różnie.
      Jedne plemiona mają mniejsze penisy a inne zdecydowanie większe od białej
      rasy. Zazwyczaj oscylują w granicach 14-16 cm (gdy stoi).

Długość penisów podczas wzwodu (gdy stoją).

długość w cm
      % mężczyzn
      wielkość

10,9 i mniej
      6
      bardzo mały

11 - 12,4
      16
      mały

12,5 - 13,9
      18
      śr. mały

14 - 15,4
      20
      średni

15,5 - 16,9
      18
      śr. duży

17 - 18,4
      16
      duży

18,5 i więcej
      6
      bardzo duży

średnio = 14,7 cm
      100 %

Długość penisa w opadzie.

długość w cm
      wielkość

4,4 i mniej
      bardzo mały

4,5 - 5,9
      mały

6 - 7,4
      śr. mały

7,5 - 8,9
      średni

9 - 10,4
      śr. duży

10,5 - 11,9
      duży

12 i więcej
      bardzo duży

średnio = 8,2 cm

Obwód penisa podczas wzwodu (gdy stoi).

obwód w cm
      % mężczyzn
      wielkość

10,9 i mniej
      10
      mały

11 - 11,9
      25
      śr. mały

12 - 12,9
      30
      średni

13 - 13,9
      25
      śr. duży

14 i więcej
      10
      duży

średnio 12,5 cm
      100 %

Wzrost długości penisa podczas wzwodu.

w opadzie
      dł. gdy stoi
      wzrost
      wzrost
      wielkość

w cm
      w cm
      w cm
      w %
      penisa

5,5
      12,3
      6,8
      + 125
      mały

7
      13,6
      6,6
      + 95
      śr. mały

8,5
      14,9
      6,4
      + 75
      średni

10
      16,2
      6,2
      + 60
      śr. duży

11,5
      17,5

• Gość: wygolona Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:49
        Te wiliczena brares chyba z ksiazki"jak przekonac samego siebie ze nie masz
        malego ptaszka".Nie udawaj intelektualisty bo nim nie jestes!!!!
      • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 25.10.04, 23:27
        Ale te wszystkie cyferki i tak nie zmieniają faktu, że jesteś prostacki. I to
        głównie dlatego żadna z nas by się Tobą nie zainteresowała jeszcze zanim
        zdjąłbyś slipki czy stringi (he he) czy co tam nosisz. Wiesz, penis nie jest
        jedynym atrybutem męskości. A żadne centymetry niczego nie udowodnią jeśli
        facet nie ma tego czegoś, czego Ty nie masz w sobie ani trochę. Dziewczyny, na
        pewno wiecie o co mi chodzi. Napiszcie proszę, czym dla Was jest męskość. Ja
        mogę zacząć: ODPOWIEDZIALNOŚĆ, ZARADNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ, CZUŁOŚĆ. Pozdrawiam
        Was, dziewczyny!
    • wiktoria1802 Re: BRZYDKie SA ŁATWE 25.10.04, 22:30
      JESTEŚ SAMOLUBNYM "MAŁO-WARTOŚCIOWYM-CHŁOPCZYKIEM-KTÓREMU-MÓZG-W OKRESIE-
      ROZWOJU-SPŁYNĄŁ-DO-MOSZNY-ZAMIAST-JĄDER."ZYCZĘ SUKCESÓW.BRZYDZĘ SIĘ TAKIMI JAK
      TY.
    • Gość: Butch Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 00:37
      Hmm... Jakby to napisac, by nikogo nie urazic...
      Po pierwsze, zal mi Ciebie- w sumie powiniennem na Ciebie zdorwo najechac, ale
      jakos nie mam ochoty na to i klociloby sie to z moim powyzszym zalozeniem...
      Nie bede, tez pisal o P(A) powodach Twojego postepowania- nie ma to sensnu,
      gdyz nie mam wielu danych.
      Po drugie, uwazam, ze nie masz moralnosci i taktu- dlaczego?
      Kazdy czlowiek potrzebuje ciepla, szacunku, TY tego nie dajesz, malo tego
      odbierasz tym dziewczyna nadzieje i utwierdzasz w przekonaniu, ze wszyscy
      jestesmy tacy; poza tym chwalenie sie swoimi "podbojami" jest gruuuubo nie na
      miejscu i niestety nie swiadczy dobrze o Tobie... W dzisiejszych czasach malo
      kto ma 1 parnterke seksualna w zyciu, ale malo kto chwali sie ile ich mial (to
      jest po prostu nieprzyzwoite i podle, zeby kogo kolwiek traktowac jak rzecz, a
      dla Ciebie sa one "zwierzyna").
      Po trzecie, 12 cm to nie jest powod do chwaly... Fakt, ze wielkosc nie ma az
      tak duzego znaczenia, nie uprawnia Cie do przechwalek o sobie...
      Po czwarte, kazda relacja miedzyludzka moze byc zakwalifikowana jako pewnego
      rodzaju manipulacja (np. naklonienie kogos do umowienia sie ze soba), szkopul
      polega na tym, by przy okazji okazac innej osobie szacunek i godnie ja
      potraktowac (faktycznie to zrobic, a nie tylko o tym mowic)...

Co do czesci oburzonych panien... Co do zasady zgadzam sie z Wami, tylko
      zastanawia mnie jedna rzecz: czemu atakowalyscie napierw niedociagniecia
      fizyczne, a dopiero pozniej intelektualne????
      • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 26.10.04, 02:25
        Masz rację, tak było, najpierw krytyka fizyczności, a dopiero później braków
        intelektualnych. Jak to się stało? Mogę napisać za siebie - wyczułam, że dla
        mena to najważniejsze, że jest to jakaś jego słabość. W pierwszym swoim wejściu
        skupił się głównie na fizyczności właśnie - uroda partnerek, szczegóły
        anatomiczne ich i jego własne. Wyczuwając, co dla niego jest ważne, starałam
        się go sprowokować. No i posypał się, biedaczek, nerwy mu puściły. To wszystko
        podkreśało jego intelektualne braki coraz bardziej. Chwalił się, że ma niezłą
        gadkę, a tymczasem zabłysnął nazywając nas "rozjechanymi szmatami". Bardzo
        rzadko mi się zdarza wykorzystywać czyjeś słabości, a w takich delikatnych
        sprawach nie zdarza mi się to w ogóle. Ale tym razem nie mogłam się
        powstrzymać, men też nie jest raczej wrażliwym i delikatnym facetem. Wiesz, ja
        nawet nie jestem oburzona, tylko trochę mi ręce opadły jak to przeczytałam. I
        jeszcze ten zachwyt nad samym sobą, zadowolenie z tego odkrycia. Ręce mi
        opadły, ale zdołałam jeszcze skorzystac z klawiatury. Pozdrawiam Cie, Butch, w
        razie dalszych pytań chętnie Ci odpowiem.
        • Gość: BUTCH Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 13:04
          heh dzieki za odpowiedz... Wiesz rece tez mi opadly, ale nie lubie jak kotos
          kogos traktuje przedmiotowo, zwlaszcza w tego typu kontaktach dla mnie jest to
          niedopuszczalne... Szczerze to skpuienie sie na fizycznosci bylo dobrym
          posunieciem, choc uwypuklenie brakow intelektualnych tez byloby wskazane (ja
          staram sie nikogo nie osadzac, zwlaszcza jak ktos do tego prowokuje)...
          Swoja droga zastanawiajacym jest fakt "odpornosci na wiedze" naszego
          tematodawce...
          • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 27.10.04, 04:25
            Braki intelektualne naszego pupila widać gołym okiem. Fizyczne pewnie też, ale
            na szczęście nie było nam dane ich oglądać. Kilka osób już napisało, że men
            jest chamem, prostakiem, że jest niewychowany itd. Ale nic go nie ruszyło tak,
            jak atak na jego biedne 12 cm. W dodatku przytoczył jakieś cyferki, z których
            jasno wynika, że 12 cm, a nawet 12,6 to jest mało, a on się upiera, że średnio.
            Ale dobrze, że ma mało cm, jest przynajmniej proporcjonalny, bo rozumek też ma
            nieduży. "Odporność na wiedzę" - jest w niej niesamowicie wręcz wytrwały i
            konsekwentny. I jeszcze to nawiązanie do feministek - o co mu chodziło?
            Pozdrawiam!
    • Gość: koopa Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.rafineria-trzebinia.pl 26.10.04, 09:28
      niewiem czy brzydkie kobiety sa latwiejsze od tych pieknych... bzykam tylko
      ladne
      • Gość: men Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:49
        ha i teraz smam przyznajesz ze 12 cm to norma i nie ma znaczenia , wiec moze
        nie pie..ju ztakich gupot bo wiedz ze innym facetom z 12 cm tez robi sie
        przykro ktorzy to czytaja, wiec jesdno jest pewne rozmiar nie ma zadnego
        znaczeni a,no jesli jest normie a moj jest , jesli chodzi o sex i uwodzenie
        panienek , ruszam dzis znow na lowy
        • Gość: wygolona Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:28
          wez sie juz zamknij co?pochwaliles sie wszyscy cie zauwazyli...moze juz starczy?
        • Gość: Butch Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 13:08
          Moze i rozmiar nie jest priorytetem w "sprawnosci seksualnej" (nie lubie tego
          okreslenia, ale chce byc komunikatywny), ale jak juz pisalem nie ma czym sie
          chwalic (rozmiar, "lowy"), wiec dobra rada daj spokoj...
        • Gość: Łumen Re: BRZYDKie SA ŁATWE... a MEN JEST KRETYNEM IP: *.range81-152.btcentralplus.com 27.10.04, 20:27
          Wiesz, men, z takim malym fiutem to powinienes łowić myszy, a nie panienki.
    • jcookies Re: BRZYDKie SA ŁATWE 27.10.04, 20:49
      wiesz,ja kiedys uwazalam sie za brzydka,ale gdy podbijal do mnie jakis facet z
      ta wasza dobra gadka ( pożal sie panie Boże-tak naprawde) nie zaciagalam go do
      łóżka.Teraz jestem atrakcyjna osobą i szczerze mowiac,mam wieksza ochote na
      niektorych facetow.
      A co do tego,że niby poprawiła sie przez to twoja samoocena,współczuję
      tym,ktorym nie dogodziles swoim byle jakim nabytkiem:D
      Takie poglady zatrzymuj sam dla siebie,bo raczej to ciebie mozna uznac za
      łatwego,nie kłam także,że znasz swoja wartosc,bo puszczanie sie nalezy tez do
      meskich obyczajów,o czym świadczy twoja wypowiedź
      JESTEŚ POPROSTU PORAŻKĄ DLA RODZAJU MĘSKIEGO
      Obyś kiedyś naprawde dostrzegł w sobie wartościowego faceta
    • Gość: hlehle Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 20:56
      ok, moralnie faktycznie osiagnales dno,
      ale przyznaje, nisze rynkowa znalazles idealnie!:)
    • Gość: MEN Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:51
      oj glupie kobiety, ile razy mam wam mowic ze dla kobiet rozmiar nie ma
      znaczenia bo pochwa ma i tak 12 cm dl wiec idealem sredni 12 cm penis a
      najezdzacie na mnie tylko dlatego ze bylem chamski a nie ze wzgledu na penisa
      ktory jest sredni i potrafie nim dogodzic kazdej, a 20 cm penisa wsadzcie
      miedzy bajki nie ma takich a jesli juz to sprawiaja bol a nie przyjemnosc
      • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 28.10.04, 00:36
        A sprawił Ci kiedyś ból taki niedobry 20-centymetrowy penis? O, biedaku! Trzeba
        było przyznać się od razu, wszystko byłoby jasne. Więc to nie jest kompleks
        małego członka, tylko skutki po przebytej traumie. Usprawiedliwiam całą Twoją
        agresję po tych zwierzeniach. Pozdrawiam Cię bardzo mocno :-)
      • Gość: Łumen Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 28.10.04, 01:21
        Men, ty jesteś nie tylko chamski, ale też kompletnie pieprznięty na punkcie
        tych swoich marnych 12 cm. Ludzie na tym forum wypowiadają się o twojej
        glupocie, moralnym zepsuciu, prostactwie, rynsztokowym słownictwie - słowem o
        twojej szmatowatości - a ty nawet nie reagujesz, tylko dalej pier... sory,
        pieprzysz te same głupoty o 12 centymetrach i o pochwach. I nawet pieprząc
        ciągle o tym samym zaprzeczasz samemu sobie - raz wedlug ciebie przeciętna
        pochwa ma 8 cm, a teraz w twoim ostatnim poście urosła już do 12 cm.
        Przytaczasz tabele, z których jasno wynika, że 12 cm to penis mały (a nie
        średni), a kłócisz się, że średni. Takie oszukiwanie samego siebie zakrawa na
        schizofrenię. Podejdź po prostu do lustra, spójrz sobie prosto w oczy i
        powiedz, głośno i spokojnie 'Mam małego penisa i jestem OK', najlepiej kilka
        razy. Może pomoże ci to uwolnić się od tego całego jadu, nienawiści do kobiet i
        obsesji penisowo-pochwowej. To, że masz małego członia to nic złego, w końcu to
        nie twoja wina. Mądra kobieta - brzydka czy ładna - wybaczy facetowi i 5 cm,
        pod warunkiem, że facet reprezentuje sobą coś więcej niż tylko fiuta. A w twoim
        przypadku wychodzi na to, że te marne 12 cm ciała jamistego to twój jedyny
        powód do dumy i jedyne, co możesz zaoferować kobietom. Żałosne to...

A co do wsadzania penisów między bajki, to między bajki można raczej włożyć
        twoje historie o 50 panienkach. Podobno miałeś być właśnie 'na łowach' a ty co?
        Przed komputerem siedzisz i na posty odpisujesz? Oj, coś mi sie zdaje, że te
        ciasne panienki to raczej twoja ciasno zaciśnięta dłoń wysmarowana wazeliną
        plus bujna wyobraźnia... I nie gadaj, że potrafisz dogodzić każdej, bo każdej
        jeszcze nie miałeś. No, chyba że mówisz faktycznie o swoich dłoniach. Jeśli
        potrafisz dogodzić i prawej i lewej, to masz racje.
        • gixera Re: BRZYDKie SA ŁATWE 28.10.04, 09:10
          Ale sie usmialam z tego watku. Brzydyki menie nie pomyslales przypakiem,ze to
          te dziewczyny ciebie wyrywaja, bo sobie mysla, ze jestes latwy i brzydki, i to
          wcale nie ty jestes mysliwym, jestes ofiara okrutnych kobiet, ktore okrecaja
          sobie ciebie wokol malego paluszka. mysla sobie, ze dorwaly frajera,ktory im
          pomoze w niedostatku "milosci".
      • Gość: wygolona Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:08
        A skad wiesz ze 20 cm penis sprawia bol przy penetracji?Moze z wlasnych
        doswiadczen?
    • Gość: siedem to sie nazywa "dobór naturalny" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:28
      5040
    • Gość: Wiedzma Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:04
      Cos Wam powiem.....

....ja to lubie trudnych do zdobycia...nie ma jak male wyzwanie...;))

Pozdrawiam Cie, Niezła ;)
      • Gość: Niezła Re: BRZYDKie SA ŁATWE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 29.10.04, 01:21
        Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Cię także, Wiedźmo ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka